Na tý tvoje paleo něco bude, ..že ty tam něco přidáváš na zvýšení síly . Né, pěkný, ten bench .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Diky :). Jeste jsem zapomnel dodat, ze tam byly jen minutovy pauzy. Osobne bych maxko videl nekde kolem 110-115 na ten bench. Jinak je pravda, ze se v jidle ted moc neomezuju. Presel sem z nizkosacharidovy paleo na trochu jinou. Tak nejak jsem si zjistil, co na me plati atd, takze tedka kopa ovoce a ono to najednou nejak jde :-D
Stamina : Chipper: 15 x BS @ 90% 3RM, 60 x weighted step ups (2 x 35# DB)
II faze
Work Capacity : AMRAP20 minutes
4 x Muscle Up
8 x Hand Stand Push-ups
12 x Pistols (6 ea leg)
5 rounds a 2 MU
Durability : 50 x arm haulers ,50 x situps +10 kg, strecink
Zajimalo by me, kdo vymyslel MU a kliky ve stojce takhle blbe za sebou. Jo a za kazdej missnutej MU sem delal 3 shyby a 3 kliky na bradlech..nastesti sem to delal jen 1x
Nejaka rozcvicka na zacatek, ale uz si ji nepamatuju
Clean : Up to 2x 105 (pak prislo hodne lidi, tak uz jsem nemohl pokracovat)
Vecer:
MAX burpees za 2 minuty: 43
WOD
50x thrusters 20 kg
21-15-9
-pushpress 40 kg
-sedleh s mlácením 15 kg jednoručky před a za sebe
50x klik
9-15-21
-KTB swing 24 kg
-dips
50x TRX přítahy
Time : 29:39
Jelikoz jsem mel uz celkem v prdeli spodni zada, tak jsem vydrzel jen 6 kol a pak zmenil clean za muscle upy, protoze zada mam jenom jedny a zacaly me zase pobolivat tim blbym zpusobem, jako pred pul rokem, kdy sem kvuli tomu skoro ani nemohl chodit.
Takze celkem 13 kol a 2 MU
A pak shyby. V planu bylo 5x20 s minutou pauzy. A slo to nasledovne:
20
19+1
8+6+6
10+6+4
a dalsi serii uz jsem nedaval, jelikoz by se mi pri ni na 100% strhnul mozol a to by me vyradilo z poradnyho shybovani na dalsi tyden.
Baseline: ROM Drills. 10 rounds: 5x wall ball, 10x push ups, 15x air squat.
Work Capacity: 5 rounds for time of 15x Ring Dips, 30x KB swing (24), 45x Double Unders
TIME :26neco
Proste na houby. Dips sly prekvapive dobre, ale swingy nic moc. Unaveny predlokti ze vcerejska, takze to neslo moc udrzet. Plus DU prvni dve kola nic moc, protoze me divne bolela slacha v levy noze, ale pak se to uz dalo do kupy a 3 posledni DU unbroken.
40 shybu na lane
40 sedlehu
Elrubio: jojo kvalifikaci si samozrejme zkusim. Ale myslim, ze to nebude zadna slava. Silove jsem na tom sice mnohem lip nez minulej rok, ale zato vytrvalost mi chybi . Plus mi chybi i motivace. Zadny cviceni nejedu na 100%...spis to proste jen tak odcvicim, aby se nereklo
EDIT: Jo a kdyby chtel nekdo Jack3d, tak mam este asi 10 davek a necham to treba za kilo, protoze na me to proste pusobi nejak divne. Pri rozcvicce se potim jako prase a chce se mi blejt a pri WODu sem zase ospalej a bez energie.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru