Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Arnie_one: III část - MEZIKONEC :)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mirek Dušín

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie zvednul těch 190kg naprosto s přehledem, pomocník oparvdu jen jistil, nebyla tam žádná podpora. Já se svým ramenem jsem bohužel radši nepomáhal a protože jsem přišel pozdě na trénink tak jsem ani nevěděl že je tam skrytá kamera a tudíž kurvím záběr :).

Do měsíce tam může být i 195-200kg, váhy naprosto úchvatné vezmu-li v potaz, že bench není tady prioritou a sundal už 10kg dolů což by kdekoho na výkonech srazilo dost dolů.
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirek Dušín napsal:
Arnie zvednul těch 190kg naprosto s přehledem, pomocník oparvdu jen jistil, nebyla tam žádná podpora. Já se svým ramenem jsem bohužel radši nepomáhal a protože jsem přišel pozdě na trénink tak jsem ani nevěděl že je tam skrytá kamera a tudíž kurvím záběr :).

Do měsíce tam může být i 195-200kg, váhy naprosto úchvatné vezmu-li v potaz, že bench není tady prioritou a sundal už 10kg dolů což by kdekoho na výkonech srazilo dost dolů.

Jsem si myslel, ze ses to ty v trenkach :D

Jinak na tom videu se 190kg je videt celkem prukazne, ze sparing se cinky vubec nedotykal.
Na bench ses vazne talent
200kg jsi uz kdysi dal ne? Nebo i vic?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pratele mrzi me, ze vyvolavam opet diskuzi, jestli to zvednu ci ne. Daval sem videa, abych prave ukazal, ze nekecam. Na nekterych sparing ruce ma a na nekterych je videt, ze se opravdu nedotyka.
Bohuzel ani ja kdyby me nekdo rekl, pod jistit 250, budu vykulenej a budu davat bacha.
Dusin me nepomahal pravem, neb jeho rameno nevime co udela, jinak sem zvyklej na nej a to je samo nejlepsi, vi jak podat a jak pomoct.

Takze, za 14 dnu to risknem s Dušínem, snad se nic neposere, to je vec proc chci zkuit i nejkaou soutez, aby ten posranej papir rekl, jo zvedl sem to.

Draper nedal : ( 197kg ale pri uplne jiny vaze atakujici skoro 120kg.
Draper

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem rikal, u tech 190kg ti sparing nepomahal ani trochu, cinky se vubec nedotykal, takze netreba o nicem pochybovat a kdyby se tam Dusin nenakrucoval se svym zadkem pred kamerou, bylo by to videt jeste lepe
petr616

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench parada, mazec vykon. Ikdyz to teda na hrudnik taky zdaleka nebylo, ale to bych nerozmazaval
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arnie.
1) Škoda, že končíš log. Spolu s Cizem, Turakem, Rachelakem a Judsonem vlastně poslední, kterej jsem tu četl pravidelně a momentálně nejzajímavější, protože jsi něco změnil a byl tam cíl.

2) Z mého pohledu je jedno, jestli dáš 170kg nebo 195kg. Tvůj bench je neskutečně dobrej, sakra nadprůměrnej a řešit jestli 190 jo, nebo ne je zbytečnost.

3) Log nelog, jsi si za svým a ať se ti to daří i mimo cvičení. A cvičení? Snad se naučíš techniku tak, že sní budeš spokojenej - ať jde o přemístění, výraz a vše dalšího. Není kam spěchat, tak pomalu, ale jistě ;)
keba

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim říct, že tenhle log sleduji čim dál tim víc, protože makáš moc pěkně a pěkně si shodil, síla ti zůstala dobrá. Ten bench je dobrej, ale prdel lítá ve vzduchu hodně a neni tam dotyk hrudníku, Jinak na tu 200vku taky čekam je to magický číšlo tak ať se dál daří.
madball

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench paráda, radši bych ani nechtěl vidět čísla, který by z tebe vytáhl Louie Simmons.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Panove dal sem i to failovy (str. 26), dotek hrudniku neni problem, jestli je tam milimetrova skvira, necham na kazdym. Nedela me problem to to tam dat. Dusin bohuzel vi, ze mam mirne pokurveny ramena dopredu tezko se premlouvaj, aby spadly na hrudnik :)

ad log, uvidim jak si to vyresim, pokud nebudu muset neskoncim, zatim ale mame stopku.

Naposledy upravil Arnie_one dne po červen 25, 2012 6:12 pm, celkově upraveno 1 krát
balbi

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arni, co teď budu čist na dobrou noc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Arnie_one

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem dost prekvapenej, kolik lidi to čte. Myslel sem, ze tady se nemate co naucit, tady se ucim ja :)
Panove diky za vsechny komentare, diky za podporu, cloveku se chce hned jinak cvicit a ty 200ky tam proste musi za mesic padnout.

Balbi: logu tu je dost :) orientuj se na Turka, Mada, Magumiho, Guru, to je vahovka, ktera by tobe jednou mohla vyhovovat.
e-witch

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2012 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... je ti doufám jasné, že po nějaké té kratší stopce (stejně dlouho nevydržíš být zticha :) bude muset být nový log ! .... inpiraci máš a já zrovna našla tvůj nový avatar

Smile04

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nějaka nová móda ukončovat logy? :D

ja tam akorat přestavam psat neduležity věci jako presny vypisy treninku a jidel ale jako jinak mi to uplně zbytečny nepřišlo :D docela zabava...ale sem tam se se přistihl že kvuli logu dělam kokotiny abych tam měl asi co napsat :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
vlk#

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čte to dost lidí, protože máš parádní tlaky, potenciál a snažíš se šlapat. tak to tu prosím tě neukončuj, nezakládej si co tři měsíce nový log, dej si oraz a po prázdninách uvidíš, jestli zas nebudeš mít chuť sem hodit něco do placu.
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz nekolikrat napsal, ze k tomu ma osobni duvody, tak je asi opravdu ma a myslim, ze neni potreba ho neustale dokola premlouvat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Arnie_one: III část - MEZIKONEC :) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: