|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: st srpen 01, 2012 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
peix
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 7:35 pm Předmět: Hard Gain Whey |
|
|
Ahoj, jaké máte zkušenosti s gainerem od ATP Nutrition Hard Gain Whey? Chci si koupit svůj první gainer, měli jste ho někdo?
obchod.ronnie.cz/s-1257-hard-gain-whey.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so srpen 11, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
Dle složení hnus, od ATP bych si nic nekoupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Partridge

|
Zaslal: so srpen 11, 2012 8:19 pm Předmět: Re: Hard Gain Whey |
|
|
| peix napsal: | Ahoj, jaké máte zkušenosti s gainerem od ATP Nutrition Hard Gain Whey? Chci si koupit svůj první gainer, měli jste ho někdo?
obchod.ronnie.cz/s-1257-hard-gain-whey.html |
Pokud chceš kvalitní gainer za malé peníze kup si palatinosu, maltodextrin, glukozu a michej po treninku popřipadě ještě s nějakym rychlym proteinem. Budeš v tom mít všechno co potřebuješ a nevyhodíš opravdu nesmyslné peníze za takovou blbost jako je gainer. _________________ If the Jesus comes back, we will kill him again.
|
|
| nahoru |
|
 |
mlevora
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 8:22 pm Předmět: Re: Hard Gain Whey |
|
|
| Partridge napsal: | | peix napsal: | Ahoj, jaké máte zkušenosti s gainerem od ATP Nutrition Hard Gain Whey? Chci si koupit svůj první gainer, měli jste ho někdo?
Pokud chceš kvalitní gainer za malé peníze kup si palatinosu, maltodextrin, glukozu a michej po treninku popřipadě ještě s nějakym rychlym proteinem. Budeš v tom mít všechno co potřebuješ a nevyhodíš opravdu nesmyslné peníze za takovou blbost jako je gainer. |
Nikde sem nenasel ze by prodavali samotnou palatinosu, kupuje ji nekdo? Proc se samotna vubec neprodava? Napadlo me ze bych to michal s proteinem a udelal si takovou svacinku s pomalyma sacharidama (mozna to je kravina).
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: st srpen 22, 2012 9:59 am Předmět: Re: Hard Gain Whey |
|
|
| mlevora napsal: | | Partridge napsal: | | peix napsal: | Ahoj, jaké máte zkušenosti s gainerem od ATP Nutrition Hard Gain Whey? Chci si koupit svůj první gainer, měli jste ho někdo?
Pokud chceš kvalitní gainer za malé peníze kup si palatinosu, maltodextrin, glukozu a michej po treninku popřipadě ještě s nějakym rychlym proteinem. Budeš v tom mít všechno co potřebuješ a nevyhodíš opravdu nesmyslné peníze za takovou blbost jako je gainer. |
Nikde sem nenasel ze by prodavali samotnou palatinosu, kupuje ji nekdo? Proc se samotna vubec neprodava? Napadlo me ze bych to michal s proteinem a udelal si takovou svacinku s pomalyma sacharidama (mozna to je kravina). |
na *** maji samotnou palatinosu..
|
|
| nahoru |
|
 |
rokudaimenaruto
|
Zaslal: st srpen 22, 2012 2:05 pm Předmět: .. |
|
|
ma tu nekdo zkusenost s kukuřičným nebo pšeničným škrobem jako doplněk stravy, např místo maltodextrinu?
|
|
| nahoru |
|
 |
webster

|
Zaslal: st srpen 29, 2012 10:14 pm Předmět: Re: Hard Gain Whey |
|
|
| mlevora napsal: | | Partridge napsal: | | peix napsal: | Ahoj, jaké máte zkušenosti s gainerem od ATP Nutrition Hard Gain Whey? Chci si koupit svůj první gainer, měli jste ho někdo?
Nikde sem nenasel ze by prodavali samotnou palatinosu, kupuje ji nekdo? Proc se samotna vubec neprodava? Napadlo me ze bych to michal s proteinem a udelal si takovou svacinku s pomalyma sacharidama (mozna to je kravina). |
tady máš vše samotný, dobrá věc *** edit, viz pravidla fóra! a beztak když nakoupíš palatinozu, glukozu a podobně tak tě vyjde levněji gainer, kde příjdeš zamícháš a piješ. Jinak zkus citrulin a arginin, brutal :D kam se hrabou NOčka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: po září 17, 2012 3:32 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, nechce se mi zakládat nový topic a tak se poptám tady. Plánuju si teďka objednat gainer SERIOUS MASS a tak by mě zajímalo jaký s nim máte kdo zkušenosti a jaká příchuť vám chutnala. Díky :) _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
Elwanelyn
|
Zaslal: út září 18, 2012 4:54 pm Předmět: Re: Royal Mass |
|
|
| TheCory napsal: | Je zde ještě někdo, kdo bere tento gainer? Já načal druhé balení, po čokoládě, která byla chuťově nic moc, přišla vanilka, která je přímo strašná.
Nejhorší na tom je, že na mne ten gainer funguje, takže tu chuť musím nějak přetrpět.
Uvažuji, že jej doplním ještě jiným gainerem, který budu pít ihned poté, abych si spravil chuť. Nějaké doporučení? |
Gainer je to opravdu dobrý. A až ochutnáš příchuť jahoda/banán, tak něco piš o hnusu . Bohužel jsem si to koupil, tak to musím "přetrpět". Naštěstí jsem chodící kyselina. Ale už mě párkrát po těžkém tréninku bylo na zvracení po této příchuti. Btw: pak je ještě čoko/kokos...to už radši nechám na vyzkoušení někomu jinému. Mému žaludku tohle už nemůžu udělat, opravdu ne . _________________ "Do what you feel in your heart to be right - for you'll be criticized anyway. You'll be damned if you do, and damned if you don't."
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st září 19, 2012 9:55 pm Předmět: Re: Royal Mass |
|
|
Extrifit Go Pro 30:
https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html
- malinko práší, pytel mi vyhovuje bohužel méně než klasický kýbl
- chut' opravdu výborná, hutná, jako pravá čokoláda
- s vodou chutná téměř stejně dobře jako s mlékem (2 odměrky na 400ml)
- stravitelnost OK, zatím bez problému
- pěnivost trochu vyšší (pěna ale rychle opadne), ale spíš je to mým zuřivým třepáním
- kvalitní obsah (6 proteinových složek, palatinóza, L-glutamin a trávicí enzymy)
Hodnocení: 9/10
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
DaBr

|
Zaslal: ne září 23, 2012 10:23 am Předmět: Kvalitní gainer |
|
|
Zdravím,
vybírám si momentálně gainer a chci se zeptat s jakým máte nejlepší zkušenosti? Jedná se mi hlavně o nabrání HODNĚ hmoty :)
Zatim mám favorita:
UNIVERSAL Gain Fast 3100
Dále přemýšlim nad: MEGA MASS 4000 od Weidru
Doporučíte něco jiného? Proč? :) Plusy,mínusy? O cenu mi nejde ... jde mi hlavně o kvalitu
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne září 23, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Právě užívám mutant mass a chuť teda nic moc (triple chocolate) ,přijde mi to takový moučný ale neni to hrozný ,pít se to dá,složení vypadá taky dobře,nwm jestli bych do něj šel příště,spíš bych vyzkoušel zase něco jinýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: ne září 23, 2012 12:37 pm Předmět: Re: Kvalitní gainer |
|
|
| DaBr napsal: | Zdravím,
vybírám si momentálně gainer a chci se zeptat s jakým máte nejlepší zkušenosti? Jedná se mi hlavně o nabrání HODNĚ hmoty :)
Zatim mám favorita:
UNIVERSAL Gain Fast 3100
Dále přemýšlim nad: MEGA MASS 4000 od Weidru
Doporučíte něco jiného? Proč? :) Plusy,mínusy? O cenu mi nejde ... jde mi hlavně o kvalitu |
Pokud ti jde fakt o kvalitu šel bych do Compress B.I.G, to byl jak chuťově tak složením nejlepší gainer co jsem měl
|
|
| nahoru |
|
 |
tony09
|
Zaslal: ne září 23, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
Co je nejlepší kombinace jako pnt zdroj sacharidů ? Měl jsme nadváhu v mládí, a není tedy problém nabírat tuk. Mám používat pouze maltu , nebo maltu + glukopur, nebo maltu + glukozu, protein mám hydro syrovátky . Díky za odpověĎ
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|