|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 2:42 pm Předmět: |
|
|
Neboj, ja budu tak rozhozenej z toho, jak me uzemni 150kg, ktery u nas davam v posledni serii 15x, ze taky nedam vic jak 4 serie a z toho budou 3 rozcvicovaci
Reno me uz upozornoval, ze jeslti jsem dal v BG 5x5x200, tak u nej bych 200 nezvedl ani jednou _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 9:09 pm Předmět: |
|
|
Huh? Co to mas za trenera? Hydraulicky zdvihak? _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
:D YUD ... tj Moocho :D:D:D:D
sakra kubaz, tebe trénuje takovej zabiják.... takže už chápu ten tvůj tréning v BG, kde sis potřeboval odpočinout :D
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 9:53 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jj vyhral vse co slo, hlavne byl expert na to vyhravat souteze, kde vsichni byli v dresech a bandazich a on prisel raw i bez bandazi ale jmeno udavat takhle verejne nebudu |
A po pm by to šlo? docela by mě to zajímalo
Můžeš být v klidu, jsem diskrétní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|