SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Moocha

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2012 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, tak už chápu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
peix

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 7:35 pm    Předmět: Hard Gain Whey Odpovědět s citátem

Ahoj, jaké máte zkušenosti s gainerem od ATP Nutrition Hard Gain Whey? Chci si koupit svůj první gainer, měli jste ho někdo?

obchod.ronnie.cz/s-1257-hard-gain-whey.html
Pr!nc

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dle složení hnus, od ATP bych si nic nekoupil.
Partridge

PříspěvekZaslal: so srpen 11, 2012 8:19 pm    Předmět: Re: Hard Gain Whey Odpovědět s citátem

peix napsal:
Ahoj, jaké máte zkušenosti s gainerem od ATP Nutrition Hard Gain Whey? Chci si koupit svůj první gainer, měli jste ho někdo?

Pokud chceš kvalitní gainer za malé peníze kup si palatinosu, maltodextrin, glukozu a michej po treninku popřipadě ještě s nějakym rychlym proteinem. Budeš v tom mít všechno co potřebuješ a nevyhodíš opravdu nesmyslné peníze za takovou blbost jako je gainer.
mlevora

PříspěvekZaslal: čt srpen 16, 2012 8:22 pm    Předmět: Re: Hard Gain Whey Odpovědět s citátem

Partridge napsal:
peix napsal:

Pokud chceš kvalitní gainer za malé peníze kup si palatinosu, maltodextrin, glukozu a michej po treninku popřipadě ještě s nějakym rychlym proteinem. Budeš v tom mít všechno co potřebuješ a nevyhodíš opravdu nesmyslné peníze za takovou blbost jako je gainer.

Nikde sem nenasel ze by prodavali samotnou palatinosu, kupuje ji nekdo? Proc se samotna vubec neprodava? Napadlo me ze bych to michal s proteinem a udelal si takovou svacinku s pomalyma sacharidama (mozna to je kravina).
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 9:59 am    Předmět: Re: Hard Gain Whey Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Partridge napsal:
peix napsal:

Nikde sem nenasel ze by prodavali samotnou palatinosu, kupuje ji nekdo? Proc se samotna vubec neprodava? Napadlo me ze bych to michal s proteinem a udelal si takovou svacinku s pomalyma sacharidama (mozna to je kravina).

na *** maji samotnou palatinosu..
rokudaimenaruto

PříspěvekZaslal: st srpen 22, 2012 2:05 pm    Předmět: .. Odpovědět s citátem

ma tu nekdo zkusenost s kukuřičným nebo pšeničným škrobem jako doplněk stravy, např místo maltodextrinu?
webster

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2012 10:14 pm    Předmět: Re: Hard Gain Whey Odpovědět s citátem

mlevora napsal:
Partridge napsal:
peix napsal:

tady máš vše samotný, dobrá věc *** edit, viz pravidla fóra! a beztak když nakoupíš palatinozu, glukozu a podobně tak tě vyjde levněji gainer, kde příjdeš zamícháš a piješ. Jinak zkus citrulin a arginin, brutal :D kam se hrabou NOčka.
Royi

PříspěvekZaslal: po září 17, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, nechce se mi zakládat nový topic a tak se poptám tady. Plánuju si teďka objednat gainer SERIOUS MASS a tak by mě zajímalo jaký s nim máte kdo zkušenosti a jaká příchuť vám chutnala. Díky :)
Elwanelyn

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 4:54 pm    Předmět: Re: Royal Mass Odpovědět s citátem

TheCory napsal:
Je zde ještě někdo, kdo bere tento gainer? Já načal druhé balení, po čokoládě, která byla chuťově nic moc, přišla vanilka, která je přímo strašná.
Nejhorší na tom je, že na mne ten gainer funguje, takže tu chuť musím nějak přetrpět.
Uvažuji, že jej doplním ještě jiným gainerem, který budu pít ihned poté, abych si spravil chuť. Nějaké doporučení?

Gainer je to opravdu dobrý. A až ochutnáš příchuť jahoda/banán, tak něco piš o hnusu . Bohužel jsem si to koupil, tak to musím "přetrpět". Naštěstí jsem chodící kyselina. Ale už mě párkrát po těžkém tréninku bylo na zvracení po této příchuti. Btw: pak je ještě čoko/kokos...to už radši nechám na vyzkoušení někomu jinému. Mému žaludku tohle už nemůžu udělat, opravdu ne .
Frozz.

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 9:55 pm    Předmět: Re: Royal Mass Odpovědět s citátem

Extrifit Go Pro 30:
https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html

- malinko práší, pytel mi vyhovuje bohužel méně než klasický kýbl
- chut' opravdu výborná, hutná, jako pravá čokoláda
- s vodou chutná téměř stejně dobře jako s mlékem (2 odměrky na 400ml)
- stravitelnost OK, zatím bez problému
- pěnivost trochu vyšší (pěna ale rychle opadne), ale spíš je to mým zuřivým třepáním
- kvalitní obsah (6 proteinových složek, palatinóza, L-glutamin a trávicí enzymy)

Hodnocení: 9/10

DaBr

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 10:23 am    Předmět: Kvalitní gainer Odpovědět s citátem

Zdravím,
vybírám si momentálně gainer a chci se zeptat s jakým máte nejlepší zkušenosti? Jedná se mi hlavně o nabrání HODNĚ hmoty :)

Zatim mám favorita:

UNIVERSAL Gain Fast 3100

Dále přemýšlim nad: MEGA MASS 4000 od Weidru

Doporučíte něco jiného? Proč? :) Plusy,mínusy? O cenu mi nejde ... jde mi hlavně o kvalitu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě užívám mutant mass a chuť teda nic moc (triple chocolate) ,přijde mi to takový moučný ale neni to hrozný ,pít se to dá,složení vypadá taky dobře,nwm jestli bych do něj šel příště,spíš bych vyzkoušel zase něco jinýho.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 12:37 pm    Předmět: Re: Kvalitní gainer Odpovědět s citátem

DaBr napsal:
Zdravím,
vybírám si momentálně gainer a chci se zeptat s jakým máte nejlepší zkušenosti? Jedná se mi hlavně o nabrání HODNĚ hmoty :)

Zatim mám favorita:

UNIVERSAL Gain Fast 3100

Dále přemýšlim nad: MEGA MASS 4000 od Weidru

Doporučíte něco jiného? Proč? :) Plusy,mínusy? O cenu mi nejde ... jde mi hlavně o kvalitu

Pokud ti jde fakt o kvalitu šel bych do Compress B.I.G, to byl jak chuťově tak složením nejlepší gainer co jsem měl
tony09

PříspěvekZaslal: ne září 23, 2012 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je nejlepší kombinace jako pnt zdroj sacharidů ? Měl jsme nadváhu v mládí, a není tedy problém nabírat tuk. Mám používat pouze maltu , nebo maltu + glukopur, nebo maltu + glukozu, protein mám hydro syrovátky . Díky za odpověĎ
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 74, 75, 76 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: