|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Loudy

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
Nechápu, jak to děláš, že během třech dní si dáš 2x cvičení z CFG a ještě k tomu ty nechutný dřepy
Co budeš pak dělat s assaultem, jestli na tebe bude fungovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 6:23 pm Předmět: |
|
|
To mi ukážeš, protože se namotivuju a časem si dám ty dřepy taky....jen nezačnu na 100kg
Viděl bych to už na zapojení nohou ve středu, ale jen lehce, abych si vyzkoušel, jestli bude koleno bolet nebo ne
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 6:37 pm Předmět: |
|
|
V pondeli byly v planu drepy 20x115 . Ale bohuzel byl fail a dal jsem jen 16  . Tak jsem si rekl, ze to dneska zkusim znova. A to jsem dal celkem v pohode. Lehky to teda nebylo, ale rozhodne jsem se netrapil jako pri 20x112,5. Takze radost. Zejtra komplet volno a v sobotu posledni cviceni z kvalifikace a pak uz budu moct najet na nejakej seriozni plan
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
Dneska drepy 2 0x120 hnus  hnus  hnus  . Nejspis uz nebudu pokracovat a dam deload driv nez sem planoval. No deload...spis pojedu treba 50 opacek se 60 atd. Jelikoz se mi to celkem osvedcilo (neobliknu stary kalhoty pres stehna a to mam vahu vicemene stejnou)
Jinak co se treninku tyce, tak to neni idealni. Chci vzdycky cvicit, az vecer, ale vetsinou se k tomu nedostanu a kdyz uz jo, tak ne poradne. To se musi zmenit
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Probehlo par treninku a byly i dobry, ale nejak sem je nezapsal. Takze az dneska.
Drepy : Zkouska maxka - 1x150 (s paskem, jinak bez pasku) Nebylo to uplne 100%ni, ale zlepseni minimalne o 10 Kg, takze uspech.
50x60 - Na dojeti lehce. Slo to v pohode. Myslim, ze bych dal i 100 opacek, ale bylo by to hnusny, takhze to zkusim nekdy jindy
II. Faze
Complete the following for time: 100x air squats, 5x muscle ups, 75x air squats, 10x muscle ups, 50x air squats, 15x muscle ups, 25x air squats, 20x muscle ups
Cas: 29:10
Zadna slava ten cas, jelikoz ty drepy byly ocistec  . Ale beru to za uspech, protoze se mi neutrhnul ani zadnej mozolo, plus jsem mel jen 3 zkazeny MU (vsechny v posledni 20)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 02, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po duben 02, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
běž do toho! _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 02, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
No pro me ne. Ja jdu do toho na 100%. Spis co ostatni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Jdu do toho, navic do cervna casu dost na natrenovani pekneho casu dost a zucastnit se pak tech her v tom Krakove, to by byl takovy mensi spleny sen :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:26 pm Předmět: |
|
|
20 kg je soucet jednorucek nebo vaha jedne? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Budu o tom přemýšlet, vypadá to zajímavě. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem jim psal mail. Je to cely plny nesrovnalosti.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|