Dnes ráno jsme se díval na záznam Kličko vs Chisora. Celkem mě to překvapilo, čekal jsem jednostrannou záležitost ze strany Klička. Nakonec to byl pěkněj box.
Jinak dnes odpoledne LA. Jel se mnou i bratr.
LA.GYM
Cizo full body
trénink 16
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků, švihadlo)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Goblet dřepy 5x10 - 32,5 kg JČ
Tlaky s jednoručkami na ramena 4x6 - 15+15 kg JČ
Shyby nadhmatem 5x4
Kliky na bradlech žebřík 1,2,3,4,5,6,7,8,9 (poslední 9. opakování jsem nedal)
Farmers walk 4x40 metrů - 32,5+32,5 kg JČ
+ švihadlo
TIME: 75 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- goblet dřepy OK. Dobrý cvik, ale nemám po docvičení takovej pocit uspokojení jako po zadních dřepech.
- tlaky na ramena o poznání lepší jak minule, tentokrát to bylo i s malou rezervou v posledním opakování
- shyby mi sice daly zabrat, ale zlepšení tam je, takže spokojenost
- na bradlech jsem zkusil pro změnu žebřík. Nějak tak jsem tušil, že skončím cca u toho 8. opakování a měl jsem pravdu. 9. opakování už bylo strašně na krev, nedotlačil jsem to tam. I tak good.
- farmers walky šly pěkně, snad časem se vyšplhám na těch 2x50 kg... Každopádně respekt před všema strongmenama, co mají v ruce 100 kg a víc a ještě s tím musejí běhat na čas :) .
- u švihadla jsme dával intervaly. Ke konci už jsem dělal jednu chybu za druhou, ale jinak dobrý.
Dneska povedený trénink . Zítra konec jarních prázdnin a opět škola . První hodinu tělocvik, doufám, že budeme aspoň hrát florbal nebo něco.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Včera probíhal tělocvik v posilovně, kde jsem si dodělával 8 minut jízdu na rotopedu (zdravím Drapere :D). Světě div se, ale docela jsme se i zapotil, jelikož celou dobu jsem musel jet cca těch 35 km/h. Jinak volno.
Dnes něco málo hraní pinčesu se spolužákama a odpoledne znovu hodina těláku. Hráli jsme volejbal (naprosto debilní hra) a ani jsem se u toho nezapotil, takže ještě doma jsem dal nějaké burpees.
Domácí trénink kondice
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
Trénink :
7x10 burpees
pauzy 30 sec. mezi sériemi
COOL DOWN
10 minut strečink
Celkem hodně náročný, udýchanej jsem byl strašně. Zítra končíme ve 12:05, takže nepůjdu do LA jak jsem plánoval. Místo toho trénink doma a LA přesunuju na pátek.
dlouho nebylo video... můj oblíbenej song
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
Dneska teda z důvodu dřívějšího skončení školy jsem nešel do LA a trénink odcvičil doma. Jinak odpoledne na mě dolehla nějaká únava a cítil jsem se ospale, ale při tréninku tenhle pocit rychle zmizel a bylo to OK.
Doma
Cizo full body
trénink 17
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
Trénink :
Kliky na bradlech (na prsa) 6x6
Shyby podhmatem 5x3
Přítahy jednoručky 4x8 (na každou ruku) - 23 kg JČ
Výpady 5x10 (na každou nohu) - 13kg+13kg JČ
Bic. zdvihy 3x8 - 13kg+13kg JČ
Zkracovačky 3x20
Russian twist 2x20 (na každou stranu) - 5 kg
TIME: 60 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- kliky na bradlech šli pěkně
- shyby jsem dělal venku na dvoře na takový konstrukci, kde se věší prádlo. Tyč byla několikrát tlustější než obyčejná hrazda, takže to bylo těžší na úchop a pěkně to studilo, ale jinak OK.
- přítahy v pohodě
- u výpadů pauzy cca 60 sec., takže celkem jsem z nich byl zadýchanej a nohy taky dostaly co proto
- bícáček jen lehce
- zkracovačky i twisty OK
Dneska velmi podařený trénink, spokojenost. Zítra dám možná opět burpees, ale nevím, možná se na to vykašlu. Ještě uvidím.
cau mam dotaz,na fotkach jde videt celkem pokrok ;) akorat mi nejak nedochazi proc nejezdis bench? rekl bych prave, ze kozy budou tvoje slabina,jen muj nazor
Jo hrudník je slabina . Bench cvičím jen s jednoručkami, protože mi to vyhovuje víc a myslím si, že u nich primárně zapojuju jenom prsa a ne ramena jako u klasiky.
Poslední dobou taky celkem dělám kliky na bradlech, takže si myslím, že jako stimul by to mělo stačit. Ještě ale podotknu, že necvičím s nějakýma kulturistickýma cílema a budování svalů beru až jako druhou věc.
Hele já měl ten samý problém u benche jako ty, stačí končit kousek nad hrudníkem a pořádně se vyprsit. Mě to vyhovuje a ramena jsou ze cviku "naprosto" vyřazená.
- celkem to šlo, jen ty 10 sec. pauzy jsou hnus velebnosti. Člověk se ani nestačí rozkoukat a hned musí jít na další interval.
Zítra po škole plánuju jít do LA, kde odcvičím mrtvoly + vršek. V sobotu si dám pěkně volno, na který se už celkem těším.
nejak se nevyznam v tom 20x work, 10x rest...8x atd...
kolik si teda udělal angličáku...jel si ty normální? (kliky, výskok ze dřepu a zase do dřepu a klik.....)
Jel jsem jak nejrychlejš to šlo, ale jak vidíš tak jsem sračička, protože jsem stihl jen těch 43 opak. Byl to poctivý angličák s klikem a lehkým výskokem + "tlesknutí" rukou za hlavou.
Jinak tabata trénink má svý opodstatnění. Nespálíš u něho moc, ale zvyšuje se ti klidovej metabolismus, takže i během odpočinku spaluješ xkrát víc energie než normálně.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru