hh švíhadlo 90s, do toho bych nešel:D když už, tak jako HIIT... tzn třeba 30s max a pak pomalu skákat na místě a nechat si srovnat tepovku a zas znovu a furt dokola třeba 10x... a lidi na tebe pak koukaj jako na největšího magora :D
Dneska první hodinu jsem zatáhnul tělocvik, takže jsem si krásně přispal. Odpoledne 20. trénink stronglifts.
Posilka Pečky
Stronglifts 5x5
Týden 8
Trénink 20
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Dřepy 5x5 - 80 kg
Shyby 4,4,4,4,3,2,2 (první dvě série nadhmatem, zbytek podhmat)
Tlaky s velkou činkou 5x5 - 35 kg
Mrtvý tah 1x5 - 65 kg
videa:
dřepy-
tlaky-
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy už pěkně těžký, jsem zvědav na těch 85 kg jestli to budu schopný dát
- shyby OK
- u tlaků přituhlo, poslední série na krev
- tahy šly dobře
- na plank už nebyl čas ani energie
Dneska poměrně vyčerpávající trénink. Docela přemýšlím, že po tomhle týdnu už stronglifts ukončím a pak už zkusím jen maxka a přejdu zase na nějaký nový trénink. U tlaků už asi nepřihodím nic, protože už dneska to bylo maximum, co jsem byl schopen dát. U dřepů chci zkusit těch 5x5 85 kg, bench alespoň 50 kg, mrtvola 70 kg.
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Já osobně už jsem o změně přemejšlel taky. Líbí se mi, že jsem se vyjel zase na svoje původní hodnoty (u benče), ale řikam si, že by to zas chtělo nějakej split 4x tejdně, aby na to tělo slušně reagovalo. Dokonce jsem se si chtěl podseknout váhy a soustředit se zas pod dlouhý době na pomalejší tempo (tedy zátěž svalů pod váhou po dobu 40-70 sec (odhadem)... kdy má být údajně nejlepší hypertrofie) Viděl bych to, že začnu příští týden, tento ještě dojedu stronglifts... Docela mi zajímá, co plánuješ ty, já už silně přemejšlim nad bearem :)
EDIT: K těm tlakům se soustřeď na to, aby se ti neprohýbaly spodní záda. Zpevni si břišáky a zatni prdel, pak to půjde trochu bezpečnějš. Já jsem se taky zasekl okolo těch 35-37,5, tam už se láme technika bohužel...
8Shade: tak k Bearovi držím palce, tam by mohl jít objem řádně nahoru . Já asi zkusím spodek/vršek, ale nevím to jistě.
Dneska ve škole až do 4 . Poslední hodinu navíc tělocvik. Trochu se hrál basket, ale bylo málo času, takže se skoro nic nestíhalo. Od zítra podzimní prázdniny, takže škola až v pondělí.
Jinak musím se pochlubit s dnešní večeří:
4 michané vejce na másle s cibulkou + 3 křupavé housky namazané máslem. Výborný .
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
=) to já si těch vajec dám 5 k tomu půlku celozrnýho chleba a ještě si pak do pusy nasypu hrst slunečnicovejch semínek.... cibuli jen syrovou ;) ale to až za hodinu, teď ještě zajet pro ten chleba
WARM UP
Trénink :
Dřepy 5x5 - 82 kg
Benchpress 5x5 - 50 kg
Inverted rows 3x9
Obrácené zkracovačky 3x12
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- u dřepů už jsem přemýšlel, že si zkusím nandat opasek, aby to nebylo tak těžký, ale nakonec jsem jel raw a sice to bylo těžký, ale na těch 85 kg si v pátek věřím
- bench byl překvapivě dobrej, jsem zvědav příští týden na maxko
- rows OK
- na kliky jsem se vykašlal, není energie
- zkracovačky OK
Dneska dobrý trénink, ale už je to poměrně dost těžké, ne jak na začátku, kdy jsem skoro nevěděl, že cvičím .
Jo jinak po tréninku jsem měl čokoládový gainer B.I.G. a můžu doporučit. Chuťově je to pecka a i rozpustnost velmi dobrá. Časem zainvestuju do balení 5 kg.
Zítra volno a v pátek poslední trénink stronglifts.
WARM UP
Trénink :
Dřepy 5x5 - 85 kg PR
Shyby 4,4,4,4,3 (první dvě série nadhmatem, zbytek podhmat)
Mrtvý tah 1x5 - 70 kg , 1x5 80 kg PR
videa:
dřepy-
tahy- 70 kg:
80 kg:
COOL DOWN
skákání panáků
10 minut strečink
- dřepy těžké jak cyp, ale pauzy byly 2-3 minuty, takže kdybych dával třeba 4-5 tak věřím, že příští týden by padlo 5x5 90 kg
- shyby lehce
- na tlaky nebyl čas, posilka brzo zavírala
- u mrtvoly mi 70 kg připadalo celkem OK, tak jsem zkusil 80, ale už to bylo celkem těžký a u posledního opáčka už mi povoloval úchop, btw. co ta technika, je to OK?
Dneska těžkej trénink. Jinak jsem rád, že jsem stroglifts absolvoval, je to hodně dobře postavenej a přitom jednoduchej trénink, po kterým si myslím, že síla šla pěkně nahoru. S formou jsem celkem spokojen, cca 79-80 kg. Možná přibylo něco málo svalů a ubyl tuk.
Víkend si dám volnej.
S mrtvolou a úchopem ti poradim dvě věci. Hodně mi vyhovuje používat molitany (když nemáš magnesium), tím si pak nesedřeš mozoly a dobře se to drží. Druhá věc, cvič nadhmat co to jde a když ti začne povolovat úchop, tak si jednoduše přehmátni na střídavej, pak to dotaháš bez problémů. Příští trénink ti zas lehce zesílí úchop a dáš to třeba celý nadhmatem.
Hodně lidí taky řeší to, zda pokládat nebo ne. Osobně pokládam, protože to považuju za bezpečnější na spodní záda, obzvlášť u vyšších vah pro daného člověka.
Dřepy máš pěkný :) grat k dokončení stronglifts, na benchi ses taky zlepšil, nebo kolik máš max pro 5 opakování? (popř. pro jedno)
Respekt kámo, co tak koukám tak si brutálně zesílil od prázdnin , snad tě nějak doženu . Co se týče úchopu tak imho nejlepší jsou FG, ale chce to snima trénovat jinej den než mrtvoly, to by si totiž nedal ty tvoje váhy ani střídavým . Pokavaď máš na ně a chceš aby ti zesílil úchop, zmizly mozoly, tak určitě do nich jdi.
_________________ Because trying it is more than the most people will ever do.
8Shade - molitany nemám a magnézko si budu muset koupit . Jinak dík a maximum v benchi nevím, ale snad ve středu se ho dozvím .
Orbb - dík a jinak ty pokud by si se soustředil čistě na činky + by jsi hodně žral, tak za chvíli máš u všeho větší váhy jak já . FG bych si rád někde sehnal, ale z USA se mi to objednávat nechce, škoda, že to není k sehnání v ČR.
sobota a neděle :
Takže udělal jsem si volný víkend, během kterého jen odpočívám. Zítra mám v plánu zkoušku maximálek u mrtvoly a tlaků.
Na mrtvým tahu by mělo padnout alespoň těch 90 kg, ale neříkám, že nedoufám ve 100 . Na tlaky bude jistota těch 40 kg, možná dám i těch 45, ale na víc už to nevidím.
Ve středu maximálka u dřepu a benche. Na dřep by mělo padnout konečně 100 kg a u benche doufám, tak těch 65-70 kg, ale nechci se zase přeceňovat, takže budu spokojen i s menší vahou. Každopádně na ty maxima jsem dost zvědav, tak držte palce. Snad se to trochu pohne nahoru.
Takže ráno tělocvik, na kterej se mi vůbec nechtělo, ale nechci mít Nko, takže jsem šel. Učitel zase zazářil, naordinoval nám posilování, za který by se nestyděl ani Ronnie Coleman .
5x10 peck deck
3x10 bicák na kladce
3x10 bicák na skotovce s EZ
Večer...
ZKOUŠKA MAXIMÁLEK 1
WARM UP
Mrtvý tah
5x 20 kg
5x 20 kg
5x50 kg
3x60 kg
2x70 kg
1x80 kg
1x85 kg PR
1x90 kg PR
1x95 kg PR
1x100 kg PR
1x105 kg PR
Shyby 8x3 (první dvě série nadhmatem, zbytek podhmat)
Tlaky s velkou činkou
5x 20 kg
5x 20 kg
3x30 kg
1x35 kg
1x40 kg PR
1x45 kg PR
1x50 kg PR
videa :
tahy 100 kg -
tlaky 50 kg -
COOL DOWN
skákání panáků
15 minut strečink
Nejdřív bych chtěl říct, že jsem příjemně překvapen, protože na mrtvolce jsem si udělal PR +25kg a na tlakách jsem zvládl 50 kg, což byl jeden z mých aktuálních cílů. Teď už konkrétně.
U mrtvoly to začalo být těžké cca od 95 kg. 105 už dalo hodně zabrat, ale zvládl jsem to, takže spokojenost.
Tlaky šly pěkně. Těch 50 kg už bylo hodně těžkých, ale myslel jsem, že to půjde hůř.
Celkově velká spokojenost. Během týdne budu ještě zkoušet maximálku u dřepu a benche.
Zítra odpoledne tělocvik ve škole. Jinak budu odpočívat.
Uz jsem ti to chtel napsat tuhle u tech videii mrtvol, ale pride mne, ze je tam (jak dnes tak minule) silena rezerva, protoze to vubec nevypada, ze by sis nejak makl a spis k te cince pristupujes taknejak ospale a jakoby netecne. Kdyby ses trochu hecl, tak vytahnes minimalne o 20kg vice. To ber samozrejme jako pozitivni kritiku.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Jo asi máte pravdu. Já pokud jde o tyhle maximálky, tak si tam vždycky nechám nějakou rezervu a nejdu úplně až do váhy, kdy bych u toho selhal. Každopádně ani mi to nějak nevadí, aspoň za pár měsíců až budu zase zkoušet maximálku, tak mě výkon třeba příjemně překvapí.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru