|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
jamesco: do toho bycha si nešel, koupil bych obyč. monohydrát. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jamesco

|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
MAST3R: Díky, já právě nevěděl. Protože všude ten "šumák" chválí, že se líp vstřebává a nevim co ještě.
OT: Omlouvám se za porušení pravidel fora, vůbec mi netrklo, že je to odkaz na shop...
|
|
| nahoru |
|
 |
happylumpy
|
Zaslal: pá srpen 17, 2012 10:54 pm Předmět: |
|
|
| Jirka 007 napsal: | | Jak na sebe působí kreatin a THC společně v krvy |
to nevim, ale ted testuji Creatin + HMB
|
|
| nahoru |
|
 |
sajzz
|
Zaslal: so srpen 25, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út srpen 28, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
Ja bych tipoval, ze toto jejich Creapure je to same jako Pure Crea apod. Kdyby to bylo skutecne z Alzchemu, tak by tu skutecnost minimalne jednou zminili v tech marketingovych povidackach
| kód: | | http://www.optimumnutrition.com/products/creatine-powder-p-234.html |
a na prebal by jiste viditelne placli znacku praveho Creapure.
No ale treba se pletu...
|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:06 pm Předmět: Jaký kreatin |
|
|
Můžete mi poradit, který z těchto 3 kreatinů?
All Stars 100% Creatin Monohydrat 600g
NEBO
Cell-Tech Hardcore PRO Series 3000 g
NEBO
Cell-Tech PRO Series
Doma mám ještě gainer. Tak abych ten druhý kreatin (směs) nekupoval zbytečně, ale moc se v těch látkách nevyznám, proto žádám o radu. Kdyžtak poraďte jiný, ale musí být v sypké formě. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:29 pm Předmět: |
|
|
ssvobii19: https://obchod.ronnie.cz/s-4565-creatine.html rekl bych, ze nic lepsiho nesezenes, navic za hodne dobrou cenu (pokud teda trochu pohledas:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:33 pm Předmět: |
|
|
Ten popis vypadá slibně
Ještě k té přípravě - někde jsem četl, že je dobré to rozpouštět nebo zapíjet to mlékem..?
Nebo to stačí jen rozmixovat ve vodě?
A není blbost brát teď kreatin když jsem trénoval 4 měsíce, teď o prázdninách jsem měl 2 měsíce pauzu a teď jsem zase začal? Neměl bych radši týden -2 počkat, nebo to nemá vliv?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: pá srpen 31, 2012 3:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
ssvobii19
|
Zaslal: ne září 02, 2012 8:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne září 02, 2012 10:12 am Předmět: |
|
|
| ssvobii19 napsal: | | Můžu kreatin přidávat ke gaineru? A dělal bych to jako samotný gainer. Protože nevím jestli bych do sebe hned po tréninku dostal 400ml gaineru + 200ml kreatinu | ty neumis cist? _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: ne září 02, 2012 11:54 am Předmět: |
|
|
chtěl bych se prosím zeptat, proč na tomto fóru se preferuje míchání kreatinu s džusem apod. a naopak na druhém míchání v teplém mléce? kde je tedy pravda?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|