Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 7:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gObla napsal:
Dnes 2 borci cvičily ( kladku za hlavou na záda co jsem slyšel) a jely to tak, toto sem ještě opravdu neviděl: Sedly si na lavičku na kladku jak kdyby a nohy se mají dat pod tu tyčku at se zašprajcuješ a nelitáš tam když máš vetší váhu ale oni ji daly NAD tu tyčku si řikám to je nějaky cvik který neznám tak jsme pozoroval. Naložily tam 100kg ( borci měly cca 60kg trička adididas od větnamcu pecka ale to nebudu řešit) a začaly to jet a šel ten ´´lehčí´´ dal nohy NA tyčku an zapíraní a druhý mu to podal do ruky a jel a on mu to pustil a ted s tím vyjel nahoru a zustal tam a řval an borca cituji: ´´P*co pomož mě a nečum ´´ tak mu pomohl a zas vyletěl nahoru a pak se an to vysral anasranej byl na sparinga že mu nepomohl přitom stačilo sundat váhu.
Ale palec nahoru aspon se proletěl a já dostal záchvat na 5 minut

Měl by ses vykašlat na psaní na fórum a vrátit se na základní školu (i když něco mi říká, že tam možná ještě jseš, což je teoreticky o to smutnější). Shoda přísudku s podmětem se učí snad ještě na prvním stupni. O stylystice radši nic neříkám, to už by bylo nošení dřeva do deštnýho pralesa.

A když už jsem tohle téma nakous, neadresně bych některým rád vzkázal, že věta začíná velkým písmenem a NEKONČÍ třema tečkama.
(na to tu je jedna megaodbornice, toho času neaktivní)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
gObla napsal:
Dnes 2 borci cvičily ( kladku za hlavou na záda co jsem slyšel) a jely to tak, toto sem ještě opravdu neviděl: Sedly si na lavičku na kladku jak kdyby a nohy se mají dat pod tu tyčku at se zašprajcuješ a nelitáš tam když máš vetší váhu ale oni ji daly NAD tu tyčku si řikám to je nějaky cvik který neznám tak jsme pozoroval. Naložily tam 100kg ( borci měly cca 60kg trička adididas od větnamcu pecka ale to nebudu řešit) a začaly to jet a šel ten ´´lehčí´´ dal nohy NA tyčku an zapíraní a druhý mu to podal do ruky a jel a on mu to pustil a ted s tím vyjel nahoru a zustal tam a řval an borca cituji: ´´P*co pomož mě a nečum ´´ tak mu pomohl a zas vyletěl nahoru a pak se an to vysral anasranej byl na sparinga že mu nepomohl přitom stačilo sundat váhu.
Ale palec nahoru aspon se proletěl a já dostal záchvat na 5 minut

Měl by ses vykašlat na psaní na fórum a vrátit se na základní školu (i když něco mi říká, že tam možná ještě jseš, což je teoreticky o to smutnější). Shoda přísudku s podmětem se učí snad ještě na prvním stupni. O stylystice radši nic neříkám, to už by bylo nošení dřeva do deštnýho pralesa.

A když už jsem tohle téma nakous, neadresně bych některým rád vzkázal, že věta začíná velkým písmenem a NEKONČÍ třema tečkama.

Stylistika - a třeba tam toho bude i víc, ale tohle bylo na první pohled... (jé, sorry... teda promiň).
idoktor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Draper napsal:
madball napsal:
A neviděl jsi ho někdy benchovat? Jestli jo, tak má takovou "zajímavou" techniku a určitě to bude on. Krom toho, že je teda obrovskej.

Ja ho videl tak naposledy pred rokem a pul, zadnej mladoch a takovej vetsi plesoun, myslim.

Tak to asi bude nekdo jinej, ten vlasy ma. Ale ta technika bp je dost silena. Pod nohy si da lavicku, aby je mel vys, cinku odrazi pupkem nahoru s odlepenou prdeli. Ma dokurveny rameno, mam pocit, ze z armwrestlingu, takze mu clovek musi podavat cinku, protoze si ji sam nepoda a to cvici tak se 150 - snad i 200kg. Nechapu. Na bicak o koleno tam myslim taky prave mival 55ky.
Ale jeho sparing je holohlavej a cvici podobne, takze by to mohli byt oni.
Jako silu maji oba, ale ten styl cviceni mi pripada dost riskantni.

Ty už jsem dlouho neviděl. Takhle dlouho cvičit nebudou, teda jestli už nedocvičili Takhle asi nějak vznikají hospodské historky o tom jak "zamlada předtim než mě chytlo rameno sem tlačil 200 na benč" Vůbec BG exoty přitahuje. Minulý týden jsem se pokusil cosi poradit nějakýmu člověku, co se snažil tahat mrtvolu s takovým kočičákem, že mě bolely záda jen jsem to viděl. Jeho slovenskou odpověď už asi nerozluštím ani se slovníkem, ale asi to mělo znamenat něco ve smyslu, že když tomu nerozumím, tak co se starám. Potom ještě nějakým holkám, co tam mohli být tak podruhé jsem řekl, že si ubližujou. No těm jsem nestál ani za didoprdele. Tak jsem ze svojeho samaritánství zas na čas vyléčenej
kubaz

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vidim to u nas ve fitku tez furt je to hruza.. jeste k tomu kdyz mi zabere neco kam chci jit ja a stejne to tam smrdla ze kdyby tam nebyl tak udela lip, tak mu vetsinou pomuzu a v ramci slusnosti ho vyhodim
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor: zvládl bys naučit techniku mrtvoly bez toho, aby šla váha o 75% dolů?
Izman

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
vidim to u nas ve fitku tez furt je to hruza.. jeste k tomu kdyz mi zabere neco kam chci jit ja a stejne to tam smrdla ze kdyby tam nebyl tak udela lip, tak mu vetsinou pomuzu a v ramci slusnosti ho vyhodim

hm prupravu mam pouze - co jsem si kde nasel, vyhledal, popripade co jsem okoukal nebo vyzvedel, ale od vsech radoby HC zdvyhacu zeleza se drzim v uctive vzdalenosti, pro zachovaní sveho dusevniho i fyzickeho zdravi.

Zrovna pred tydnem jsem cvicil rozpažování s jednoruckama. Prisli tam borecci, kteri vazi tak polovinu jak ja. Podivali se na me jeden se uchechtl a poseptal svemu soukmenovci asi nejakou ironickou poznamku protoze se oba rozesmali. Prvni co tak chytli kazdej 2x vetsi vahu nez ja a stoupli si kousek vedle me a zacali se snazit. Byt jejich kloubama tak jim asi nakopu do zadku, o svalech ani nemluvim protoze jediny co snad v tu chvili necvicili byly kozy. Spis vypadali jako pri zachvatu padoucnice a nebo pri akutnich zazivacich problemech. Nastesti to rychle vzdali a sli se vyradit na stroje.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Stylistika - a třeba tam toho bude i víc, ale tohle bylo na první pohled... (jé, sorry... teda promiň).

No ty krávo... Peklo. Psal jsem to pět minut po probuzení s jednou rukou ve snídani
Víc tam toho rozhodně nebude, chybu udělám tak jednou za rok (samozřejmě přesně v situaci kdy mi to někdo dá sežrat :P)
e-witch

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:

... děkuji za upozornění, pokud bych měla svým stylem psaní narušovat chod zdejšího fóra, jsem ochotná přejít na klasické věty ... přesto doufám, že mi moji libůstku velkoryse prominete ...

... je fakt, že styl psaní o člověku něco vypovídá, stejně jako styl cvičení, když jsme u těch blbostí v posilovně ... "obecního blázna" máme i u nás ... zasahovat do jeho kreací typu "žížala na konci obrovského kusu železa" už nikoho nebaví, takže pokud nikoho přímo neohrožuje na životě, hledíme si svého
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
guruhonza napsal:

No ty krávo... Peklo. Psal jsem to pět minut po probuzení s jednou rukou ve snídani
Víc tam toho rozhodně nebude, chybu udělám tak jednou za rok (samozřejmě přesně v situaci kdy mi to někdo dá sežrat :P)

:D mě by to normálně bylo jedno, sám píšu furt sr*čky, ale v týhle situaci to bylo potřeba
Mimochodem, čím u tebe končí věta?
e-witch

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

... to jsou bobky
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě ve fitku vadí, když lidi cvičí biceps v kleci, benchpress na rovné na jediné polohovatelné lavici v gymu, když baby cvičí 3 série na legpressu a prokládají to ležíc na legpressu telefonáty a smskami, kdy jim 3 jejich série trvají jak běžných deset sérií někoho jiného a blokují tak přístroje.

Včera jsem ve fitku viděl chlapa, co zvedal na bp s jednoručkama 40 kg. Rozsah pohybu 10 cm. Doteď jsem si myslel, že výhoda jednoruček je větší rozsah pohybu, oproti velké čince, ale on by i s 30 cm boardem na té vč vystačil.

Jinak legrační mi připadá cvik, který jsem nazval Vodňanské kuře. Spočívá v tom, že si jediec vezme tak 2 - 3 x těžší jednoručky než na které má síly - pokrčí ruce v loktech až svírá předloktí a nadloktí úhel 90° a začne mávat křídly. Odvodil jsem, že to má být asi upažování ve stoje. Z toho máchání a záklonů s pohupem těla to je ale obtížné říct s určitostí. Takových 9 lidí z 10 to ve skoro každém fitku cvičí špatně. Podle mě cvik, kde je největší problém s technikou.
CIZO

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Jinak legrační mi připadá cvik, který jsem nazval Vodňanské kuře. Spočívá v tom, že si jediec vezme tak 2 - 3 x těžší jednoručky než na které má síly - pokrčí ruce v loktech až svírá předloktí a nadloktí úhel 90° a začne mávat křídly. Odvodil jsem, že to má být asi upažování ve stoje. Z toho máchání a záklonů s pohupem těla to je ale obtížné říct s určitostí. Takových 9 lidí z 10 to ve skoro každém fitku cvičí špatně. Podle mě cvik, kde je největší problém s technikou.

Já jedu upažování striktně většinou s bandama, ale s jednoručkama to jedu obvykle striktně jen v rozcvičovacích sériích a pak jedu taky to kuře

Derek Poundstone
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Mimochodem, čím u tebe končí věta?

Tečkou - pokud ovšem na konci toho všeobjímajícího sdělení není smajlík nebo ultra dlouhá závorka. Pak to vypadá blbě :P

Deadlift: Klasika. Pumpování bicepsů s dlouhou osou, když chci jít dřepovat. Jednou za to fakt někoho z těch pubertálních chujů zfackuju.
Ženu jeden čas ale sral týpek, kterej bicep pumpoval na benchi. Postavil se obkročmo nad lavici a pumpoval. Pak na deset minut odešel psát smsky a vrátil se. Škoda že jsem tam nechodil cvičit taky.
Rachela

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a ja cvicim biceps zasadne v klietke, pretoze u nas v posilke su 3 power racky a nikto okrem mna tam vacsinou nebyva
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2012 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rachela napsal:
No a ja cvicim biceps zasadne v power racku, pretoze u nas v posilke su 3 power racky a nikto okrem mna tam vacsinou nebyva
Cvičíš v Nitře ?

U nás je jeden a přes bicepsáře se tam někdy na dřepy ani nedostanu - teda je víc případů že se tam nedostaneu než že bych si tam zacvičil.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: