Bufu's log - kvalitní objem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 82, 83, 84  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bufu's log - kvalitní objem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Bufu's log - kvalitní objem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2012 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis ty 2 litrove baleni? Take je kupuju a jsou vynikajci. Je to vyborna nahrada sladkych napoju. Ono asi spousta lidi bude rvat kvuli sladidlum, ale to uz je kazdeho vec, ja v tom problem nevidim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tracey

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2012 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Myslis ty 2 litrove baleni? Take je kupuju a jsou vynikajci. Je to vyborna nahrada sladkych napoju. Ono asi spousta lidi bude rvat kvuli sladidlum, ale to uz je kazdeho vec, ja v tom problem nevidim.

Přesně to Já proti sladidlům v zásadě nic nemám, i když je nepoužívám v takové míře jako Ty
BUFU

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2012 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík Tracey... Nevíš aspoň jak se jmenuje, od jaké je to firmy nebo jak vypadá?
BUFU

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25.3.2012
VOLNO

- poslední den před dietou...
BUFU

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. den - Sacharidový vlny - 100 g sacharidů

Startovní váha : 78 kg (před týdnem ještě 78,6 kg)
Pas : 83 cm (před týdnem 83,5)

Strava :

10:00 : 4 vajčka, 3 racia, kapka kečupu
13:00 : tvaroh, 1/2 proteinu, mlíko
15:15 : --- trénink ---
16:45 : protein
17:45 : kuře, 1/2 rýže
20:15 : kuře, zelenina, kapka dressingu
22:30 : kuře, zelenina, 50g cottage

Trénink :

3 kola : shyby + kliky na bradlech + dřepy s 50 kg
1. kolo : 15 + 28 +15
2. kolo : 11 + 21 + 15
3. kolo 12 + 26 + nic

rotoped 10 minut

Biceps s JC

Triceps - kladka

- tak první den vůbec nezačal pěkně V jídle problém nebyl. Ráno sem se nasnídal, pak v 1h ten tvaroh... Po tvarohu sem měl celkem hlad, ale nic strašnýho. Bohužel mi trénink vyšel časově docela nahouby (vzhledem k jídlu). Co už, zatím pořád dobrý. Po prvním kolečku sem byl celkem vyřízenej, ale to se dalo čekat. Odpočnul sem si a šel na druhý kolo. Dojel sem ho, šel sem odpočívat - totálně zadýchanej, seděl sem a snažil si srovnat tep. Lilo ze mě celkem pěkně. Pořád sem se ale nemohl dostat do stavu kdy bych nedýchal jak prase a nějak se mi začla motat hlava, tak sem si šel sednou na takový židličky kde odpočíváme, po několika minutách to bylo ještě horší, tak sem se odebral do šatny a čekal sem jestli se pobliju a nebo se tam někde složím Fakt mi bylo dost blbě, seděl sem na hajzlech, spocenej asi jako kdybych zrovna vylezl z bazénu, hlava se mi motala a čekal sem co bude (to už bylo tak 10 minut po odcvičení 2. kola). Po dalších 10 minutách už mi bylo líp. Tak dneska asi konec.
Šel sem do posilky a řekl sem si, že su pěkná sračka a že zkusím aspon chvílu rotoped a pak uvidím. Rotoped celkem šel, tak sem sebral odvahu, doufajíce že mě z toho neškrábne, sem odjel 3. kolečko (tentokrát bez dřepů, na ty sem se opravdu necítil). Síla v pohodě, jen mi bylo pořád trochu divně. Nakonec sem ještě odcvičil ruce a šel dom.
Těžko říct čím to bylo, možná 1) nedostatkem jídla (sacharidů) ... 2) moc intenzivní trénink na kterej bych nebyl zvyklej (to se mi nezdá, nejsu přece žádnej slabčák ) .... 3) něco na mě leze.
Ted už jsem celkem ok, tak doufám, že to byla jen nějaká haluz a zítra budu vesele pokračovat

Naposledy upravil BUFU dne út březen 27, 2012 9:40 am, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tema sacharidama si nemyslim, ze to bylo, je to tvuj 1. den diety a telo ma jeste dost glykogenovych zasob.
Co se tyka treninku, tak tezko rict, pokud jsi to jel opravdu v nejakem silenem tempu tak mozna ano, ale jinak si nemyslim, ze by te az tak odrovnal trenink. I kdyz ony ty kratke nebo zadne pauzy mezi seriema udelaji hodne...
To ze na tebe neco leze mozna, ale jeste bych pridal tlak nebo ten tvaroh snezeny moc blizko pred treninkem, zvlast pokud byl trenink intenzivni. A nebo proste nejaky nevysvetlitelny duvod, co se obcas stava.

Jinak jak ses ptal na znacku toho sirupu, tak je to normalne vyrobek SPAR, nevim, jestli tam maji primo "spar" a nebo "budget"
8Shade

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já měl tyhle stavy s nekvalitnim proteiňákem/sachariďákem. Vždycky když jsem si ho dal po tréninku, tak mi bylo mdlo, prakticky na zvracení, zatmívalo se mi před očima. Jednou jsem to taky dostal po ránu na legpressu a to bylo pravděpodobně z nedostatku cukru, protože jakmile jsem si koupil na baru gainer, tak už jsem trénink dojel bez problémů. U tebe to může bejt něco podobnýho, ale tělo si podle mě za chvíli zvykne.
BUFU

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak píše 8Shade, zatmívání před očima, pocit na zvracení. Přikláním se k té verzi z málo cukru. Přece jen doted sem byl zvyklej mít tam aspon nějaký cukry (dneska sem je měl prakticky až po posilce). Ale je fakt, že glykogenový zásoby by tam ještě být mohly.

Proteiny mám Combata (na slazení vloček, tvarohu atd.) a Smartlabs hydro (po tréninku). Takže těma to nebude.

Pauzy mezi těma cvikama byly tak 30-60 sekund. Nejvíc mě dostaly ty dřepy nakonci, tělu už se prostě nechtělo, i když těch 50 kg je nic.

Tvaroh snězený před tréninkem to být snad nemohl. Měl sem ho v 1h a už půl hodky po něm sem měl hlad. Trénink sem začal až v 3:15 (tzn přes 2 hodinky po tom).
Doufám, že to bylo jak říkáš ty drapere, prostě nějaký nevysvětlitelný důvod
Za tu značku díky, až povalím do brna tak po tom mrknu. Tady u nás je jen Tesco, Penny a Albert :D Asi se podivám i v nich, jestli nemaj něco podobnýho....
Draper

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I v Tesku a Albertu maji tyhle sirupove koncentraty, zrovna tu ted jeden teskackej malinovej popijim. Jeste maji cerny rybiz nebo pomeranc. Litrovka stoji okolo 10kc. Doporucene redeni je 1:8, takze z toho mas 8 litru vyborneho napoje. Ja to tedy mam rad hodne sladke, takze tak polovinu.
Luster

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tenhle hnusnej stav sem mel nekolikrat, kdyz sem zacal chodit zas na thaibox, ale prislo to vzdycky az cca 30 min. po nem a k tomu me bolela nesnesitelne hlava ted sem to nastesti uz dlouho nemel, bud sem si zvykl a nebo to muze bejt treba castecne i tim, ze davam behem treninku iontak, ale v pripade tvyho treninku to bude nejspis jenom tim nezvykem..
Tracey

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teb sirup je spar, včera došel, zítra po nákupu postnu foto A chuťově fakt bezkonkurenční.
BUFU

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster : mně se to stalo poprvé a už nechci znova :) To se radši příště najím...
Tracey : Zatím sem nakoupil ty tesco sirupy

Pomerančovej byl jen ten obří

Tedka si tu pochutnávám na malinovým a není to špatný, na to že tom není skoro žádná energie
Ještě sem si koupil šumivý tablety s nějakýma vitamínama. Tak konečně mám co pít. Už si připadám fakt jak nějakej magor, když řeším jestli má víc kalorií CocaCola Zero, ten sirup a nebo šumáky Ale aspoň vím, že nejlíp je na tom Cola
Tracey

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tady

BUFU

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. den - Sacharidový vlny - 150 g sacharidů

Strava :

9:15 : 4 vajčka, 1 racio, "celozrnná" bulka, kapka kečupu
12:30 : kuře, 1/2 rýže
13:30 : --- trénink ---
15:15 : protein
16:15 : tvaroh, 1/2 proteinu, mlíko
19:30 : pangasius,1/2 rýže, 100g cottage, kapka dressingu
22:15 : kuře, zelenina, kapka dressingu

Trénink :

BĚH

37:21 min
6,16 km
rychlost : 9,9 km/h
trasa :
na poslední kopec za limovou a zpět + pár odboček ( http://runkeeper.com/user/BUFU/activity/78006779?&mobile=false )

- dneska už to bylo lepší, ale celkem se těším na zítřejší snídani v podobě vloček Asi v den se 100 sachrama zařadím rýži k obědu a ne až po tréninku, at mám aspon trochu energie (vím, že bych měl mít zásoby cukru z minulého dne, ale myslím, že takto to bude lepší).
- co se týče běhu ... přidal sem 8 minutek (každý běh bych chtěl zlepšit aspon čas, délku trati a nebo rychlost... rád bych někdy v budoucnu zaběhl 16 km v kuse) třetinu cesty mi foukal protivítr a u 4,5 km mě začlo píchat v boku, ale nakonec se vše sklidnilo a odběhl sem to relativně v poho
Petlisek

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 7:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná bych zkusil zařadit ty sacharidy ke snídani. Normálně může snídaně obsahovat až 25% z celkového pijmu sacharidů, ale je to na tobě.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bufu's log - kvalitní objem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 72, 73, 74 ... 82, 83, 84  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: