Na benchi je osa, ale ne normalní. Váží necelých 10 kg, je nějak divně tenká a dlouhá. Na bench mi to nevadí, ale na jakýkoliv jiný základní cviky je dost nevhodná. Samozřejmě při nouzi se dá využít, ale bench je stejně skoro pořád obsazenej, takže zbývá jen ta 1 dobrá osa.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
DŘEPY 5x5 - 71 kg (+ 4 rozcvičovací série)
BENCH 6x6 - 44 kg (+ 2 rozcvičovací série)
MRTVÝ TAH 5x5 - 69 kg (+ 3 rozcvičovací série)
pauzy: 60- 90 sec.
doplňky :
Shyby nadhmat 5x3, 2x2
Kolečko (z kolen) 3x8
time: 95 minut
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy nějak nešly, asi se na mě podepsali ty včerejší burpees
- bench akorát
- mrtvola spokojenost
- shyby zase po více jak týdnu, nebyla síla
- kolečko těžké
Dneska dobrý trénink, ale už se nějak hromadí únava a není moc energie. Korte je v tomhle ohledu dost náročný.
Jinak zítra jedu k doktorovi, takže žádná škola :) . Celý den odpočinek.
dnešní dřepy:
mrtvola:
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Ty se k těm dřepům máš jak lačnej ke sraní. Já bych u toho na tvém místě asi usnul :-)
Jinak ještě dotaz mimo a ten si neber osobně. Jaký význam má dávat si u dřepu na hlavu kapucu? Nejsi první, koho to vidím dělat a nikdy jsem nepochopil, jestli je to jen pro to být "cool" nebo jestli to má i nějaký jiný význam.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
kdyz mas mikinu s kapuci, tak si tu kapuci musis dat na hlavu, aby sis cinku dal na zada a ne na tu kapuci a potom jak to vyjmes tak uz nevim jak bys ztřepaval kapuci z hlavy
Lačnej k srání? Tím si chtěl říct co? Jinak tu kaupucu mám proto, aby mi tam nevadila, když si na záda pokládám činku.
Lačnej k srání? Tím si chtěl říct co? Jinak tu kaupucu mám proto, aby mi tam nevadila, když si na záda pokládám činku.
Jo to je fakt, to mne nedoslo :).....Pak tedy druha otazka, proc lidi nosi do posilovny mikiny s kapucou? Ne, delam si prdel, na to neodpovidej
Jinak k tem drepum. Chtel jsem tim jen rict, ze do toho jdes strasne nesmele, jakoby se ti nechtelo a pusobi to na me takovym uspavacim dojmem :) Ale to neni kritika a vytka, je to tvoje vec samozrejme.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Já nevím, co podle tebe mám u těch dřepů dělat. Dávat si facky a řvát? Prostě tohle je můj způsob jak cvičím. Snažím se na to, co nejvíc soustředit.
Já nevím, co podle tebe mám u těch dřepů dělat. Dávat si facky a řvát? Prostě tohle je můj způsob jak cvičím. Snažím se na to, co nejvíc soustředit.
Jojo v pohode. Vim, ze tohle je tvuj styl, uz jsem si parkrat vsiml nejen na videu. Ja jsem zase zvykli se s tim moc nesrat a jet :)
jooj veru, skoro som zaspal pri tých videách, trošánek dynamiky pri tých drepoch tiež nie je na škodu...inak epic posilka, ako fakt
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Z mého pohledu vidím jednu maličkost. A to ty pauzy dole a nahoře, jsou hrozně veliký. Aby sval pořádně rostl, tak musí být pod napětím co nejvíc (obzvlášť u 5x5) a ne 2 s pauza nahoře, 2 s pauza dole při každým opakování. Další věc, co údajně ubírá na síle je to, že když už s tim stojíš a máš to na zádech, tak začni dřepovat co nejdřív, né až po deseti vteřinách nic nedělání (neřikej mi, že těch deset vteřin si rovnáš postoj). Jinak hloubka je naprosto parádní a mrtvola mi přijde taky dobrá.
Z mého pohledu vidím jednu maličkost. A to ty pauzy dole a nahoře, jsou hrozně veliký. Aby sval pořádně rostl, tak musí být pod napětím co nejvíc (obzvlášť u 5x5) a ne 2 s pauza nahoře, 2 s pauza dole při každým opakování. Další věc, co údajně ubírá na síle je to, že když už s tim stojíš a máš to na zádech, tak začni dřepovat co nejdřív, né až po deseti vteřinách nic nedělání (neřikej mi, že těch deset vteřin si rovnáš postoj). Jinak hloubka je naprosto parádní a mrtvola mi přijde taky dobrá.
S těma pauzama dole souhlasím, ale už jsme mu to říkali minule, že dělá zbytečně dlouhé pauzy dole. A dynamičtější by to mohlo být, hlavně pro reiben. účely. Takže já bych jel dřep dolu pomaleji, a nahoru vybouchnout, explozivně, skoro až do špiček.
Abych jen nekritizoval: jinak technika je pěkná! Soustředíš se a jde ti to, fakt jo.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Frozz, 8Shade - ty pauzy dole rozhodně nejsou 2 sekundy, hned jak se dostanu dolů, tak jdu nahoru. Každopádně na tu dynamiku budu od příště myslet... díky za komenty
Na dnešek jsem se špatně vyspal a nějak jsem měl zatuhlý krk a ještě svalovku na zádech, takže jsem si od tréninku moc nesliboval.
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
DŘEPY 6x5 - 71 kg (+ 4 rozcvičovací série)
BENCH 6x6 - 44 kg (+ 2 rozcvičovací série)
MRTVÝ TAH 5x5 - 69 kg (+ 3 rozcvičovací série)
pauzy: 60- 90 sec.
time: 65 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy šly mnohem lépe jak ve středu
- bench těžší
- mrtvola pohodová
- doplňky jsem nedal z časových důvodů
Překvapivě velmi dobrý trénink. Čekal jsem to mnohem horší, ale docela mě to i bavilo. Zítra si dám asi švihadlo a neděli si nechám kompletně volnou.
today bench :
Nekdy bych chtel videt, jak by v tvem podani vypadalo dynamicke provedeni nejakeho cviku :) Treba takovej power clean
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru