|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hynda1
|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:07 pm Předmět: WOD |
|
|
čau chtěl jsem se zeptat kde bereš tipy na WOD? já normálně chodim cvičit na crossfit v praze ale tedka o zkouškovým jsem doma tak potřebuju nějakou inspiraci:) občas kouknu na crossfit.com ale občas mi ty wody přijdou celkem divný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
Zaslal: út leden 17, 2012 10:12 pm Předmět: |
|
|
No obcas kouknu na wodshop.com . Ale vetsinou si je vymyslim sam. Jelikoz mi obcas prijde asi i jako tobe, ze ty WODy z crossfit.com jsou divny. Proste na co mam zrovna chut, tak si zacvicim. Ale vzdycky tam hodim jeden cvik, co mi nejde a nebo me vubec nebavi. Treba jako dneska anglicaci  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynda1
|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:09 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | cocman napsal: | Treba jako dneska anglicaci . | ten cvik by se mel podle me uplne zakazat |
přesně taky bych to zakázal
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynda1
|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:12 am Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | No obcas kouknu na wodshop.com . Ale vetsinou si je vymyslim sam. Jelikoz mi obcas prijde asi i jako tobe, ze ty WODy z crossfit.com jsou divny. Proste na co mam zrovna chut, tak si zacvicim. Ale vzdycky tam hodim jeden cvik, co mi nejde a nebo me vubec nebavi. Treba jako dneska anglicaci . |
Oki díky, asi to taky tak udělám, dělám to hlavně pro zábavu na kvalifikaci z crossfit games asi nepůjdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hynda1
|
Zaslal: st leden 18, 2012 1:17 am Předmět: |
|
|
| Hynda1 napsal: | | cocman napsal: | No obcas kouknu na wodshop.com . Ale vetsinou si je vymyslim sam. Jelikoz mi obcas prijde asi i jako tobe, ze ty WODy z crossfit.com jsou divny. Proste na co mam zrovna chut, tak si zacvicim. Ale vzdycky tam hodim jeden cvik, co mi nejde a nebo me vubec nebavi. Treba jako dneska anglicaci . |
Oki díky, asi to taky tak udělám, dělám to hlavně pro zábavu na kvalifikaci z crossfit games asi nepůjdu |
ale ten wodshop vypadá skvěle díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: st leden 18, 2012 7:54 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | miluju angličáky |
Tak to seš asi bohužel sám tady
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st leden 18, 2012 9:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: st leden 18, 2012 5:20 pm Předmět: |
|
|
Jak jich člověk dělá týdně 300 a víc, tak už je prostě musí milovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: st leden 18, 2012 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Hynda1 napsal: | | Hynda1 napsal: | | cocman napsal: | No obcas kouknu na wodshop.com . Ale vetsinou si je vymyslim sam. Jelikoz mi obcas prijde asi i jako tobe, ze ty WODy z crossfit.com jsou divny. Proste na co mam zrovna chut, tak si zacvicim. Ale vzdycky tam hodim jeden cvik, co mi nejde a nebo me vubec nebavi. Treba jako dneska anglicaci . |
Oki díky, asi to taky tak udělám, dělám to hlavně pro zábavu na kvalifikaci z crossfit games asi nepůjdu |
ale ten wodshop vypadá skvěle díky moc |
skus tiez sealfit.com tam su WOD trochu zaujimavejsie, a hlavne tie Special Operation Forces Candidate WOD. tie nedam ani keby som velmi chcel
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st leden 18, 2012 11:50 pm Předmět: |
|
|
Dneska trochu bez chuti a taky nestihacka.
Bench:5x5x90
WOD: opet prevzato od kolegy tady z fora. Timto zdravim Hradec
Tabata:
8 kol drepu
minuta pauza
8 kol shybu
minuta pauza
8 kol kliku
minuta pauza
8 kol sedlehu
minuta pauza
8 kol anglicaku
celkem 408 opakovani....kliky, kliky, kliky...nic vic neni potreba rikat
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: čt leden 19, 2012 9:07 am Předmět: |
|
|
Bohužel já. V thaiboxu se jich dělá vždy na začátku tak 5x20 nebo 3x30. Ale pauzy mezi seriemi jsou další anaerobní cvičení. A protože mám trenink 3x týdně tak jich většinou 300dám.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá leden 20, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
I.Faze
21-15-9
Pushpress (35)
Shyby
Not timed
Deadlift :10x70,5x100,3x110,3x120,3x130,3x140,3x145
WOD1
Grace
30xC+J (60)
Time:4:59
WOD2
Annie
50-40-30-20-10
DU
Sedlehy
Time:7:54
II.Faze
30x Muscle up
Time :13:27 (bejvavalo to lepsi)
50xbenchx50kg
Time :2:50
L-pullups:25
Chest to bar:25
TRX low row ze zeme:25
V seriich samozrejme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|