Což o to, cvik na core to bude dobrý, ale pochybuju že tady bude problém co se týče tvého dřepu.
Ono to je asi tím, že nejsem vydřepovanej. Víc, než 170kg včetně jsem jel vlastně asi v 7 sériích a když tam je ta vysoká váha, tak to vždy půstím hodně hluboko a jde to hrozně pomalu nahoru cca na paralel a pak to vylítne nahoru i hodně rychle, NEBO se nedostanu ani na ten paralel a šup s tím před sebe do klece. Asi bude fakt nejlepší dřepovat a nehledat nějaký kličky =)
Ono to je asi tím, že nejsem vydřepovanej. Víc, než 170kg včetně jsem jel vlastně asi v 7 sériích a když tam je ta vysoká váha, tak to vždy půstím hodně hluboko a jde to hrozně pomalu nahoru cca na paralel a pak to vylítne nahoru i hodně rychle, NEBO se nedostanu ani na ten paralel a šup s tím před sebe do klece. Asi bude fakt nejlepší dřepovat a nehledat nějaký kličky =)
Je to tak, je to hlavně v tomhle. Člověk musí částečně logicky a částečně instinktivně nají vhodnej styl s ohledem na svoji tělesnou stavbu a pak si tu techniku zažít tak, že o tom nebudeš ani na zlomek vteřiny přemejšlet. Já jsem si tu svoji techniku vydřepoval fakt během spousty let a třeba teď po tý achilovce i když už jsem silově zase skoro na vrcholu pořád cítím, že ten pohyb není na 100% a proto si ještě netroufnu dřepnout to, co už jsem si jednou řekl, že dám. Ale já to nakonec stejně dám :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
"Mark Alvisi was arrested for possession of cocaine, ecstasy, Xanax, opiates
and paraphernalia. Alvisi was processed at BRPD and then transported to
Palm Beach County Jail."
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Jason je debil. Zcestná míra sebedůvěry se v tomhle případě nemůže schovávat na lehkou retardaci, kterou očividně trpí. A ty tlaky byly strašidelná tragédie. U nás by ho rozsekali šestnáctiletí kluci.
Jason je debil. Zcestná míra sebedůvěry se v tomhle případě nemůže schovávat na lehkou retardaci, kterou očividně trpí. A ty tlaky byly strašidelná tragédie. U nás by ho rozsekali šestnáctiletí kluci.
To by me zajimalo, jestli by ses taky ozval, kdyby na tom videu nebyly tlaky na ramena, ale treba biceps
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Uz asi zacinam chapat JohnaC proč reagoval u mě na ty ramena, kdyz to ted Drapere zminuješ, v tom je nejaka uchylka
Uchylka je celkem slabe slovo
Ne ale v poho Johne, kazdy mame neco :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru