Mu budou dávat nějaké prototypy, protože je to vyjde levněji než si platit lidi na kterých můžou testovat a očividně na Jasonovi se už další škoda vzhledem k jeho stavu (fyzickému a duševnímu) poznat nedá
Včera jsem u nás v posilovně zahlédl dvě paní, jedna z nich si lehla na záda na stroj pro zakopávání v leže, zahákla nohy obráceně a začala příšerně zkroucená cvičit břicho. Ani ji nepřišlo divný, že při každym opakování cinkaj cihličky. Ta druhá na ni chvíli koukala a pak řiká: "To jsou hrozný mučidla tady."
ja uz tak pred rokem cca videl jak zenska prisla, sedla si na stroj vypony lytka v sede, a jak je takova ta tycka, kterou si to zvednete, tak s tim jela pritahy na zada
Guru, zrovna moc jim to nejde a je tam hodně pokusů miss na pokusu o maxko, ale proč je to video v tomhle topicu?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
U crossfitu se poumížávaj umělé kotoouče? Vždyť to vypadá jak balík, co lidi tahaj na mrtvolu, to asi nebudou 15 nebo 20, co? Už minule mě u nějakého videa zarazazilo, vypadalo to jak balík a holka to zvedla jak kdyby to byla jen osa.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
U crossfitu se poumížávaj umělé kotoouče? Vždyť to vypadá jak balík, co lidi tahaj na mrtvolu, to asi nebudou 15 nebo 20, co? Už minule mě u nějakého videa zarazazilo, vypadalo to jak balík a holka to zvedla jak kdyby to byla jen osa.
Zrovna sem to chtel napsat, jak to vypada super, tolik kotoucu a tak velkych, ale nejspis sou cele z gumy ) Ale vypada to efektne, to jo )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru