|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Primitiv
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
Nechci se hádat (a už vůbec ne s Cizem), ale měl jsem za to, že když se trénink dělí na části těla (mrtvola + doplňky na spodek, bench + doplňky na vršek..), je to split. Trénink jsem měl rozdělený do 4 částí, jak radí ve svý knize.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rachela

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Nechci se hádat (a už vůbec ne s Cizem), ale měl jsem za to, že když se trénink dělí na části těla (mrtvola + doplňky na spodek, bench + doplňky na vršek..), je to split. Trénink jsem měl rozdělený do 4 částí, jak radí ve svý knize. |
5/3/1 sa zvykne chodit aj stylom SQ/BP a DL/MP, ergo fullbody, aj toto rozdelenie mas prave v tej jeho knihe na strane 62
Srry za offtopic _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 11:25 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | Nebo si dej AB pauza AB pauza, nebo i 2 dny pauza, záleží jak to budeš zvládat, mně se to celkem líbilo. Partie 2x týdně, větší tréningová frekvence |
On se hlavne nesmi bat trochu pritvrdit a ne mit vsechno porad strasne podsekly. Uz nedavno na tech videiich, kdy zkousel maxka, tak napriklad u mrtvoly byla rezerva jak prase. Raiben se toho bud boji a nebo je uz zdegenerovany jako Ustinov. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 11:53 pm Předmět: |
|
|
=) mě trvalo rok a 3/4, než jsem se odvážil na zkoušku maxka v dřepu a mrtvole a furt jsem si tam nechal rezervy... reiben je furt nadprůměr. Hlavní je, že cvičí, nemá tu kecy jakože "nestíhám, dávám volno" apod... pomalu si jde za svým a zlepšuje se. Pamatuju si ten jeho "Váš příběh" a přesně tak to u něj je. Pomalu, ale jistě kupředu... získává zkušenosti a sám se rozhodne, co dál. Ty rady si nějak přebere.
A jentak mimochodem... má parádní techniku u cviků. Negativku dává pěkně pomalu a pak dynamicky nahoru. On to je docela silovej rozdíl, když někdo spadne do dřepu a odrazí se hned nahoru.
Hlavně cvičí podle toho, co ho baví ..a to je asi to nejhlavnější...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 6:44 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Wojtkingson napsal: | | Nebo si dej AB pauza AB pauza, nebo i 2 dny pauza, záleží jak to budeš zvládat, mně se to celkem líbilo. Partie 2x týdně, větší tréningová frekvence |
On se hlavne nesmi bat trochu pritvrdit a ne mit vsechno porad strasne podsekly. Uz nedavno na tech videiich, kdy zkousel maxka, tak napriklad u mrtvoly byla rezerva jak prase. Raiben se toho bud boji a nebo je uz zdegenerovany jako Ustinov. |
intenzita neni jenom o pouzite zatezi
stejne zniceny muzes byt z mensi pokud tam nenechas dost casu na vydychani
kdyz jsem zkousel 5x10x100 tak jsme mel pauzy snad 5-7 minut
kdybych si nechal 60 sec, tak budu rad za 5x3
podle me neni nutne jit pokazde na maximalni vahy, muzu zustat u nizsich a pridat serie nebo zkratit pauzu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 9:38 am Předmět: |
|
|
Reibene, nechceš zkusit silovou vytrvalost? Já ji jednou zkoušel, a bylo to hodně zábavný a prospěšný jak na zvýšení síly, tak kondice (krátké pauzy). A navíc se ti to hodí jak do života tak i do ostatních sportů  . Kdyby si to chtěl jet tak ti můžu hodit nějaký plán co jsem měl... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Matheus

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 10:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 12:36 pm Předmět: |
|
|
| Rachela napsal: | | Primitiv napsal: | | Nechci se hádat (a už vůbec ne s Cizem), ale měl jsem za to, že když se trénink dělí na části těla (mrtvola + doplňky na spodek, bench + doplňky na vršek..), je to split. Trénink jsem měl rozdělený do 4 částí, jak radí ve svý knize. |
5/3/1 sa zvykne chodit aj stylom SQ/BP a DL/MP, ergo fullbody, aj toto rozdelenie mas prave v tej jeho knihe na strane 62
Srry za offtopic |
Já to jel
Bench + doplněk
Mrtvola + doplněk
MP + doplněk
Dřep + doplněk
To je split, ne? Celou dobu jsem si to teda myslel :)
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 12:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | podle me neni nutne jit pokazde na maximalni vahy, muzu zustat u nizsich a pridat serie nebo zkratit pauzu |
S tímhle můžu souhlasit, ale zapomínáš na další dva faktory, které se dají přidat, aby i menší váha dávala stejně ne-li větší intenzitu než velká. Jedním je tempo, kdy jedeš negativní fázy třeba i 4 vteřiny, dole se nezastavuješ, vteřinu jedeš pozitivní.
Druhá věc jsou Intensions, kdy děláš vše proto, aby svaly byly pod napětím po celou dráhu pohybu v plném rozsahu a neměli místa, kde zbytečně odpočívají. U Velké činky se dají i použít tak, že při Bench pressu člověk tlačí zápěstí směrem k sobě, čímž jsou zapojena prsa po celou dobu pohybu.
Já osobně to vidím tak, že je dobré to střídat přibližně každých 6 týdnů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 6:55 pm Předmět: |
|
|
Díky za komenty a doporučení. Co se týče trénink silové vytrvalosti, tak musím souhlasit, že to vypadá vskutku zajímavě, ale bohužel v naší malé posilovně a s otvírací dobou 90-120 minut tento trénink nevypadá moc nadějně. Máme tam 1 velkou činku a pokud by ke mě někdo přišel a zeptal se: "Kolik toho máš?" a já odpověděl: "Už jen 15 sérií a je to tvoje", tak nevím jestli by se začaly smát nebo brečet.
Jinak momentálně korteho pozměnovat nebudu a dokončím ho podle originálního rozpisu.
Dneska nějak nebyla nálada a měl jsem chuť se válet na gauči, ale nakonec jsem se dokopal k tréninku. Pro změnu jsem dal po dlouhé době burpees.
Domácí trénink mojí schátralé kondice 4
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
trénink :
burpees 6x10
30 sec. pauzy
COOL DOWN
10 minut strečink
Celkem těžký. Zjistil jsem, že když člověk na dlohou dobu burpees vysadí, tak se k nim potom těžko vrací  .
Zítra posilka a ve čtvrtek se těším na volno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 7:05 pm Předmět: |
|
|
naštěstí u nás je komunita v posilovně taková, že o velkou činku zavaděj jen když náhodou cvičejí po dlouhé době záda, protože dřepy tam nedělá nikdo a jinak všichni jsou na strojích nebo na benchi (kde je osa k tomu určená) + samozřejmě bicák s jednoručkama do selhání  , takže v těhle ohledech mi tam ta 1 osa mnohdy bohatě stačí a vetšinou to vychytám tak, že na začátku si jí rychle zaberu na dřepy a po nich si jí někdo na pár serií vezme zatímco já jsem na benchi a když jdu na mrtvoly, tak je zase volná _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
No a jeste jednu otazku, s cim teda benchujete? Ze vlastne budete mit 2 osy co ? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|