Teď v pátek jsem byl ve fitness Avalon v Plzni a cvičil tam nějaký Němec s velkou činkou tlaky na ramena NAD hlavou. Musim říct, že něco tak nebezpečnýho (obzvlášť v jeho provedení) už jsem dlouho neviděl. Nejen, že rozsah pohybu byl asi 5 cm a naložil si tam o pár kg víc, než by zvládal čistě, ale vždycky, když byl ve spodní fázi cviku a už se blížil k selhání, tak ještě nahnul hlavu do strany, prakticky si to o tu hlavu odrazil a s vypětím všech sil to dal jen tak tak s pádem do stojanu. Podle stavby těla na začátečníka opravdu nevypadal, tak nechápu, kde se tohle mohl naučit...
Ja ked som 1x cvičila tlaky na ramena na multipresse, nastavila som si lavičku moc dopredu a bola z toho pekna modrina na nose :D :D ...nastastie tam nik nebol :D
[quote="Mattto"]dneska jeden fesak v posilke cvicil polodrepy, tak som za nim prisiel, ze mozem ti poradit, robis to zle a on, ze mne to takto vyhovuje, ze nerobi kulturistiku a nechce si znicit kolena...[/quote
Tam je spis problem v tom, ze prijde 80kg floutek a chce se radit jinemu 80kg klukovy.
U zacatecniku je rozhodujici jak vypadas, spis te bude povazovat za podivina nebo gaye:-)
Zaslal: čt říjen 18, 2012 7:30 am Předmět: planet fitness
vsetky stroje su tak ciste a ten lunk alarm je fakt super vec dufam, ze moda takychto fitiek sa k nam nikdy nedostane...pockat....vlastne, ked sa zamyslim, tak uz je to aj tu, napr. v mojom rodnom meste su 3 posilky:
- v jednej z nich sa nesmie pouzivat magnezko (ani ked po sebe upracem, aj ked ja velky bordel nerobim,nosim magnezko v igelitke a v krabicke a davam si ho furt v tej igelitke, bo viem, ze na to su daktori citlivi) a nesmu sa cvicit tazke mrtve tahy
- v druhej sa sice magnezko smie, ale mrtvoly nie, navyse majitel sa v cviceni vobec nevyzna, nechapem, preco vobec ma tu posilku, pripada mi to, jak keby sa k nej dostal nahodou a nema daleko k tomu, aby tam tiez zaviedol daco take jak lunk alarm
- v tretej sa sice moze vsetko (zatial ma nik neupozornil), ale vahu kotucov v nej mozem len hadat a je ich tam strasne malo, ked si dvaja chceme nalozit, je to problem
vysledkom je, ze v poslednom case silno rozmyslam nad tym, ci nezacat zariadzovat vlastnu posilku, kde by som privital vsetkych, co to chcu v sile a objemoch niekam dotiahnut....
Ježkovyzraky, teda viděl jsem hada chcát, koňa blít, žabu pěstí do kameňa mlátit, ale TOTOK teda vidím prvně. To prohnutí jak to táhne navrch je VELKOLEPÉ
_________________ "Expose your weaknesses and work on them." Arnold Schwarzenegger
Jsem zlej Drejpr, ale tohle uz nejakou dobu vidavam v posilovne a byla by skoda to nezachytit na video Asi to maji byt pritahy v predklonu, tezko rict, jinak je to ale v pohode kluk
Kvalita videa umerna memu mobilu, za ktery se ale nestydim, hlavne ze umi volat, tohle uz beru jako celkem nadstandart
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru