Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ááá copak si viděl něky závodní parní válec, já ne
Až já budu dělat crossfit, ty budeš stát vyřezanej na prknách se 115kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle video by mohlo odpovědět na otázku povyskočení. Celkem jsem na tohoto "človíčka" zvědavej v Londýně.

Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych si to ujasnil, osobne se snazim drzet paty, spicky na podlaze a pohup mam jen v kolenech. Kdyz na to koukam, muzu si "pomoct" tedy vic ?
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:
Abych si to ujasnil, osobne se snazim drzet paty, spicky na podlaze a pohup mam jen v kolenech. Kdyz na to koukam, muzu si "pomoct" tedy vic ?

Otazka: Cim si myslis, ze te cinku dostanes na ramena, respektive ktera cast tela podle tebe nejvic pracuje, abys cinku dostal ze zeme na ramena?
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, můžeš si pomoct víc. U přemístění máš zapojit i kotníky, jít tedy do výponu, což ti pomůže zvýšit výkon. Nezapomeň, že přemístění je součástí nadhozu, což je olympijská disciplína a vyhrává se díky nejvyšší váze na čince a tomu je samozřejmě i maximálně přizpůsobená technika. Samozřejmě v rámci zachování zdraví. :-)

Tady jen zkpoíruju odkaz na pdfko, který jsem už někde postoval. Jestli se tím budeš chtít prokouset, je už na tobě.

http://jiricabal.cz/docs/technika-premisteni.pdf
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tou, ktera me druhej den po tom nejvic boli :) Ja bych rekl na nadhoz zada, na dotlak ramena. Ty reknes blbost, ze sou to nohy.

edit: on se tedy samotny PC da povazovat tedy za cvik ?
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho tak určitě beru. :-)
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie_one napsal:

edit: on se tedy samotny PC da povazovat tedy za cvik ?

Ach jo. Kdyby ses obcas v treninkovych deniccich podival i na cviky, co lide cvici a necetl jen kecy okolo :) tak bys to vedel. Treba ja ho cvicim uz celkem dlouho skoro v kazdem treninku, to same Madball a dalsi....

Arnie_one napsal:
Tou, ktera me druhej den po tom nejvic boli :) Ja bych rekl na nadhoz zada, na dotlak ramena. Ty reknes blbost, ze sou to nohy.

Ja nerikam nic, jen jsem chtel vedet, jestli nenapises ruce :) Ja jsem totiz jeste zhruba pred rokem a pul zil v domneni, ze PC je neco jako mirne cheatovanej bicepsovej zdvih nadhmatem
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zeptat se muzu, ze se zeptatm blbe, je druha vec . Pac bych si PC nahodil i 120, 130 (na krev) , ale rikat to nebudu, pač bych vypustil duši a ty bys mě nutil dat 5x5PC a pootom si navrh dat 5x5PP a Guru by me rekl at nejsem mekej a posledni odjedu aspon po 8-10reps a nejhorsi, ze by ste meli pravdu. Tak to budem drzet v rozumnych mezich a pekne pomalu a postupne zkouset a uvidime, jakej vysledek budu schopnej udelat.
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale 130kg PC, zvlast kdyz jsi to nikdy necvicil, by bylo hodne pekny!! Madball by tam asi nasel priblizne 2000 technickych nedostatku , ale hlavni by bylo, ze bys to na ty ramena dostal :) Prosim zkus to nekdy a nezapomen udelat video :)
Turakam

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepe, chceš aby ho hned roztrhlo?Netvrdím, že hrubá sila by na to u arnieho bola, ale najprv nech poriadne spevní stred tela a potom postupne, kľudne nech dá pc aj 150.
Arnie_one

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nestačí, že už tu mám ostudu po cleým netě tímhle logem, ve kterým jsem ze sebe udělat neomalenýho cvičence v červených trenkách a bílým natělníku , ještě tu ostudu budu točit
Hele klidně to natočím, ale o technice nemuze byt řeč, aspoň bude o čem psát

edit: je to jak pise Turak, mam problemy ze stabilitou, obcas udelam i krok stranou a krom vzad vpred. Vemu na to pasek, ted to bylo bez psaku, treba to pomuze. Minule me Marketa rikala, ze koukala po posilovně, kdo jí pomůže mě naložit do sanitky, až skolabuju
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tur: Mas pravdu, tohle jsem v zapalu nadseni z Arnieho cviceni nedomyslel, to by mohlo smrdet zranenim :)
Ten PC+PP ale nekdy (= v pristim treninku ) natoc!
madball

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
...Madball by tam asi nasel priblizne 2000 technickych nedostatku...

Njn, hledat chyby není zase takový umění, jako něco dělat dobře. Ale tos mohl odkázat na jiný perfekcionisty jako je Reiben nebo Frozz.
Akorát už teď mám pocit, že to Arnie bude moc rvát zádama, jak to sám napsal, kde bych se právě bál nějakýho zranění vzhledem k tomu, že není zvyklej cvičit břicho a s dřepama, mrtvolama a dalšíma cvikama, kde se zpevňuje střed těla začíná a je hodně zvyklej používat pásek.
Na 120-130 mu silově určitě věřím, ale radši bych šel pomalinku, kvůli zbytečnýmu zranění.
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 29, 2012 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz me taky napadl, ze ho napisu, ale tebe mam v hlave pevne zafixovanyho s power cleanem a hlavne to, ze mas porad nejake vyhrady, co se tyka techniky , podobne jako treba Johnacreasyho a military press nebo Popshoita a bench press :)

Jinak jste jednou beru zpet ten muj blby napad s vyzkousenim maxka na PC, to ma jeste u Arnolda cas.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: