|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 8:27 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | - mrtvola OK, už to sice bylo těžký a i úchop už měl, co dělat, ale dal jsem to. Ještě snad nějaká rezerva tam bude, takže těch 125 kg příští týden vidím naprosto s přehledem :D . |
Kdyz bys pak zacal pouzivat i stridavy uchop, tak uvidis, jak by ti to jeste pridalo. I kdyz na druhou stranu, mozna ze kdyz na ten stridavy nejsi zvykly, tak by to o moc lepsi nebylo. Ja pouzivam zasadne stridavy, nedavno jsem jen tak ze zvedavosti zkousel MT s hakaama a absolutne mne to nesedlo a bylo to mnohem tezsi prave proto, ze na ne nejsem zvykly, i presto ze je mnozi pouzivaji prave proto, ze jim vykon zvysi, pokud je problem s uchopem. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:11 pm Předmět: |
|
|
Draper: zatím dokud jsem schopen to udržet nadhmatem, tak jiný úchop používat nebudu. Až mě to začne omezovat ve výkonu, tak zkusím ten střídavej.
Tak dnes pokračování v běhu  . Počasí nádhera. Vyrazil jsem jen v mini kraťasech a tričku a naprostá pohoda.
Běh - HIIT
začátek :
rozklusání, dynamický strečink, běžecká abeceda
trénink:
60 sekund klusání
30 sekund rychlý běh
6x
čas celkem - 9:00
ukončení :
pomalé vyklusání, chůze, strečink
Šlo to krásně. Fakt není nad běh na čerstvém vzduchu. Ještě odpoledne plánuju jít s kamarádem na ryby, jinak volno.
Zítra trénink doma. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so březen 17, 2012 2:50 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | (já náš OT kdyžtak potom promažu)
My máme totiž "problém", že meziroční nárůst obratů je více než 40 % a i když na to reagujeme na všech frontách (více lidí ve skladu u balení, na telefonu, skladové kapacity a podobně), stejně jsme pozadu. Každopádně stále to řešíme, včetně uvažovaného stěhování do nových prostor, zlepšení technického zázemí pro urychlení odbavení zásilek, propojení všech systémů (e-shop, účetnictví, ppl, pošta) atd.
Mimochodem vždycky platí, že když je jakýkoliv problém (i třeba jen v podobě zdržení), můžete mi napsat a zjistím, kde je chyba a pomohu s řešením. Jen vždy, prosím, výhradně e-mailem (ronnie@ronnie.cz).
Ono je prima mi napsat i z toho důvodu, že se ke mě mnohdy jinak informace o potížích ani nedostanou a tak jsem za případné napsání i vděčný. |
Musím přidat svou zkušenost. Před měsícem jsem objednával nějaké zboží a po dvou dnech se zjistilo že není skladem, tak jsem si při výběru jeho náhrady přiobjednal e-mailem i další produkt který mi následně nepřišel, ale vyúčtován byl : ( Ale stačil mi jeden telefonát na čislo k tomu určené a do druhého dne jsem měl zboží doma Chyby se stávají všude, ale u Vás je aspoň vidět že je řešíte
A ať nejsem úplně OT:
Taky tahám jen nadhmatem a vyhovuje mi to víc než střídavý :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 17, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
a koľkože to ťaháš wondra, hm? Bo ked tam už naskočia nejaké vyššie kilogrami, tak neviem neviem, dosť to závisí ale aj od používanej osi. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:13 pm Předmět: |
|
|
momentálně 90 v sériích, dřív 5x5x120 a maximálně jsem měl vyzkoušených těch 150 no, ale 170 sem udržel co si tak pamatuju. Jasné, není to moc, ale to jsem ani netvrdil, jen říkám že mě to tak sedí víc, zkoušel jsem i ty menší váhy brát střídavým a nesedí mi to, je to pro mě nepřirozené. Samozřejmě s tím ale udržím to co nadhmatem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
ono ja som schopný cvičiť pri určitej osi aj s nadhmatom podobné váhy (vyskúšaných 180 x 3), ale napríklad v súč. fitku, kde prevažne makávam, je osa tak hladká, že bez riadnej vrstvy magnézka a striedavého úchopu nie je šanca, uvidíme ako to bude u Reibena, keď tam bude mať 140+, bo teraz sú to váhy, ktoré nie je problém fakt udržať pomaly s akoukoľvek osou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 7:15 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska na mě padla nějaká depka nebo co a vůbec se mi nechtělo nic dělat. Navíc v nohách strašná únava z toho pátečního a včerejšího běhu. Nakonec odpoledne jsem se nějak dostal do sebe a dal se dohromady. Trénink nakonec byl OK.
Doma
Cizo full body
trénink 28
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Shyby podhmatem (tlustá tyč) 6,6,6,5,4
Kliky na bradlech 5x8
Přední dřepy s jednoručkami 4x10 - 20kg+20kg JČ
Výpony na 1 noze 2x15
Výpony 2x20
Úchop - mačkání novin ?Xx?
Kolečko z kolen 3x6
TIME: 70 min.
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- u shybů spokojenost. Celkem už to jde nahoru a možná se někdy dočkám dne, kdy budu dělat série i po 10 opak. :)
- asi poslední dvě série u kliků už byly hard, ale jinak to šlo
- dřepy nádhera. Opravdu se to nezdá, ale i dohromady těch 40 kg na tomto cviku dá solidně zabrat. Core to bere velmi slušně a i nohy dostaly celkem záhul.
- výpony jen tak aby se neřeklo
- mačkání novin jsem si celkem oblíbil. Fakt skvělej cvik pro úchop (drtící síla), prsty a předloktí.
- střed těla už byl nějakej unavenej, tak jsem dal jen 3 sérky a bohatě to stačilo
Dneska "Draper paradox". Fakt jsem myslel, že to nebude stát za nic a nakonec povedený trénink. Jen mě štve, že zas zítra do školy :-X a hned první hodinu tělocvik, kde zas jen můžu doufat, že si debilní učitel nevymyslí nějaký svůj "kruhový" trénink v posilovně alá 3 cviky na bicák a tricák, peck deck a další hovna. To mu rovnou řeknu, že mu tyhle kraviny cvičit nebudu, ať se na mě nezlobí. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st březen 21, 2012 8:08 pm Předmět: |
|
|
V pondělí ráno tělocvik, hrál se volejbal. Celkem flákárna. Jinak volno. Včera taky tělocvik. Venku jsme hráli nějakej fotbálek.
Dnes trénink doma.
Doma
Cizo full body
trénink 29
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Přemístění + výraz s JČ 5x3 (na každou ruku) - 24 kg JČ
Výpady 4x10 (na každou nohu) - 16kg + 16kg JČ
Přítahy jednoručky 4x10 (na každou ruku) - 27 kg JČ
Supersérie: bic. zdvihy v sedě 4x10 (9 kg JČ) + kliky na bradlech 4x6
Zkracovačky (ruce nad hlavou) 3x15
Russian twist 2x20 (na každou stranu) - 6 kg
TIME: 75 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- u výrazů jsem zlepšil dynamiku, takže to šlo lehčeji jak minule a už to trošku i vypadalo jako cvik na výbušnost
- výpady OK, ale poslední série už celkem záhul
- přítahy lehký.. Bohužel 27 kg je maximum, co se mi vejde na jednoručku, takže nevím jak dál přidávat.
- supersérie na bicáček a tricáček OK
- břicho šlo hezky
Dobrý trénink, vše šlo jak mělo. Už se ale těším až budu mít po maxkách a dám si odpočinek aspoň 1-2 týdny  .
Zítra bude předpokládám nádherný počasí, takže dám nějaký delší relaxační běh, žádný spěchání. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st březen 21, 2012 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | - přítahy lehký.. Bohužel 27 kg je maximum, co se mi vejde na jednoručku, takže nevím jak dál přidávat. |
V tom případě máš dvě možnosti. Buď zvýšit intensitu počtem opakování, nebo zpomalit negativní fázi pohybu na 2-4 vteřiny a pak bude intensita dostatečná i s touhle vahou. Není to vždycky jen o víc kotoučích na čince...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st březen 21, 2012 8:50 pm Předmět: |
|
|
nebo cvicit pritahy ve vzporu a tam si zase par kotoucku asi sundas _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
8Shade, Luster: díky za tipy
váha ráno nalačno : 82 kg
Školu jsem zatáhnul, protože se mi tam vůbec nechtělo. Žádný důležitý předměty stejně nebyly, takže je to vlastně jedno. Aspoň jsem měl ráno na vše čas.
Dopoledne jsem si nejdřív říkal, že si dám ten plánovaný běh, ale nakonec venku nebylo až tak hezky jak jsem plánoval a ani mě samotnému se nikam moc nechtělo. Nakonec jsem dal takovou rychlovku doma.
Domácí trénink kondice
WARM UP
20x skákání panáků, 10 kliky, 8x výpady (na každou nohu)... to celé 3x
Trénink :
5x10 burpees (pauzy 10-25 sec.)
COOL DOWN
5 minut strečink
ty burpees byly pěkně těžký. Pauzy jsem dával fakt krátký, takže se tomu ani nedivím. Každopádně dobrá rychlovka.
Zítra po škole do LA, kde mě čekají mrtvoly 3x3 125 kg. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 2:52 pm Předmět: |
|
|
Již od včerejška mě bolí předek levýho ramene. Nejspíš je to z těch burpees  . Na trénink jsem si řekl, že dneska nepůjdu, protože ani celkově se necítím moc dobře a už od včerejška mě bolí v krku a nechci přetěžovat to rameno. Dám tomu chvilku klid a pár dní budu jen regenerovat, což si myslím mě jen prospěje.
Taky holdám v tréninku nově zařazovat nějaký cviky na posílení rameních rotátorů, na což jsem doteď kašlal. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
Tak rameno už je dobrý, chtělo to trochu odpočinku a OK. Jen mě štve, že se mi asi skřípnul nějakej sval na zádech (u lopatky)  a ještě mám hnusnej suchej kašel a ráno bolest v krku jak svině. Takže dál pokračuju ve volnu, dokud se nebudu cítit dobře.
Každopádně příští měsíc plánuju navštívit fyzioterapeuta, ať se na mě podívá a zjistí jak na tom jsem. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:00 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se dnes objednal na screening pohybu ze stránek KB5.. Je to až na začátek dubna, protože dřív nebudu mít prachy.
Ještě dodám, že v květnu plánuju jít na jejich kurz kb5 minimum. Tak kdyby se někdo chtěl z fora přidat, tak dejte vědět  .
Zatím stále odpočinek a záda stále skříplý, i když trochu to povolilo. Ještě tomu dám pár dní volno a uvidím jak na tom budu. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Ještě dodám, že v květnu plánuju jít na jejich kurz kb5 minimum. Tak kdyby se někdo chtěl z fora přidat, tak dejte vědět |
Taky mám v plánu tam jít, jen nevim, jestli už v květnu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|