CIZO

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - CIZO  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> CIZO
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Větší neznamená silnější... ale asi jsi výjimka, která potvrzuje pravidlo, tak já jdu zas jinam dělat chytrýho.
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by se líbilo, kdyby tentokrát pro změnu někdo poradil mě nějaký tajemství, ale nějak nevěřim tomu, že se to stane

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz se tu vedou reci o tlakach, tak me napadlo, este sem nevidel u strongman zavodu bench press.
Z velke trojky se jede drep, i kdyz casto s nestandartne velkou cinkou, MT klasika nebo auta atd.., ale proc ne bench press ? Nebo je tam preci jen co se tomu vzdalene podoba ?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magnus Samuelsson kdesi nějakou obdobu benche prováděl... ale asi je to spíš rarita a dneska se na to moc nehraje :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Kdyz uz se tu vedou reci o tlakach, tak me napadlo, este sem nevidel u strongman zavodu bench press.
Z velke trojky se jede drep, i kdyz casto s nestandartne velkou cinkou, MT klasika nebo auta atd.., ale proc ne bench press ? Nebo je tam preci jen co se tomu vzdalene podoba ?

Je tam bench press s kládou. A dřepy snad vůbec.

http://powerlifting.ronnie.cz/img/data/clanky/galerie_2011//12598_4.jpg

(a nemá to tam co dělat :D )

Octopuss: no já cvičím v posilovně s klukem, co vyhrává amatérský závody letos + majitel fitka končí většinou 4. - 7. a oba jedou bench press docela často (1:3 v poměru s rameny podle mě) Ten první si teď dal 210kg na bench press nový maxko.
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadra dal 210? Pěkný :) Taky na to vypadá, letos je mimořádně obrovskej. Pamatuju ho když jsme začínali v amatérech a přibral od tý doby slušnejch 35 kilo

Derek Poundstone
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Zadra dal 210? Pěkný :) Taky na to vypadá, letos je mimořádně obrovskej. Pamatuju ho když jsme začínali v amatérech a přibral od tý doby slušnejch 35 kilo

A včera 280 na dřep :D Tak se radoval, že tam má RAW 800kg.
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezký čísla. Dřepal s bandážema, nebo bez? Já jsem neměl bandáže na noze snad dva roky, ale láká mě je na pár tréninků dát a něco slušnýho si dřepnout.

Derek Poundstone
kid

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Tak to dík, zadní delty mám skoro větší než přední

Tak to je jasný! Že voni ti tam překážejí....
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kid napsal:
CIZOPASNIK napsal:
Tak to dík, zadní delty mám skoro větší než přední

Tak to je jasný! Že voni ti tam překážejí....

Ha! Tím to bude! Vyčerpávám se už v negativní fázi tlaku, kdy překonávám odpor zadních deltů!

Derek Poundstone
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Hezký čísla. Dřepal s bandážema, nebo bez? Já jsem neměl bandáže na noze snad dva roky, ale láká mě je na pár tréninků dát a něco slušnýho si dřepnout.

Akorád dřepnul, když jsem přišel, takže nevím. Pásek měl určitě a s bandážema jsem ho neviděl cvičit dlouho, takže bych řekl, že bez nich.
CIZO

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak pokud bez, tak jsem 20 kilo pozadu :)

Derek Poundstone
Majesty

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2012 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo nechci ti do toho kecat, ale co se tyce bezneho puhspressu s cinkou tak vubec nemas problem s tlakovou silou podle me, spis je porad otazka technika drivu z nohou. Ja taky mam vicemene nic moc tlakovou silu, ale i tak se mi povedlo pri maxku na mp 83kg dat 115x2 a 120 na pp, protoze jsem se naucil dynamicky a vybusny rozjezd. Ted mam na mp 90x1 tak by me zajimalo kolik bych dal na pp, ale rekl bych ze o moc vic ne, to spis kvuli silnejsim noham.
Pushpress je technictejsi disciplina nez se zda
CIZO

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ti nevim Majesty, tohle je třeba dva roky starý video. Zkoumal jsem to zleva, zprava a prostě nevim kde je chyba... podle mě mám slabý ramena a triceps, což je ostatně vidět na výkonech všech tlakovejch cviků. Osobák na pushpress mám 130 kilo, paradoxně při váze o 6 kilo nižší, než mám teď. Taky jsem v tý době měl úzkej benč přes 150 a tlakoval jsem 50tky na ramena...

Derek Poundstone
keba

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ivanov program na bench dát na ramena, to odstartovalo mojí tlakovací sílu nesílu můžu to fakt doporučit, přidávat 2,5kg k maxku a jet to tak 5 tejdnů, mě to tenkrát dalo na military z 95-105kg, pak jsem jel líp i pushpress i axel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - CIZO Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 50, 51, 52 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: