|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
8Shade

|
Zaslal: út květen 31, 2011 10:58 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | u mrtvoly, powercleanu se nadechovat by byla asi moje smrt... u techle cviku + drep dejcham az dokoncim opakovani jinak celou dobu zadrzim a zpevnim stred tela |
U mrtvoly to mam stejně. (také kvůli zpevnění středu těla). Začínam nádech, zadržet dech a zvednout, výdech hned co dosáhnu horní polohy, nádech při spouštění dolů a to celé dokola. Takže bych to nazval takovej zpožděnej výdech až při krajní poloze cviku, při povolování nádech.
EDIT: Nějak jsem přeskočil druhou stránku, tak koukam že už to tady kid vysvětlit dostatečně (a koukam že to dělam taky tak)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
bikon
|
Zaslal: út květen 31, 2011 11:01 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | U silových disciplín se jako krajní odstrašující případy uváděla zlomená žebra - u těžkých dřepů či mrtvol bych tomu asi i věřil. |
Nevim, jestli je to primo tento pripad. Ale v r. 1977 si Doug Young pri drepu zlomil zebro. Zaznam ze zavodu se da na youtube najit
|
|
| nahoru |
|
 |
petroiit
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 4:40 pm Předmět: |
|
|
nekde sem cetl ze se ma pri kardiu nadechovat nosem a vydechnout pusou a jinde sem cetl ze se dycha jenom pusou...tak by me zajimalo jak mam dychat pri aerobnim a anaerobnim treninku?diky
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
| petroiit napsal: | | nekde sem cetl ze se ma pri kardiu nadechovat nosem a vydechnout pusou a jinde sem cetl ze se dycha jenom pusou...tak by me zajimalo jak mam dychat pri aerobnim a anaerobnim treninku?diky |
U aerobky klidně nádech nosem výdech pusou, u anaerobního tréninku je malá šance že to udýcháš jen nosem, takže klidně nádech i pusou.
Hlavní je nezadržovat dech. Při anaerob. se snaž o kratší a rychlejší nádechy. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 6:00 pm Předmět: |
|
|
A u aerobky to snad nosem udýcháš? Pokud teda nebereš aerobku jako volné projíždění se na rotopedu nebo chození na pásu . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
petroiit
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
a jeste by me zajimalo jestli mam pit spolecne z jidlem nebo mezi jidly.protoze sem cetl ze kdyz piju spolecne z jidlem tak se redi zaludecni stavy a jidlo spatne travi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
| petroiit napsal: | | a jeste by me zajimalo jestli mam pit spolecne z jidlem nebo mezi jidly.protoze sem cetl ze kdyz piju spolecne z jidlem tak se redi zaludecni stavy a jidlo spatne travi. |
Já osobně piji po jídle, protože si nechci ředit jídlo s vodou ;-) a takovýhle věci asi ani neřeš :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: ne únor 26, 2012 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Crewe napsal: | | petroiit napsal: | | a jeste by me zajimalo jestli mam pit spolecne z jidlem nebo mezi jidly.protoze sem cetl ze kdyz piju spolecne z jidlem tak se redi zaludecni stavy a jidlo spatne travi. |
Já osobně piji po jídle, protože si nechci ředit jídlo s vodou ;-) a takovýhle věci asi ani neřeš :-) |
tak ono se ti to stejne zredi v zaludku ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Crewe

|
Zaslal: ne únor 26, 2012 7:46 pm Předmět: |
|
|
| jir.ka napsal: | | Crewe napsal: | | petroiit napsal: | | a jeste by me zajimalo jestli mam pit spolecne z jidlem nebo mezi jidly.protoze sem cetl ze kdyz piju spolecne z jidlem tak se redi zaludecni stavy a jidlo spatne travi. |
Já osobně piji po jídle, protože si nechci ředit jídlo s vodou ;-) a takovýhle věci asi ani neřeš :-) |
tak ono se ti to stejne zredi v zaludku ne? |
No zapomněl jsem naspat, jako v puse :-D ... Že to nechci ředit přímo v puse...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arantir
|
Zaslal: čt březen 01, 2012 12:12 pm Předmět: |
|
|
| petroiit napsal: | | nekde sem cetl ze se ma pri kardiu nadechovat nosem a vydechnout pusou a jinde sem cetl ze se dycha jenom pusou...tak by me zajimalo jak mam dychat pri aerobnim a anaerobnim treninku?diky |
pred par rokmi si davali futbalisti na nos taku naplast,ktora im mala pomoct dychat nosom (asi si to kazdy pamata).ale ako rychlo to zacalo,tak to aj skoncilo,pretoze po nejakych 5-10 minutach zacali aj tak vsetci dychat ustami (nedokazali to udychat)
nehladaj zazraky,zazracne metody v kazdej chujovine.ked budes poriadne makat,aj tak budes dychat ustami,lebo to inak neudychas
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|