|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
Já si po zkušenostech z minulých akcí neplánuju vůbec nic, protože benchová lavička, stojan na dřepy a plac na mrtvé tahy jsou vždy okamžitě a po celou dobu plné. Šudlátka co zbydou obsadím já :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 1:59 pm Předmět: trenink |
|
|
presne tak :) taky si nic neplánuju
ale pokud dá aláh tak si dám nějake nadhozky, pokud bude noha ok
pokud ne tak naložíme nějakej pěknej bench (pokud tam je dobra lavka)
jinak ramena tricák kozy
ale klidně se možem jenom opírat, machrovat a vykecavat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já si po zkušenostech z minulých akcí neplánuju vůbec nic, protože benchová lavička, stojan na dřepy a plac na mrtvé tahy jsou vždy okamžitě a po celou dobu plné. Šudlátka co zbydou obsadím já :-) |
HM : ( kua : ( ja mam jet nohy a kozy : ( DPC. Na bosu jsem drepoval minule : ( no asi to prehodim a odjedu si je dneska (mel jsem dva dny pauzu tak to projde) a zitra zada a ramena.
I kdyz uvidim budu se stydet a tak se radsi ani neprihlasim ze tam jsem (muj xicht nikdo nezna) a pak budu jen davat zasvecene komenty tady na foru
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
Tak já bych přišla, když vám to tady tak řídne... teda jestli někdo není proti...
Co ten Draper? Jde nebo umírá? _________________ When you repeat a mistake, it´s not a mistake anymore. It´s a decision...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
RAT samomozřejmě jsi vítána _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 4:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 5:02 pm Předmět: |
|
|
Jo, přímo vevnitř. Nebudem dělat skupinku, počítám, že se na 10:30 většina lidí objeví a dvojice, trojice... se budou postupně trousit mezi činky a cvičit. Tak to vždycky chodí. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
RAT

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|