|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xien
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Milan.svk napsal: | som tu uplne novy ... ale tato tema, kedze uz 6stym rokom byvam na intrakoch, stoho 3 roky som precvicil (ked som mal 15-17 a teraz cvicim posledneho pol roka, budem mat 21)
ospravedlnte mnoho textu ale bez mnohych zdanlivo zbytocnych detailov by to uz nebolo ono
asi by som mal zacat od seba ako som prveho pol roka siel pondelok - stvrtok iba Hrud+biceps, niekedy dvojfazovo :D postupne som ktomu pridal aj pritahy k brade ...
moje prve pritahy v predklone - vystrete nohy, ohnuty chrbat ze som mal hlavu takmer na urovni kolien, ked to videl kamos tak sa ma ujal a vsetko mi vysvetlil, zaco som mu dodnes vdacny, odvtedy som poctivo cvicil cele telo a taktiez drepy,
- mam aj par prihod, kedze na intraku je posilovanie spolocneska udalost kam chodia takmer vsetci, cvicil som bench a kamos sedel oproti na posteli (posilovna bola len cinkami doplnena velka izba) ked som robil posledne opakovanie benchpressu vytrestil zacal mi klepat mobilom po rozkroku, jasne ze som sa smiechom takmer posral a cinku nedotlacil, v momente ku mne skocil moj sparing, ktory mal ale vlastny sposob pomahania, kedze nebol nijak zvlast silny v ramenach tak mi sadol na hlavu a cinku nadhodom dostal hore...
- neviem ci toto je smiesne, ale ked som si robil prvu maximalku na bench bolo to 72kg, ktore som nevytlacil kvoli zlej kondicke, este som sedel na lavicke a vtom prisiel kamos (vyska asi 175cm a vaha do 50kg) pohlad nevydany, moc nevychadzal z izby a len sedel na riti ... potavil sa ku cinke so slovami "ukaz scim to cvicis" chitil ju do ruk ze spravi bicepsovy zdvi ... a cinka sa ani nepohla ... hej jasne ze sme sa vsetci zacali rehotat a on odisiel ... ja pouceny neuspechom som do konca tyzdna kazdu volnu chvilu skakal cez svihadlo a tu cinku nakoniec bez mensich problemov vytlacil :)
- asi sa to stalo uz viacerim, na BP na cinke nalozene privela u mna vtedy 92kg cize max vaha co sa nam dala nalozit, ja som pre rozcvicku ale potreboval prazdnu os ... tak som zacal skladat kotuce, popritom som kecal s kamosom, ked tam ostal posledny 10kg kotuc, ktory vyvazoval druhu stranu kde ostalo cez 30kg, akonahle som ho dal dolu tyc nezavahala a takmer mi rozbila papulu, mozem byt rad ze mam take dlhe ruky...
- zlaty kliniec programu, je to prihoda spred asi dvoch mesiacov ... moj klasicky trening (bench - drepy - tlaky nad hlavu - mrtvy tah - doplnky)
som musel pozmenit lebo na lavicke sedeli dvaja chalani - asi je to ironia ze vzdy je jeden vysoky a chudy a ten druhy nizsi zato pevnejsi, tak som si povedal ze ked tam cvicia nebudem ich rusit a tak som siel na drepy, tie su vecne volne - aj ked obcas sa o stojan delim s ludmi co side drepuju polovicu ale nerobi mi problem im po kazdej mojej serii zlozit a sebe zase nalozit kotuce (kondicka sa zide) ... ale vratme sa ktim dvom ... oni necvicil bench ako som predpokladal oni len rozoberali nasledujuci "Tvrdy trening" kim som sa ja rozcvicolval, oni zacali stahovat hornu kladku ... pre mna bolo dost smiesne to ze ten vacsi pouzival trhacky :D ... po pritahoch kladky si tam odcvicili aj Bench press, to uz som si ich chcel natocit ale ja bohuzial mobil do posilky neberem. aspom to opisem ktomu mohutnejsiemu sa nejdem vyjadrovat, na nom mi bolo smiesne iba tolko ze cele telo odcvicil prave tam a ze radil tomu chudsiemu ktory aj tak po chvili odisiel, pretoze mu nalozil zjavne vela, vahu ktoru sam nedokazal podlacit ani raz, takze sa postavil oproti nemu sparing a zacala sa nevidana sou, on cvicil pritahy k pasu v stoji a ten druhy zadrziaval dych, samozrejme za vydatneho povzbudzovania takto nasolili tri opakovania, pak ten chudsi odisiel ze nevladze ... ale to uz mi prisli pracovne serie drepov a ja som vdaka obsencii kyslika nedovidel dalej od vlastnej cinky |
a ty léky co máš předepsané od psychiatra bereš?? _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Milan.svk
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 1:56 pm Předmět: |
|
|
poctivo ... niekedy aj omnoho viac _________________ Do posilovňe ma dohnala podvíživa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem viděl dávat na smith uzávěry z olympijské tyče:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 7:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | | Deadlift napsal: | | Dnes jsem viděl dávat na smith uzávěry z olympijské tyče:o) |
|
Pokud to byly uzávěry z VOSTOK tyče, tak ty mají 2,5 kg každej. Tj. pokud nebyly jinde ve fitku 2,5 kg kotouče, tak proč nepoužít místo nich uzávěry, když je nikdo nepotřebuje. Ne všechno, co vypadá jako blbost, jí opravdu je.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
Pokud je větší dynamika pohybu, například pumpovačka na šikmý lavici, dokážou se kotouče nepříjemně rozcinkat a dělá to bordel. Já bych si to utáhl taky. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
Viděl jsem dneska dopomoc při pžítazích VČ v předklonu (cca 40 kg) Jeden borec tahal, druhej stál vzadu za nim a pomáhal. Bylo to .... sexy
Asi vrátim trenérskou licenci a nechám se někde přeškolit. Tyhle moderní metody vůbec neznám. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | frode napsal: | | Deadlift napsal: | | Dnes jsem viděl dávat na smith uzávěry z olympijské tyče:o) |
|
Pokud to byly uzávěry z VOSTOK tyče, tak ty mají 2,5 kg každej. Tj. pokud nebyly jinde ve fitku 2,5 kg kotouče, tak proč nepoužít místo nich uzávěry, když je nikdo nepotřebuje. Ne všechno, co vypadá jako blbost, jí opravdu je. |
I kdyby to byly jiné zarážky, tak každá obyčejná má min. 1kg. Taky nechápu co je směšného na tom, přídat si 2 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:53 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | frode napsal: | | Deadlift napsal: | | Dnes jsem viděl dávat na smith uzávěry z olympijské tyče:o) |
|
Pokud to byly uzávěry z VOSTOK tyče, tak ty mají 2,5 kg každej. Tj. pokud nebyly jinde ve fitku 2,5 kg kotouče, tak proč nepoužít místo nich uzávěry, když je nikdo nepotřebuje. Ne všechno, co vypadá jako blbost, jí opravdu je. |
2,5lek je tam mraky. Borec cvičil s cca 10 kg + konstrukce - poloviční dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:54 pm Předmět: |
|
|
jinak - kdyby to měl jako závaží, tak to asi neutahoval, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 02, 2012 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
2,5lek je tam mraky. Borec cvičil s cca 10 kg + konstrukce - poloviční dřepy. |
Tak treba mu to nedoslo no :-)
| idoktor napsal: | Viděl jsem dneska dopomoc při pžítazích VČ v předklonu (cca 40 kg) Jeden borec tahal, druhej stál vzadu za nim a pomáhal. Bylo to .... sexy
Asi vrátim trenérskou licenci a nechám se někde přeškolit. Tyhle moderní metody vůbec neznám. |
To uz jsem videl taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cmtr2©®
|
Zaslal: čt únor 02, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | jinak - kdyby to měl jako závaží, tak to asi neutahoval, ne? |
V tom případě se evidentě bál, že když kurevsky zatlačí, může se to všechno nadzvednout, kotouče mu spadnout bokem a celá série na kterou se připravoval 4 dny, bude ale úplně v piči. Hlavně to kochać całym sercem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|