|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: pá září 23, 2011 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | dneska nejlepsi trenink od te doby co zase cvicim , fakt sem si sahl na dno , sice ne silove , ale spis intenzitou |
To je mnohem narocnejsi nez tam rvat tezke vahy, jen takto moc lidi necvici |
a proc asi, protoze je to neposune svalove nahoru tak jako vetsi vahy... smysl to ma jen v lehkych rehabilitacnich dnech... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 23, 2011 4:57 pm Předmět: |
|
|
magion: To zase neni tak uplne pravda. Samozrejme stavet na tom objemovy trenink asi ne, ale obcas to zaradit jako sokovou metodu muze mit i prinos pro svalovou hypertrofii. Nejefektivnejsi je vsechny mozne zpusoby cviceni stridat a na to bude telo reagovat nejlepe. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:08 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | magion: To zase neni tak uplne pravda. Samozrejme stavet na tom objemovy trenink asi ne, ale obcas to zaradit jako sokovou metodu muze mit i prinos pro svalovou hypertrofii. Nejefektivnejsi je vsechny mozne zpusoby cviceni stridat a na to bude telo reagovat nejlepe . |
Zase budu chytat za slovíčka. Spíš bych napsal, že tímto způsobem tréninku můžeš cvičít déle bez stagnace, ale rozhodně je lepší způsob, jak zesílit za kratší dobu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: |
Zase budu chytat za slovíčka. Spíš bych napsal, že tímto způsobem tréninku můžeš cvičít déle bez stagnace, ale rozhodně je lepší způsob, jak zesílit za kratší dobu. |
Zalezi, jake ma kdo priority a nemyslim si, ze nutne a rychle zesilit je priorita vetsiny lidi, co cvici. Spise byt celkove fit a nestydet se, kdyz se na koupalisti vyslecu a tyto ucely splni nejlepe prave to, co jsem psal - stridat ruzne zpusoby cviceni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:20 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | madball napsal: |
Zase budu chytat za slovíčka. Spíš bych napsal, že tímto způsobem tréninku můžeš cvičít déle bez stagnace, ale rozhodně je lepší způsob, jak zesílit za kratší dobu. |
Zalezi, jake ma kdo priority a nemyslim si, ze nutne a rychle zesilit je priorita vetsiny lidi, co cvici. Spise byt celkove fit a nestydet se, kdyz se na koupalisti vyslecu a tyto ucely splni nejlepe prave to, co jsem psal - stridat ruzne zpusoby cviceni. |
Však jo, ale já rád "občas" rejpu. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:25 pm Předmět: |
|
|
Mimochodem, ty jsi taky hodne zaujaty jen jednim zpusobem cviceni a jsi v tom docela konzerva, coz je mozna (???) dobre pro ten tvuj basket a cvicis tak asi pro to nebo nevim..., ale zajimalo by me, jestli bys tohle jako trener doporucoval beznemu cvicenci, co chce trochu zmenit svoji postavu a byt celkove fit.
sorry ze to resime v tvem logu Kubaz _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
PS : uz dlouho se tu nic neresilo , ach jak ja vzpominam na petistrankove flamy v mym logu |
jj treba hooligankovy sacharidove vlny, taky pomatuji _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá září 23, 2011 5:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Mimochodem, ty jsi taky hodne zaujaty jen jednim zpusobem cviceni a jsi v tom docela konzerva, coz je mozna (???) dobre pro ten tvuj basket a cvicis tak asi pro to nebo nevim..., ale zajimalo by me, jestli bys tohle jako trener doporucoval beznemu cvicenci, co chce trochu zmenit svoji postavu a byt celkove fit.
sorry ze to resime v tvem logu Kubaz |
Nejsem zaujatej jedním způsobem cvičení.
Na nohy jsem třeba dřív cvičíval volný dřepy o 10-20 op. v sériích. Jednou jsem si dokonce dal nějakých 100op. s 50-60kg u volných dřepů. Na strojích jsem cvičíval taky hodně, ale když jsem byl teď v sobotu, tak jsem zjistil, že mě stroje už absolutně nebaví. To bych radši běhal po lese s kládou na rameni.
Proti splitům nic nemám, ale neuznávám nízkou frekvenci a trénovat tak, abych musel tejden regenerovat, z čehož mi vychází, že na split je ideální chodit alespoň 4x týdně, na což nemám čas. Šlo by i 3x, ale to už jsou i lepší varianty.
Tak sorry Kubaz. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:39 am Předmět: |
|
|
Včera Ruce
protahovani 10min , ruzne stabilizacni a protahovaci cviky s drevenou tyckou
lytka,bricho v superseriich 6x12
bic jr zdvihy 5x12-10 up to 22,5kg
tric extenze za hlavou s jr obouruc 5x12-10 up to 32,5kg
bic vc zdvihy 4x12-8 up to 40kg
tric benc 4x12-8 up to 70kg
bic scott. lavice 4x12-8 up to 30kg ---- shazovacky az do 12,5kg
tric lana 4x12-8 up to 35kg --- shazovacky do 22,5kg
ranni vaha 100,00 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po září 26, 2011 6:47 am Předmět: |
|
|
| citace: | | ranni vaha 100,00 kg |
Za chvilku tady budu nejhubenější
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po září 26, 2011 8:03 pm Předmět: |
|
|
Prsa
Tlaky jr hlavou nahoru 4x12-10 up to 40kg
tlaky stroj 4x12-8 up to 65kg
peck deck 4x12 nevim
benc hlavou dolu v mp 4x12-5 up to 70kg
Biceps
kladiva 4x12-10 up to 25kg
spodni kladka zdvihy 4x12 nevim
ruce sem jel vcera , tak dneska jen lehce , nechci mit preci nejvetsi biceps na svete
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|