5x
2 min. shadow boxing (+ v minutovy pauze 10x kb swing)
na dnesek sem se moc nevyspal, zdalo se mi, ze se mi nejak vytrhl zub, ale nastesti sem nasel lidi schopny mi ho zpatky pridelat, takze to dopadlo dobre trenink vycerpavajici, chtel sem dat to prvni zase 15x, ale tentokrat sem na to nemel
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
+ ruzny veci s kb (swingy, b.u. pressy, flipy, atd. a 1 shyb:)
vcera skoro celej den grilovani, takze hromada masa, zampiony, zeleninka.. klasika potom taky celkem spaleny zada
volnej den ve zrani sem prodlouzil na celej vikend takze dnesni beh s pekne narvanym brichem nebyl uplne nejprijemnejsi, tomu se priste musim vyhnout, ale jinak super, konecne je krasne
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
ani to nebudu psat, dneska me to vubec nesedlo a nebavilo a asi dam ted na nejakej cas logovou pauzu..
Tak tak, dobre delas :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
chtel sem dneska zase zacit psat log, ale byl sem v prasivine a bylo tam totalne narvano, proste uplne nahovno cviceni
jinak v treninku sem normalne pokracoval a v sobotu byl na instruktorskym KB3 kurzu, viz. video (uz sem ho sice daval jinam, ale melo by bejt i tady:)
Koukal jsem na to video na fb a tak jsem si říkal, že to budeš nejspíš ty , hodně pěkný!
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Turakam: ve zkratce je to oldschool komplexni cvik, vyzaduje docela dost koncentrace a spravny provedeni, protoze jinak si vyvratis ruku/rameno, pripadne si to hodis na hlavu verim, ze s treninkem bych dal jeste o dost vic, ale vsechno ma svuj cas
kb row - 3x10
8x shadow boxing 1 min. + kb swing 15x (v minutovy pauze)
tenhle tejden odcvicim tak nejak podle chuti a od pristiho bych tomu zase vratil nejakej rad, mam urcity cile, takze podle toho bude trenink pozdejc vypadat..
dnesni trenink odcvicen s moji novou 25kg specialbell
Naposledy upravil Luster dne út červen 26, 2012 6:27 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru