|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
Zaslal: ne březen 04, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
Zaslal: út březen 06, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
6.3. B1F Mendlák
Ode dneška nový trénink, začal hrudníkem a bicepsem, rozepisovat budu až příště, ale byl to mazec
Předtím půl dne v nemocnici, odběry na kompletní testy, dvakrát spirometrie (klidová a po zátěži), zátěžový test, kaliperace... _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st březen 07, 2012 10:44 am Předmět: |
|
|
Ty jsi astmatik, že chodíš na spirometrii ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st březen 07, 2012 12:22 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Ty jsi astmatik, že chodíš na spirometrii ? |
Nejsem, ale byla jsem na kompletním vyšetření na klinice tělovýchovného lékařství a součástí bylo i měření kapacity plic. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: st březen 07, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
Aha, ja uz myslel, ze si na tim tak bidne, jako ja :) tezke bronchialni astma, plíce a prudusky nedeleji co mají :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st březen 07, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Arnie_one napsal: | | Aha, ja uz myslel, ze si na tim tak bidne, jako ja :) tezke bronchialni astma, plíce a prudusky nedeleji co mají :) |
nee, jsem úplně v pořádku, jen mám mírně zvýšenou hladinu železa a fosforu, prý mám zkontrolovat ty svoje americké doplňky
7.3. B1F Mendlák
SS: Předkopávání 15*25,12*30,12*35,10*40
Zakopávání vleže 15*25,12*30,10*35,8*40
Hacken dřepy 1*12*20, 3*10*30 (na konci každé série shozeno o 50% a dojeto do selhání)
Leg-press 12*110, 3*10-12*130
Zakopávání vestoje 3*12*6
SS: Výpony vestoje 4*8-10*70
Výpony na jedné noze 4*do selhání
Svíčka na šikmé lavici 4*15-20
Předklony na stroji 4*max*40
Chůze do kopce na páse 20 minut
Parádní trénink, navíc mi udělalo radost, že jsem poprvé od natržení hamstringu před pár lety zase udělala šňůru i na levou stranu
Akorát mě štve, že kvůli práci a splitu nemůžu jet tréninky jen s jedním sparingem a pořád se musím s někým domlouvat _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 07, 2012 8:29 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | nee, jsem úplně v pořádku, jen mám mírně zvýšenou hladinu železa a fosforu |
Chodici meteorit
| citace: | | Nejsem, ale byla jsem na kompletním vyšetření na klinice tělovýchovného lékařství a součástí bylo i měření kapacity plic. |
To chci taky A rychlost bazalniho metabolizmu a tady ty veci ti tam merili taky? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st březen 07, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | nee, jsem úplně v pořádku, jen mám mírně zvýšenou hladinu železa a fosforu |
Chodici meteorit
| citace: | | Nejsem, ale byla jsem na kompletním vyšetření na klinice tělovýchovného lékařství a součástí bylo i měření kapacity plic. |
To chci taky A rychlost bazalniho metabolizmu a tady ty veci ti tam merili taky? |
Tohle ne, dělali mi spirometrii, biochemii, krevní obraz, ekg, spirometrii, kaliperaci, zátěžový test. BMR si můžu změřit v práci, já spíš chtěla vědět zda mám vše ok, MTF, anaerobní práh a interval pro optimální utilizaci tuků. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
Tak nám to jde pěkně nahoru
Od včerejška k doplňkům přibyl CremagnaVOL. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
... jj, to je fofr, pěkně Ti to roste
... koukám, že máme stejnou pravou ruku
WE CAN DO IT
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 8:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 10:08 pm Předmět: |
|
|
Kde delaji takova vysetreni? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so březen 10, 2012 6:39 am Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | Kde delaji takova vysetreni? |
Já si jej nechala dělat na klinice funkční diagnostiky a rehabilitace (odd. tělovýchovného lékařství) ve Fakultní nemocnice u sv. Anny v Brně.
Po domluvě by to mělo být možné na všech těchto místech
http://sport.akce.sweb.cz/sportovnilekari.htm _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: so březen 10, 2012 12:25 pm Předmět: |
|
|
10.3 B1F Mendlák
Stahování kladky za hlavu 1*25*15,1*30*12,1*35*10, 1*40*8, 1*45*8
Veslování 1*12*30, 1*10*35, 1*10*40, 1*8*45
Stahování kladky na hrudník 1*12*30, 1*10*35, 1*10*40, 1*8*45
Přítahy v.č. podhmatem v předklonu 2*12*30, 1*10*35, 1*8*40
Rozpažování s j. č. v předklonu 4*12*5
Upažování s j. č. ve stoje 4* 8* 6 + 4* do max*3
Svíčka na šikmé lavici 4*20
Předklony na stroji 4*20*35
A jedna aktuálka, ještě tak dalších 6 kilo nahoru a něco tam bude
_________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|