|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út duben 24, 2012 10:57 am Předmět: |
|
|
Souhlasím s Turakamem, přide mi to maličko jako taková hysterie :) Přemýšlím jestli člověk co se bojí lehnout ve fitku na lavičku nikdy neseděl na sedačce v mhd, nebo nikdy nebyl v bazénu. To mi totiž přijde jako daleko větší humus, než si ve fitku lehnout po někom na lavičku.
Ale pravdou je, že chodím do normálního fitka. Kluby typu Holmes Place, Pure, nebo jiné... ehm... cvičební instituty nenavštěvuji, takže věřím že tam to funguje jinak. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:01 am Předmět: |
|
|
Presne tak, ja potom fakt neviem jak títo ľudia fungujú v reále, trošku prirodzenej imunity vybudovať nezaškodí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:03 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Souhlasí s Turakamem, přide mi to maličko jako taková hysterie :) Přemýšlím jestli člověk co se bojí lehnout ve fitku na lavičku nikdy neseděl na sedačce v mhd, nebo nikdy nebyl v bazénu. To mi totiž přijde jako daleko větší humus, než si ve fitku lehnout po někom na lavičku. |
Mi vadí to, co vidím... Nejsem žádný fanatik, osobně mi třeba vadí rodiče, kteří děti drží v téměř sterilním prostředí. Ani jsem neřekla, že se bojím lehnout ve fitku na lavičku, ale vadí mi, když přijdu k lavičce nebo ke stroji a stéká po nich pot někoho, kdo tam byl přede mnou _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:08 am Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: |
Mi vadí to, co vidím... Nejsem žádný fanatik, osobně mi třeba vadí rodiče, kteří děti drží v téměř sterilním prostředí. Ani jsem neřekla, že se bojím lehnout ve fitku na lavičku, ale vadí mi, když přijdu k lavičce nebo ke stroji a stéká po nich pot někoho, kdo tam byl přede mnou |
To chápu, když po mě na lavici zůstane pot (z hlavy, ta se mi potí nejvíc ), tak to ručníkem samozřejmě utřu. Ale vysloveně běhat po fitku s dezinfekcí se mi zdá tak nějak zbytečné. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:13 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Tracey napsal: |
Mi vadí to, co vidím... Nejsem žádný fanatik, osobně mi třeba vadí rodiče, kteří děti drží v téměř sterilním prostředí. Ani jsem neřekla, že se bojím lehnout ve fitku na lavičku, ale vadí mi, když přijdu k lavičce nebo ke stroji a stéká po nich pot někoho, kdo tam byl přede mnou |
To chápu, když po mě na lavici zůstane pot (z hlavy, ta se mi potí nejvíc ), tak to ručníkem samozřejmě utřu. Ale vysloveně běhat po fitku s dezinfekcí se mi zdá tak nějak zbytečné. |
Tak taky s ní neběháme sem a tam, ale pokud někde docvičíme a ten pot tam zůstane, tak si to člověk po sobě utře a když je tam zásobník s ubrouskama a dezinfekce, tak už je jedno čím to setřeš... Zase z toho nedělejme drama _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Vidlák
|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:25 am Předmět: |
|
|
Všeho moc škodí, já vyrostl na opačném extrému: šlapka v xichtu (to by vyléčilo "nenávist" k bosým lidem v posilovnách a stěžování si na puch nohou), inhalování v potem nasáklém podpažní části kimona soupeře apod. Prostě bojové sporty mají své specifické kouzlo  .
Já třeba miluji když jedu např. BP a tři metry ode mě se někdo sprejuje aby voněl. To se začnu často tak dusit, že bych nezvedl ani slámku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Daemon

|
Zaslal: út duben 24, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
Ze slušnosti k ostatním by měl mít člověk v posilce vždycky ručník, když je spocená lavice od někoho, tak přes to hodím svůj ručník a je to, jen lidskej pot ničí tu koženku, kterou je lavice potáhlá, další důvod proč ručník, pot mi nevadí, na vojně byste pili vodu z louže, ale smradlavou bušírnu zastříkanou deodorantem taky nesnáším, raděj pach ženského potu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út duben 24, 2012 3:15 pm Předmět: |
|
|
Upřímně řečeno, většina lidí se nepotí natolik aby to nepobral jeden ručník. Pokud z někoho z toho či onoho důvodu pot leje, měl by si zavést vlastní režim, ale jak jsem psal, pro většinu lidí je pravidlo jednoho ručníku pod sebou dostačující.
Co se týče toho jakou stranou si dal člověk ručník na lavičku, to už Vidlák řeší pitomosti. Jde o to aby člověk neležel v kaluži potu někoho jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
keis09

|
|
| nahoru |
|
 |
Saizen

|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:39 pm Předmět: |
|
|
| keis09 napsal: | Můj "sparing" si po každém cviku kouká do zrcadla na milana |
jestli nahodou nepovyrost ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: út květen 01, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| keis09 napsal: | Můj "sparing" si po každém cviku kouká do zrcadla na milana |
Ja mu rikam Franta, ale nemam potrebu si ho prohlizet v posilce v zrcadle
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
Ja mel drive takovy blby zvyk a obcas to delam jeste ted, i kdyz uz mnohem mene, porad si po brichu prejizdet rukou a kontrolovat six pack, jestli je porad six a jestli se treba nezacal menit na two pack nebo nedej boze na one big pack  Urcite to nekteri znate taky _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:06 pm Předmět: |
|
|
hehe, keby som mal taký sixpack, tak by som to robil tiež. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út květen 01, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
to ja se obcas v sede chytnu dole na brise za takovej mensi spek a zatahnu ho smerem dolu a diky tomu se zjevi 4-5pack  (dole je to zatim takovy nejasny)) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|