To je nahoda, ja se na to chystam v sobotu, pokud mne teda prijede pomoc
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
malovani se protahlo na tri dny, dopadlo to docela dobre, ale hroznyho srani s tim, delal sem jednu stenu v jiny barve a kdyz sem zkusil udelat okraje pomoci ty malirsky lepenky, tak to sebou vzalo i omitku, takze sem se s tim pak sral dost dlouho proste od voka podle cary naznaceny tuzkou.. no nebylo to uplne perfekt
dneska teda konecne trenink, rameno uz ok, ale bench me sere jak rychle spadnul zase no snad to pude rychle nahoru.. tak ted snad zase treninky uz budou nejak pravidelne a bez omezeni..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Db snatch - 10x40kg (stridani rukou, kratky pauzy mezi opak.) Db clean&jerk - 10x40kg (stridani rukou, kratky pauzy mezi opak.)
5x Shadow boxing 2min. + Burpee 10x (v minutovy pauze)
Kb swing - 50x
Kb windmill - 10x
pred treninkem sem si dal caru hot bloodu, no a docela me to vyjelo ale cekal sem trochu vic asi.. uvidim zejtra jaky to bude pri treninku v posilovne, kdyztak si dam vetsi caru
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
vcera trenink nebyl, takze az dnes.. opet na hot bloodu, tentokrat slabsi nez minule, ale trochu cejtit to je, cejtim lepsi soustredenost a taky me to vykoplo z ospalosti, ale priste navysuju davku a aplikuju injekcne primo do michy
fuj, uprostred thrusteru na me prisly mdloby pak se mi to teda podarilo nejak rozdejchat nastesti.. mozna to bylo tou vetsi davkou horky krve, nicmene mi neprislo, ze bych to nejak cejtil, sou to sragory vsechno.. priste si dam s Robertem yayo a bude lip
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru