Mě by se líbilo, kdyby tentokrát pro změnu někdo poradil mě nějaký tajemství, ale nějak nevěřim tomu, že se to stane
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Kdyz uz se tu vedou reci o tlakach, tak me napadlo, este sem nevidel u strongman zavodu bench press.
Z velke trojky se jede drep, i kdyz casto s nestandartne velkou cinkou, MT klasika nebo auta atd.., ale proc ne bench press ? Nebo je tam preci jen co se tomu vzdalene podoba ?
Kdyz uz se tu vedou reci o tlakach, tak me napadlo, este sem nevidel u strongman zavodu bench press.
Z velke trojky se jede drep, i kdyz casto s nestandartne velkou cinkou, MT klasika nebo auta atd.., ale proc ne bench press ? Nebo je tam preci jen co se tomu vzdalene podoba ?
Octopuss: no já cvičím v posilovně s klukem, co vyhrává amatérský závody letos + majitel fitka končí většinou 4. - 7. a oba jedou bench press docela často (1:3 v poměru s rameny podle mě) Ten první si teď dal 210kg na bench press nový maxko.
Zadra dal 210? Pěkný :) Taky na to vypadá, letos je mimořádně obrovskej. Pamatuju ho když jsme začínali v amatérech a přibral od tý doby slušnejch 35 kilo
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Zadra dal 210? Pěkný :) Taky na to vypadá, letos je mimořádně obrovskej. Pamatuju ho když jsme začínali v amatérech a přibral od tý doby slušnejch 35 kilo
A včera 280 na dřep :D Tak se radoval, že tam má RAW 800kg.
Hezký čísla. Dřepal s bandážema, nebo bez? Já jsem neměl bandáže na noze snad dva roky, ale láká mě je na pár tréninků dát a něco slušnýho si dřepnout.
Tak to dík, zadní delty mám skoro větší než přední
Tak to je jasný! Že voni ti tam překážejí....
Ha! Tím to bude! Vyčerpávám se už v negativní fázi tlaku, kdy překonávám odpor zadních deltů!
Hezký čísla. Dřepal s bandážema, nebo bez? Já jsem neměl bandáže na noze snad dva roky, ale láká mě je na pár tréninků dát a něco slušnýho si dřepnout.
Akorád dřepnul, když jsem přišel, takže nevím. Pásek měl určitě a s bandážema jsem ho neviděl cvičit dlouho, takže bych řekl, že bez nich.
Cizo nechci ti do toho kecat, ale co se tyce bezneho puhspressu s cinkou tak vubec nemas problem s tlakovou silou podle me, spis je porad otazka technika drivu z nohou. Ja taky mam vicemene nic moc tlakovou silu, ale i tak se mi povedlo pri maxku na mp 83kg dat 115x2 a 120 na pp, protoze jsem se naucil dynamicky a vybusny rozjezd. Ted mam na mp 90x1 tak by me zajimalo kolik bych dal na pp, ale rekl bych ze o moc vic ne, to spis kvuli silnejsim noham.
Pushpress je technictejsi disciplina nez se zda
Já ti nevim Majesty, tohle je třeba dva roky starý video. Zkoumal jsem to zleva, zprava a prostě nevim kde je chyba... podle mě mám slabý ramena a triceps, což je ostatně vidět na výkonech všech tlakovejch cviků. Osobák na pushpress mám 130 kilo, paradoxně při váze o 6 kilo nižší, než mám teď. Taky jsem v tý době měl úzkej benč přes 150 a tlakoval jsem 50tky na ramena...
Ivanov program na bench dát na ramena, to odstartovalo mojí tlakovací sílu nesílu můžu to fakt doporučit, přidávat 2,5kg k maxku a jet to tak 5 tejdnů, mě to tenkrát dalo na military z 95-105kg, pak jsem jel líp i pushpress i axel.
_________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru