|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
riker

|
Zaslal: čt září 22, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
docela me zaujala ta palatinosa co zminoval hovnival. Co jsem nasel tak ma GI jenom 32. Bylo by vhodny na tom zalozit jidelnicek v diete?
Docela me laka to vyzkouset, protoze je to v prasku takze by se to dalo snadno davkovat a dost by se me zjednodusila priprava jidla.
Jenom se trochu obavam aby to nemelo nejaky vedlejsi efekty - treba tezka stravitelnost a nasledna plynatost, nebo to ze je to jenom sacharid, takze "empty calories"...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt září 22, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Proč chceš zakládat jídelníček na prášku? Přidej si ji do proteinovýho koktejlu, tím si vyplníš třeba dopolední sváču, ale přednost stále dávej pevnému jídlu. Výjimkou je ještě PTN, ale 2x za den bych to viděl jako maximum. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt září 22, 2011 7:12 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Proč chceš zakládat jídelníček na prášku? Přidej si ji do proteinovýho koktejlu, tím si vyplníš třeba dopolední sváču, ale přednost stále dávej pevnému jídlu. Výjimkou je ještě PTN, ale 2x za den bych to viděl jako maximum. |
No jak jsem psal, zjednodusilo by me to praci s pripravou a neslednou konzumaci jidla. Precejenom rozmichat prasek a vypit to je rychlejsi nez neco varit a potom to do sebe pul hodiny cpat...
Ale hlavne nevim co vlastne jist. Zadny celozrny pecivo ktery by se dalo jist tady v okoli pokud vim neprodavaj (jenom balenej celozrnej chleba ze kteryho je me blbe jenom ho vidim...). Normalni pecivo ma vysoky GI, nudle taky, ryze taky, tak to je potom tezky...
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt září 22, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: |
No jak jsem psal, zjednodusilo by me to praci s pripravou a neslednou konzumaci jidla. Precejenom rozmichat prasek a vypit to je rychlejsi nez neco varit a potom to do sebe pul hodiny cpat...
Ale hlavne nevim co vlastne jist. Zadny celozrny pecivo ktery by se dalo jist tady v okoli pokud vim neprodavaj (jenom balenej celozrnej chleba ze kteryho je me blbe jenom ho vidim...). Normalni pecivo ma vysoky GI, nudle taky, ryze taky, tak to je potom tezky... |
Myslim, ze sam dobre vies, ze "zazracne" riesenia neexistuju. Doplnky mozu byt velkym a vynikajucim pomocnikom, ale proste niektore veci neoseries...
Neviem, ci niekedy niekde bolo publikovane nieco take, ze vyziva pri silovom treningu pozostavala cisto z prasku, povedzme s idealnym zlozenim a ake boli vysledky... Celkom by ma to zaujimalo. _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | eSko napsal: | | Proč chceš zakládat jídelníček na prášku? Přidej si ji do proteinovýho koktejlu, tím si vyplníš třeba dopolední sváču, ale přednost stále dávej pevnému jídlu. Výjimkou je ještě PTN, ale 2x za den bych to viděl jako maximum. |
Ale hlavne nevim co vlastne jist. Zadny celozrny pecivo ktery by se dalo jist tady v okoli pokud vim neprodavaj (jenom balenej celozrnej chleba ze kteryho je me blbe jenom ho vidim...). Normalni pecivo ma vysoky GI, nudle taky, ryze taky, tak to je potom tezky... |
Věř, že rýže Ti dá víc než prášek s GI 32 ;-) Jak říkám, jako PTN dobrý, jako náhrada jedný sváči s proteinem taky není k zahození, ale srovnávat to s pečivem, nudlemi, těstovinami, rýži, brambory apod.? Nebo je tím dokonce nahrazovat? To snad ne... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá září 23, 2011 11:39 am Předmět: |
|
|
Čáu.
Chci si dnes objednat Mutant Mass, ale nevím jakou příchuť zvolit. Mohl by mi někdo nějakou doporučit? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: pá září 23, 2011 12:21 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Čáu.
Chci si dnes objednat Mutant Mass, ale nevím jakou příchuť zvolit. Mohl by mi někdo nějakou doporučit? |
Vanilka podle mě celkem hnusná, jahoda-banán ok. Čokoládu taky myslím lidi chválili celkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: pá září 23, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
Chci si dnes objednat Mutant Mass, ale nevím jakou příchuť zvolit. Mohl by mi někdo nějakou doporučit? |
Měl jsem všechny příchutě a jednoznačně jahoda-banán.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: pá září 23, 2011 1:32 pm Předmět: |
|
|
Za mě čokoláda.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: st září 28, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
Jelikož mi došel gainer a chtěl bych si pořídit další, zajímá mě jaký byste mi doporučili _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st září 28, 2011 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: st září 28, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Jumbo od Scitecu... |
jojo, na něj jsem slyšel samou chválu ale za ty peníze mi připadne, že ho je docela málo, ale určitě někdy vyzkouším Zitra ochutnám Mutanta,,,Jahoda-banán,, jsem zvědav _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: st září 28, 2011 9:55 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | Jelikož mi došel gainer a chtěl bych si pořídit další, zajímá mě jaký byste mi doporučili |
go pro 30
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st září 28, 2011 10:32 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | nanobeast napsal: | | Jumbo od Scitecu... |
jojo, na něj jsem slyšel samou chválu ale za ty peníze mi připadne, že ho je docela málo, ale určitě někdy vyzkouším Zitra ochutnám Mutanta,,,Jahoda-banán,, jsem zvědav |
kvalita ma svoji cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|