|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Byl jsem v Lidlu a burákový máslo jsem tam vůbec nenašel, hledal jsem v oddělení džemy-nuttely-marmelády... Ono to asi bude na nějakém spešl místě s emerickou vlajkou co .. |
Jo, u nás to je tak uprostřed, tam kde vždycky bývají tyto věci v "akci"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
A tak jakože jo, nepoblil jsem se.
Samotné to je jedlé, ale nuda. Na toustáku to je lepší, večer ho ještě hodím do toustovače. Nicméně namazané na toustáku a ještě přemáznuté jahodovou marmeládou, k tomu 3dcl mléčka přímo od kravičky, no to už je zajímavé. Od 18 hodin mám box, tak uvidíme, jestli mi to přidalo energie _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 7:33 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | Dneska jdu náhodu do billy podívat se co maj dobrýho a co nevidím,arašídové máslo 340g za 19,- zlevněný z nějakých 60,- !!!!! Lidi běžte do billy dokud ho maj,je to crunchy ale je fakt dobrý,značku neznám. |
Kde? Není to jen lokálního charakteru?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 7:41 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | patrikdundych napsal: | Dneska jdu náhodu do billy podívat se co maj dobrýho a co nevidím,arašídové máslo 340g za 19,- zlevněný z nějakých 60,- !!!!! Lidi běžte do billy dokud ho maj,je to crunchy ale je fakt dobrý,značku neznám. |
Kde? Není to jen lokálního charakteru? |
V Ústí nad Labem,to nwm,ale za mrknutí se do billy nic nedáte ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po listopad 12, 2012 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 5:49 pm Předmět: |
|
|
Mně už to nějak přestalo chutnat a to to žeru dva dny
Zítra si jdu do Alberta pro Nutellu, spravím si chuť. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Když už to chcete jíst jako velkou pochoutku, tak to jezte jak amíci... Opečte si toust v topinkovači nebo v toustovači, samotnej bez ničeho... Až je toustak pekne krupavej tak vytahnout, namazat burákovým máslem a na to libovolnej džem... Je to úžasné, akorát to má navíc ty rychlé cukry. V Americe to tak jí snad každej, od dětí až po dospělé (peanut butter jelly) Já se tam toho taky dost přejedl a hlavně se to naučil jíst |
Taky podle toho všichni děti v US vypadají. Už takhle od útlého věku si zvykají na kombinaci cukrů a tuků. Pak se div, že odmítají racionální stravu a bouří se, když jim sebereš hambáč. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:02 pm Předmět: |
|
|
Hele třeba zrovna já, jsem bydlel 2 měsíce u česko/americké rodiny a jejich děcka (od narození vyrůstají v USA) nejedli hamburger v MC Donald ani BK. Celá rodina se snaží jíst zdravě, takže mi to naprosto vyhovovalo. Krásně čerstvej losos (žádné srance jak tady), kuře.. Párkrát navštíví BurgerVille, což je takovej zdravější Mc Donald, kde se snaží dělat vše z pravého hovězího (také to je o hodně dražší). Častěji jsme teda byli v Subway, kde se dá ale vybrat OPRAVDU zdravá celožitná bůlka, s tuňákem a zeleninou, takže paráda. Celá Amerika, teda Portland, kde jsem byl mě dost překvapil. Tlustých bylo dost, ale ne jako ve filmech atd. Spíše jsem potkával samé běžce (což se mi líbilo, že se na mě někdo nedíval jak na vola, když jsem si šel zaběhat, jak tady v ČR), hodně sportujících lidí a prostě úplně jsem změnil pohled na Ameriku. Každopádně fastfood na každém rohu, Starbucks jakbysmet... těm kalorickým kávám jsem ale taky neodolal..  Nejvíc se mi ale líbil, ten obrovský výběr v shopech a to, že to co bylo napsáno na balení, tam opravdu bylo..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mnemosyne

|
Zaslal: út listopad 13, 2012 8:19 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | Hele třeba zrovna já, jsem bydlel 2 měsíce u česko/americké rodiny a jejich děcka (od narození vyrůstají v USA) nejedli hamburger v MC Donald ani BK. Celá rodina se snaží jíst zdravě, takže mi to naprosto vyhovovalo. Krásně čerstvej losos (žádné srance jak tady), kuře.. Párkrát navštíví BurgerVille, což je takovej zdravější Mc Donald, kde se snaží dělat vše z pravého hovězího (také to je o hodně dražší). Častěji jsme teda byli v Subway, kde se dá ale vybrat OPRAVDU zdravá celožitná bůlka, s tuňákem a zeleninou, takže paráda. Celá Amerika, teda Portland, kde jsem byl mě dost překvapil. Tlustých bylo dost, ale ne jako ve filmech atd. Spíše jsem potkával samé běžce (což se mi líbilo, že se na mě někdo nedíval jak na vola, když jsem si šel zaběhat, jak tady v ČR), hodně sportujících lidí a prostě úplně jsem změnil pohled na Ameriku. Každopádně fastfood na každém rohu, Starbucks jakbysmet... těm kalorickým kávám jsem ale taky neodolal.. Nejvíc se mi ale líbil, ten obrovský výběr v shopech a to, že to co bylo napsáno na balení, tam opravdu bylo.. |
Souhlas, taky jsem - a zrovna v Texasu - koukala, kolik lidí běhá a vůbec sportuje, a možnosti nakoupit zdravé potraviny jsou tam neuvěřitelné (tady abych si např. celozrnné pečivo pekla sama). Navíc i ten hambáč v mekáči je v USA něco úplně jiného - měla jsem Angus Deluxe, a bylo to OK, pořád je to v bílé housce, ale maso je grilované libové hovězí.
Tlustých kupodivu nebylo moc, ale když už byli, tak to byla teda zase síla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|