udělal jsem si menší radost, i když technika nic moc.
V bicepsovém zdvihu s ez-osou se mi podařilo zvládnout 100% své tělesné hmotnosti.
1 × 77 kg při těl. hmotnosti 75,5 kg
Záda (lopatky) jsou na zdi, zadek nikoliv. Stoupl jsem si ode zdi celkem daleko, tak jsem měl tendenci se hodně prohnout, to nebylo vůbec dobré. Často to necvičím a je znát, že nemám ten cvik dostatečně "v ruce".
Ještě malá odbočka, zážitek.
Ráno, když jsem šel na nákup do "sámošky", tak po mně chtěl potetovaný týpek s piercingem v nose peníze na pivo. To si opravdu vybral špatného člověka. Jsou dvě možnosti, buď vypadám tak slušně, nebo naopak jako jeden z nich. Vzhledem k tomu, že už mi v životě několik známých řeklo, že prý vypadám jako vrah (nechápu proč 🤫😄), tak asi druhá možnost bude správně. ;-) Dříve se alespoň někteří žebráci snažili somrování maskovovat, že chtějí na jídlo, teď už je evidentně jiná doba.
Neviem, vtedy by som mu normálne evríčko dal, aspoň narovinu povedal a nie nejaké tlachy nemakačenkov...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Děkuji, snažil jsem se u toho alespoň nepředklánět (lopatky držet na zdi), ale prohnutí v bedrech bylo znatelné. S předklonem bych byl schopen zvládnout ještě vyšší váhu, ale to už by byl opravdu velký cheating a s
bicepsovým zdvihem by to nemělo moc společného.
Možná někdy v budoucnu natočím, ale neslibuji. ;-)
řeknu jediné, natáčel jsem se sám! Kdo už mě trochu zná, tak asi tuší... 😅
Původně jsem dnes natáčet vůbec neplánoval. Cítil jsem se dobře, natrénováno něco bylo, ale hlavně vím, že v následujících týdnech bych se k tomu s největší pravděpodobností nedostal.
Věřil jsem si na 4 opakování bez stopek. No, věřit jsem mohl, to je tak jediné co jsem mohl. ;-)
Ke všemu je to zase celé nakřivo. Pokud bych neviděl videa, kde mě dříve točila partnerka, tak bych nevěřil, že to jsem schopen odcvičit lépe, rovnoměrněji.
Stále platí, že bych se chtěl do konce letošního roku dostat na tělesnou hmotnost 82 kg a k tomu adekvátně zesílit, alespoň 145 kg pro 1 op (bez stopky).
Tak verím, že to aj zúročíš na súťaži,v 74ke (M2) by si bral nejeden titul s výkonom 140+.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak verím, že to aj zúročíš na súťaži,v 74ke (M2) by si bral nejeden titul s výkonom 140+.
Zvládnout 140+ se stopkou ve váhovce -74 není pro mě moc reálné.
Ver, že aj so 130+ by si bol vysoko, ak nie najvyššie.
"Conor Bless"
pravidelně už jsem nechtěl zapisovat (pouze občas video, když se něco trochu zadaří), ale rozhodl jsem se pro takovou malou 5-6 týdenní výzvu v BP.
První dva tréninky už mám za sebou.
Začal jsem se 100 kg při těl. hmotnosti 76,5 kg.
Teď blíže k programu a cílům.
V první etapě pojedu 3 × 5 , u všech opakování 2s stopky na hrudníku. Poté ještě sérii čtvrtou pro 6 opakování, ale už bez stopek.
Cíl první etapy... 3 × 5 - 2s stopky se 120 kg. ( hodně přestřelené )
Druhá etapa
Začátek, otestovat se 120 kg max. počet opakování bez stopek. Plánovaný předpoklad 10 op.
Poté v každém tréninku navyšovat váhu o 1-2 kg a dávat v první pracovní sérii max. počet opakování bez stopek.
V dalších 2-3 sériích (bez stopek) počty opakování podle síly a nálady.
Cíl druhé etapy... pokus o natočení videí s novou maximálkou pro 1 opakování a také se 100 kg na počet opakování, vše bez stopky.
Odhad 137-140 kg pro 1 op.
100 kg × 20-21 op.
Všechno nad = sci-fi, všechno pod = zklamání.
Nutno podotknout, v případě nesplnění některých sekundárních cílů, nechci psát, že nevadí, ale budu pokračovat dále, až do hořkého konce. ;-))
Chápu, že pro zdejší siláky je to zase takový kočkopes, ani se Vám nedivím. ;-)
10 × 30 kg
6 × 45 kg
4 × 60 kg
2 × 75 kg
1 × 90 kg
3 × 5 - 104 kg - stopky 2s
6 × 104 kg - bez stopek
trénink si většinou píše každý na sebe, protože už se zná a v podstatě při té frekvenci, kterou máš, není důvod, aby si z toho nevydoloval nějakou pěknou silovku s velkým finále :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru