|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: pá únor 03, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
Klid :D 200g je úplně v pohodě... já snídám půl litru mlíka a půl balení vloček z kauflandu :) ...člověku to dodá pěknej základ do do novýho dne a aspon má pocit, že je najedenej :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:23 pm Předmět: |
|
|
Po přečtení několika článků a provedení pohybových testů jsem došel k závěru, že trpím hypermobilitou  .
Pokud s tím má někdo nějaké osobní zkušenosti, tak uvítám každou radu. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 8:52 pm Předmět: |
|
|
LA.GYM
Cizo full body
trénink 10
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Dřepy 8x3 - 92,5 kg
Přemístění + výraz s JČ 5x3 (každá ruka) - 25 kg JČ
Shyby nadhmatem 6x3
Kliky na bradlech 6,6,6,5,5
TGU 3x1 - 4,8,12
TIME: 85 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- u dřepů mě cocman upozornil, že v dolní pozici neudržuju přirozeně zakřivenou páteř a víceméně mi jdou záda do hyperlordozy. Řešením je asi nechodit tak nízko. Příště asi budu dřepovat s malou vahou a budu se soustředit, abych záda měl ve správný poloze.
- u výrazů jsem dal ze začátku 27,5 kg. Pravačka to zvládla, ale s levačkou jsem nedal ani 1 opak  , takže jsem snížil zpět na 25 kg.
- shyby šly překvapivě dobře. Asi zafungoval ten trénink s gumou.
- bradla OK
- u TGU jsem zkušil 12 kg. Core už ale bylo hodně unavený a technika šla do kytek.
Dneska nic moc trénink. Ten dřep ani výrazy mě zrovna moc nepotěšili. Zítra tělocvik, jinak volno. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | u dřepů mě cocman upozornil, že v dolní pozici neudržuju přirozeně zakřivenou páteř a víceméně mi jdou záda do hyperlordozy. Řešením je asi nechodit tak nízko. Příště asi budu dřepovat s malou vahou a budu se soustředit, abych záda měl ve správný poloze. |
Co to je za blbost? To má spíš cocman bordel v tom, co to je hyper a hypo
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
hyperlordoza pochází z mojí hlavy, takže možná v tom nějaký zmatek mám. Ale pokud vím, tak tohle je hyper ne?:
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
Tak tak. BTW ty váhy začínaj vypadat dobře, tak koukej brzdit, ať mě zas nedoženeš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
cocman točil 1 sérii a zadek mi jakoby zůstával vzadu jak na tom obrázku s hyper... Nebo já nevím jak to popsat  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:17 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | cocman točil 1 sérii a zadek mi jakoby zůstával vzadu jak na tom obrázku s hyper... Nebo já nevím jak to popsat . |
domrdávání
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Orbb

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:33 pm Předmět: |
|
|
on to myslel tak, že dole je kulatíš a naopak když deš nahoru tak si moc v hyperlordóze :) _________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
dobře lidi, a co s tím? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 05, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
tusim, ze Cizuv clanek se tomu bude venovat  ja se necejtim dostatecne vzdelane, abych ti v tomhle mohl radit, ale napisu ti par tipu co pouzivam ja: protahovani hamstringu, goblet squat, takticka zaba  a jeste par dalsich veci co bych musel zdlouhave popisovat, kazdopadne vsechno je lepsi videt osobne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po únor 06, 2012 10:27 am Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | hyperlordoza pochází z mojí hlavy, takže možná v tom nějaký zmatek mám. Ale pokud vím, tak tohle je hyper ne?:
|
kdyz jde dolu, tak je to celkem v pohode, ale kdyz se zveda ze drepu, tak mu jde zadek nahoru jako prvni a ma hrozne prohnutou pater. Presne jako tady na druhym obrazku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st únor 08, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
V pondělí kompletně volno. Včera tělocvik, hrál se basketbal. Dnes byl v plánu trénink v LA, ale tento týden nám odpadly odpoledky, takže bych musel 2 hodinky čekat v Praze, což nepřipadá v úvahu. Z toho důvodu trénink doma :).
Doma
Cizo full body
trénink 11
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Kliky na bradlech (na prsa) 10x5
Přítahy jednoručky 4x10 (na každou ruku) - 22 kg JČ
Výpady s jednoručkami 5x10 (na každou nohu) - 13 kg JČ
Bic. zdvihy 4x10 - 11 kg JČ
Zkracovačky 3x15
Russian twist 3x15 (na každou stranu) - 5 kg medicinbal
TIME: 65 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- na bradlech celkem 50 opakování. Celkem to i šlo dobře, sám jsem byl mile překvapen.
- přítahy good
- výpady mě slušně zničily  . Pauzy byly pod 1 minutu. Nohy docela nepobíraly.
- bicák OK
- zkracovačky i twisty v pohodě
Dneska velmi dobrý trénink. Zítra nejspíš švihadlo. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|