Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dogeatdog

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mattto napsal:
ok, vykaslem sa na to...ale za ten vyrok som mal chut vytahat ho za usi

..a přesně těmto stavům se vyhýbám tím, že si cvičím sám za sebe
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hm to je jeden z duvodu, proc uz cvicim doma... omrzela me tahle lidska blbost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
8Shade

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď v pátek jsem byl ve fitness Avalon v Plzni a cvičil tam nějaký Němec s velkou činkou tlaky na ramena NAD hlavou. Musim říct, že něco tak nebezpečnýho (obzvlášť v jeho provedení) už jsem dlouho neviděl. Nejen, že rozsah pohybu byl asi 5 cm a naložil si tam o pár kg víc, než by zvládal čistě, ale vždycky, když byl ve spodní fázi cviku a už se blížil k selhání, tak ještě nahnul hlavu do strany, prakticky si to o tu hlavu odrazil a s vypětím všech sil to dal jen tak tak s pádem do stojanu. Podle stavby těla na začátečníka opravdu nevypadal, tak nechápu, kde se tohle mohl naučit...
Zuzana1990

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja ked som 1x cvičila tlaky na ramena na multipresse, nastavila som si lavičku moc dopredu a bola z toho pekna modrina na nose :D :D ...nastastie tam nik nebol :D
Rostislaw

PříspěvekZaslal: ne říjen 14, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Mattto"]dneska jeden fesak v posilke cvicil polodrepy, tak som za nim prisiel, ze mozem ti poradit, robis to zle a on, ze mne to takto vyhovuje, ze nerobi kulturistiku a nechce si znicit kolena...[/quote

Tam je spis problem v tom, ze prijde 80kg floutek a chce se radit jinemu 80kg klukovy.
U zacatecniku je rozhodujici jak vypadas, spis te bude povazovat za podivina nebo gaye:-)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po říjen 15, 2012 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.. grin tak dneska poprvá Amino.. a po treéninku jsem se cejtil úžasně mrtě energie a dobrá náalda před tréninkme to ssamý..wink

:D některým lidem prostě stačí přečíst článek, koupěj si amina a už před tréningem vědí, že to funguje

Naposledy upravil guruhonza dne st říjen 17, 2012 9:37 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 17, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to říkám pořád, že placebo je úžasnej efekt!
nebuzardar

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 7:30 am    Předmět: planet fitness Odpovědět s citátem

vsetky stroje su tak ciste a ten lunk alarm je fakt super vec dufam, ze moda takychto fitiek sa k nam nikdy nedostane...pockat....vlastne, ked sa zamyslim, tak uz je to aj tu, napr. v mojom rodnom meste su 3 posilky:
- v jednej z nich sa nesmie pouzivat magnezko (ani ked po sebe upracem, aj ked ja velky bordel nerobim,nosim magnezko v igelitke a v krabicke a davam si ho furt v tej igelitke, bo viem, ze na to su daktori citlivi) a nesmu sa cvicit tazke mrtve tahy
- v druhej sa sice magnezko smie, ale mrtvoly nie, navyse majitel sa v cviceni vobec nevyzna, nechapem, preco vobec ma tu posilku, pripada mi to, jak keby sa k nej dostal nahodou a nema daleko k tomu, aby tam tiez zaviedol daco take jak lunk alarm
- v tretej sa sice moze vsetko (zatial ma nik neupozornil), ale vahu kotucov v nej mozem len hadat a je ich tam strasne malo, ked si dvaja chceme nalozit, je to problem

vysledkom je, ze v poslednom case silno rozmyslam nad tym, ci nezacat zariadzovat vlastnu posilku, kde by som privital vsetkych, co to chcu v sile a objemoch niekam dotiahnut....

sory za dlhy text, musel som to zo seba dostat
Judson

PříspěvekZaslal: čt říjen 18, 2012 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevim,esi už to tu bylo,ale totál mě to rozsekalo

SUPERPPROVEDENÍ MT

dogeatdog

PříspěvekZaslal: pá říjen 19, 2012 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Martule napsal:
nevim,esi už to tu bylo,ale totál mě to rozsekalo

SUPERPPROVEDENÍ MT

Ježkovyzraky, teda viděl jsem hada chcát, koňa blít, žabu pěstí do kameňa mlátit, ale TOTOK teda vidím prvně. To prohnutí jak to táhne navrch je VELKOLEPÉ
Draper

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem zlej Drejpr, ale tohle uz nejakou dobu vidavam v posilovne a byla by skoda to nezachytit na video Asi to maji byt pritahy v predklonu, tezko rict, jinak je to ale v pohode kluk
Kvalita videa umerna memu mobilu, za ktery se ale nestydim, hlavne ze umi volat, tohle uz beru jako celkem nadstandart

whoo

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Mozna to tu uz bylo.

http://www.stream.cz/vtipky-srandicky/765878-tomu-se-rika-dukladny-strecink

ty vole To už je na ústav
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po říjen 22, 2012 2:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

High pull deadlift

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: