|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | guruhonza napsal: | | :D se nesmějte... já furt stagnuju proto, že si nedávám tyhle "nezdravý" a "kalorický věci".... |
to je nejaka hlaska, co jsi slysel v posilovne nebo to pises o sobe, ze furt stagnujes? |
prej si mám dát občas pytel hranolek, nebo velkou pizzu, abych konečně přibral :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:24 pm Předmět: |
|
|
aha  Uz jsem se lekl, ze mluvis o svych tragickych podprumernych silovych vykonech _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po leden 09, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | aha Uz jsem se lekl, ze mluvis o svych tragickych podprumernych silovych vykonech |
Nene, s těma jsem teď spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
freshman
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
Zaslal: po leden 09, 2012 10:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po leden 09, 2012 10:53 pm Předmět: |
|
|
Co jsem tak četl popis videa, tak je to prý dobrý trénink na arm wrestling _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 09, 2012 11:44 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Co jsem tak četl popis videa, tak je to prý dobrý trénink na arm wrestling |
Sice nevim, jestli dobry nebo ne, ale armwrestleri tyhle veci delaji. U nas jsem videl chlapa cvicit koncentrovany bic. zdvih s 55kg JR (vetsi nejsou) po 12 opakovanich v seriich. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 10, 2012 4:57 am Předmět: |
|
|
ktoru ruku vlastne cvicil?
pravu v ktorej tu cinku drzal, alebo lavu, s ktorou si to pritahoval?
|
|
| nahoru |
|
 |
Revin
|
Zaslal: st leden 11, 2012 12:56 pm Předmět: |
|
|
Na armwrestling by to pomoci mohlo ale taky nevidím smysl v tom vzít si obří činkou a pomáhat si druhou rukou místo lehčí činky a nepomáhat si vůbec, max. u posledních opakování...
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 11, 2012 2:48 pm Předmět: |
|
|
Vždyť mu jde o neg. opakování. To je snad jasné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st leden 11, 2012 3:14 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Vždyť mu jde o neg. opakování. To je snad jasné. |
Ted me tak napadlo, co vubec tve vykony, uz asi rok jsi se nepochlubil :) Nejake zlepseni? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: st leden 11, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
Tak o chloupek se zlepšily. Hlavně záda a horní prsa. Ovšem stejně to teď šlo do háje, jelikož právě 19den necvičím, což jsem za ta léta ještě nezažil. Napadla mě nějaká podivná "chřipka". A odchází to dost pomalu. Nevím, absolutně bez horečky, bez bolení v krku i hlavy. Ale strašně mě to oslabilo, měl jsem problém ujít dvacet metrů bez přestávky. A záchvaty takového kašle, že jsem několikrát hodil šavli. nemám rád bolení v krku, ale říkám si, že klasická chřipka a horečkou by byla lepší, než tohle.
|
|
| nahoru |
|
 |
numerouno

|
Zaslal: st leden 11, 2012 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tak o chloupek se zlepšily. Hlavně záda a horní prsa. Ovšem stejně to teď šlo do háje, jelikož právě 19den necvičím, což jsem za ta léta ještě nezažil. Napadla mě nějaká podivná "chřipka". A odchází to dost pomalu. Nevím, absolutně bez horečky, bez bolení v krku i hlavy. Ale strašně mě to oslabilo, měl jsem problém ujít dvacet metrů bez přestávky. A záchvaty takového kašle, že jsem několikrát hodil šavli. nemám rád bolení v krku, ale říkám si, že klasická chřipka a horečkou by byla lepší, než tohle. |
to ses nemusel tak rozepisovat.. stacilo rict : ne _________________ When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st leden 11, 2012 3:54 pm Předmět: |
|
|
| numerouno napsal: | | Johncreasy napsal: | | Tak o chloupek se zlepšily. Hlavně záda a horní prsa. Ovšem stejně to teď šlo do háje, jelikož právě 19den necvičím, což jsem za ta léta ještě nezažil. Napadla mě nějaká podivná "chřipka". A odchází to dost pomalu. Nevím, absolutně bez horečky, bez bolení v krku i hlavy. Ale strašně mě to oslabilo, měl jsem problém ujít dvacet metrů bez přestávky. A záchvaty takového kašle, že jsem několikrát hodil šavli. nemám rád bolení v krku, ale říkám si, že klasická chřipka a horečkou by byla lepší, než tohle. |
to ses nemusel tak rozepisovat.. stacilo rict : ne |
:D topic správněj ale
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|