|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | 7.6. B1F Mendlák
Addukce ještě se zaťatými zuby šly, ale u těch abdukcí už jsem měla po třech minutách křeč v celých hýždích, po 5 už se mi draly slzy do očí, ale hlavně nepoložit někdy svého trenéra opravdu nesnáším
|
ty máš trenéra? a kdopak to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 9:05 pm Předmět: |
|
|
Uz jsem si rikal, co se deje, ze dnes nebyl zadny komin a ono to bylo jen trochu pozdeji
To musi byt bomba v te vysce a nicim nejistena :)
Mela jsi nekdy krizi, ze jsi myslela, ze to nedas a vratis se? A jak dlouho to tak trva vylezt na takovy prumerne vysoky komin nebo treba na ten dnesni?
Jo a kde to bylo? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 5:29 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Uz jsem si rikal, co se deje, ze dnes nebyl zadny komin a ono to bylo jen trochu pozdeji
To musi byt bomba v te vysce a nicim nejistena :)
Mela jsi nekdy krizi, ze jsi myslela, ze to nedas a vratis se? A jak dlouho to tak trva vylezt na takovy prumerne vysoky komin nebo treba na ten dnesni?
Jo a kde to bylo? |
Spolulezec se zdržel v práci, tak pozdějc, ale na některé se lozí jen v noci... Včera pod tím komínem polehávali tři bezdomovci, Fido k nim prohodil: "Nenechte se rušit, my si tu jen vylezeme na komín." Koukali na nás trochu divně
Bomba to je, ten pocit se nedá popsat. Krizi ani ne, když lezu nahoru, tak dolů nekoukám, a když už jsi nahoře, tak dolů prostě musíš. Jediný zásek byl pod chladící věží, když jsem si představila, že budu přelízat vnějškem ochrannou klec několik desítek metrů nad zemí a ještě v převisu. To jsem fakt řekla, že na to nemám, ale za pár minut si to rozmyslela. No a ten včerejší plechový, tam jsem si nahoře moc jistá nebyla, není tam nic kromě těch stupaček a docela se kýval, ale je to jen o zvyku.
A jak dlouho to trvá? Chvilku, je to jako když normálně lezeš po žebříku. Já to nikdy nestopovala, určitě Ti to přijde dýl, než to ve skutečnosti je. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: pá červen 08, 2012 12:52 pm Předmět: |
|
|
8.7. B1F Mendlák
core
rotace s tyčí 3*50
Upažování s j. č. ve stoje 3*8 + shodit 50% a dojet max
Tlaky s j. č. v sedě 4*10
Přítahy k bradě 4*10
---ss---
Rozpažování s j. č. v předklonu 4*12
Stahování kladky provazy 4*12
---ss---
BZ na kladce 4*10
Francouzský tlak s EZ 3*10
---ss---
Bic. zdvih s EZ 3*6-8
BZ s JČ 4*8
Fr. tlak jednoruč 4*12
Trénink super, jen po včerejšku docela výrazně cítím nohy _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 6:43 am Předmět: |
|
|
Proc sis na te 3. fotce nedala ruce v bok jako skoro na vsech fotkach?
Jinak videl jsem i dalsi fotky, byly to celkem male kominy, coz uz je pro tebe asi celkem nuda ze? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 11:21 am Předmět: |
|
|
10.6. B1F Mendlák
Předkopávání 4*25
Výstupy na lavici 3*50 na každou nohu
---ss---
Čelní dřepy na multipressu 3*20 (až na paty)
Výpady za chůze 3*50
---ss---
Zanožování na stroji 3*50 na každou nohu
Leg-press 4*20
svíčka na šikmé lavici 4*20
---ss---
předklony na stroji 4*20
chůze na páse 20 minut
Nohy a hýždě už mě bolí prakticky nonstop, ale parádní trénink _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
EddieCz
|
Zaslal: ne červen 10, 2012 10:59 pm Předmět: |
|
|
Prosim Te, zrovna jsem si vsiml, jak jsi zmenila nazev Topicu ? Koukam, ze zrovna ten Tvuj zmenil nazev. Dik ! _________________ Willst du dich von etwas trennen
dann musst du es verbrennen. (Rammstein)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:20 am Předmět: |
|
|
| EddieCz napsal: | | Prosim Te, zrovna jsem si vsiml, jak jsi zmenila nazev Topicu ? Koukam, ze zrovna ten Tvuj zmenil nazev. Dik ! |
Když dáš editovat úplně první příspěvek v logu, tak tam můžeš změnit i název. _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: po červen 11, 2012 4:51 pm Předmět: |
|
|
11.6. B1F Mendlák
břicho
Veslování 4*10 + shodit 50% a dojet max
Přítahy j. č. v předklonu 4*8
---ss---
Přítahy v. č. v předklonu (podhmat) 4*10
Stahování kladky na hrudník 3*8-10
---ss---
Pullower s j. č. 3*15
Tlaky s j. č. na rovné lavici 4*12
---ss---
Rozpažkyk 4*12
Stahování protisměrných kladek 4*15
Na to, že jsem šla cvičit v 7 ráno a z víkendu mě bolí snad každý sval na zádech, jsem si trénink parádně užila _________________ Rozum a chtíč nemohou být v opozici natrvalo (Sigmund Freud).
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|