|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
magion

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:32 am Předmět: |
|
|
zrovna nedavno jsem mel cca gram a moc prijemnej stavek to nebyl :)) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 10:41 am Předmět: |
|
|
To zkusim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá leden 20, 2012 3:22 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | zrovna nedavno jsem mel cca gram a moc prijemnej stavek to nebyl :)) |
Půl gé to ještě jo, ale celý géčko? To jen tak nerzchodíš
Samozřejmě jsem myslel mg.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so leden 21, 2012 7:05 pm Předmět: Creatin jako novy impulz |
|
|
Nazdar,
Jak jsem koukal na 5 let stary fotky, tak stale zdviham stejnou vahu.
Na ty roky a hodiny v posilce bych cekal vic.
Muze me creatin pomoct, jao novy impulz ?
Nejde me o to mit vetsi obem, ale proste zdvihat vetsi vahy.
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: so leden 21, 2012 7:08 pm Předmět: |
|
|
ze nemas vysledky ti doslo az po par letech? no nevim, kreatin ti na toto nepomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: st leden 25, 2012 6:42 am Předmět: |
|
|
Asi je to tim ze uz asi 10 let cvicim jen doma a sam.
Ale pred tydnem jsem si konecne zacal zapisovat kolik ceho a kdy zvedam )
Snad to vydrzim, to zapisovani.
|
|
| nahoru |
|
 |
James001
|
Zaslal: út únor 07, 2012 4:24 pm Předmět: beta |
|
|
mate skusenosti aj s beta alaninom?
|
|
| nahoru |
|
 |
heymee
|
Zaslal: ne únor 12, 2012 7:54 pm Předmět: |
|
|
pojdem kreatin s maltou/glukozou.. mozem po treningu k tomu pridat 20g bcaa alebo mam pockat??..
a ked budem davat rano klbovku mozem to dat spolu alebo mal by tam byt volaky casovy posun??..
dik za rady.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ivanforks
|
Zaslal: st únor 29, 2012 6:07 pm Předmět: Re: KREATIN |
|
|
podle mě je kreatin monohydrate docela svinstvo. Akorát je mi po něm blbě od žaludku. Stejně je podle výzkumů pro tělo špatně vstřebatelnej. Užíval jsem i krealkalyn, po tom už jsem žádný problémy nepozoroval, ale nárůsty nic moc. teď je nejnovější formou kreagenic, kterej má být stabilní jak v žaludku tak v krvi, víc než desetinásobně lépe využitelný pro tělo než monohydrate. Je sice dražší, okolo sedmi stovek, ale podařilo se mi ho najít na Aukru za 520
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: st únor 29, 2012 6:19 pm Předmět: Re: KREATIN |
|
|
| ivanforks napsal: | | podle mě je kreatin monohydrate docela svinstvo. Akorát je mi po něm blbě od žaludku. Stejně je podle výzkumů pro tělo špatně vstřebatelnej. Užíval jsem i krealkalyn, po tom už jsem žádný problémy nepozoroval, ale nárůsty nic moc. teď je nejnovější formou kreagenic, kterej má být stabilní jak v žaludku tak v krvi, víc než desetinásobně lépe využitelný pro tělo než monohydrate. Je sice dražší, okolo sedmi stovek, ale podařilo se mi ho najít na Aukru za 520 |
Já jsem zase četl, že nejlepší je CEEM _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|