Wojtkingson: poskoky ani nevím proč jsem dělal. Přišlo mi to lepší, protože tak jsem schopnej do toho úderu dát větší razanci. Dřevo neštípu, protože bydlím v paneláku.
deco: ruce střídám, to je jasný
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
On myslel asi po každym máchnutí vystřídat. Jinak mrtvola parádní a u toho perlíku jsem měl strach že to netrefíš a rozbiješ jim ten pěknej kostkovej chodník :D Já bych to radši dělal někde na trávě jak se znam :)
EDIT: Já sice dával 130, ale rozhodně né tak pěknou formou jako dáváš ty. U mně to bylo reálný maxko, u tebe je ještě výrazně výš.
8Shade: ruce jsem střídal po určitých počtech opak. třeba 15x pravá, potom 15x levá. Jinak mrtvola jde hezky nahoru, mám radost. Ale co jsem koukal, tak ty si taky nedávno dával těch 130 kg .
Dneska ráno tělák. Hrál se volejbal, ale hra o ničem. Párkrát jsem si pinknul do míče a konec. Ani jsem se nezapotil.
Odpoledne se mi nechtělo jen sedět na zadku, tak jsem dal lehce běh.
Regenrační běh 2,5 km
Fakt pohodový tempo. Jen takový vyklusání na podporu regenerace. Zítra odpoledne tělocvik, jinak volno.
edit : ještě jsem zapomněl dodat, že ze včerejšího tréninku mám rozbitý záda jak cikánský hračky. Hlavně teda vzpřimovače.
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
No treba já si to u štípání dreva moc neuvedomuju respektive jedu prez pravý rameno protože mám lepší mušku :D a ty pocity z toho,no nic moc.
To už je pak jedno jestli po každý ráne nebo po seriích.
Respektive to chce i polohu rukou na topurku ne jen stranu prevá levá okud bacíš a to by bylo spiš asi naprd.
Zkus nekdy odcvicit alespon jednu serii se stridavym uchopem, jak moc by to pro tebe bylo neprirozene a co by to udelalo s vykonem. Strasne by me to zajimalo. Ja jsem zvykly prave na stridavy uchop, nedavno jsem jen tak na zkousku zkusil serii se 100kg s uchopem obe ruce nadhmatem a nejen ze to pro me bylo strasne neprirozene a nezvykle, ale nedal jsem s tim ani 5 opakovani. Se stridavym uchopem bys mel teoreticky zvednout mnohem vice, ovsem je dost mozne, ze by ti to ubralo prave proto, ze je to pro tebe nezvyk. Opravdu by me zajimalo, jak by vypadala ta serie se 125kg a jestli bys mel pocit, ze je to lehci nebo ne.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Když už se šlo mírně do OT, zajímalo by mě jestli existuje ještě nějakej podobnej exot jako jsem já, kterej nemůže používat střídavej úchop, protože má tak křivý ruce, že to prostě technicky nejde Když tu "podhmatovou" rukou chytím osu tak, aby ji držela celou šířkou dlaně, je to tak o 20cm dál od těla než na druhý straně. Na stejnou vzdálenout nejsem schopnej dostatečně vytočit zápěstí.
Proč by mu to mělo přidat Drape? Střídavý se snad používá jen když tě limituje úchop ne? To podle mě není jeho případ, spíš se bojí aby vyšší váhou neohrozil precizní techniku. BTW já střídavý taky nepoužívám, je pro mě nepřirozený...ale uvidíme k čemu mě časem donutí vyšší váhy. Ale tak do těch 150 si jsem jistý že bude stačit nadhmat
Draper: střídavej jsem zkoušel v rámci tréninku někdy v listopadu minulýho roku myslím... Vůbec mi to nesedělo a přišlo mi to nepřirozený, tak od tý doby se snažím jet jen nadhmatem. Dokud to budu zvládat, tak se toho pokusím držet.
Včera tělocvik odpadnul, takže nakonec jsem měl kompletně volno. Dneska trénink doma a od zítřka velikonoční prázdniny.
Doma
Cizo full body
trénink 32
WARM UP
5 minut zahřátí (skákání panáků)
10 minut dynamický strečink
Trénink :
Výrazy s JČ 5x2 (na každou ruku) - 26 kg JČ
Dřepy s JČ 4x10, 1x15 - 20kg+20kg JČ
Přítahy JČ 15,10,10 (na každou ruku) - 26 kg JČ
Supersérie: zadní kliky 15,12,12 + kladiva 3x8 (13 kg JČ)
Rotátory 3x15
Plank 2x55 sec.
Zkracovačky s rukama nad hlavou 2x15
Mosty 2x20
TIME: 90 min.
COOL DOWN
10 minut strečink
- výrazy šly dobře a dynamicky, takže spokojenost. Chtěl jsem zkusit i těžší váhy, ale bohužel 26 kg je maximum, co doma můžu na jednoručku naložit.
- dřepy OK, taky by to už ale chtělo další kotouče
- přítahy OK
- supersérie se celkem vyvedla. Ruce napumpovaný slušně. Jen bicák je slabej, tak jsem musel jet ke konci solidní cheating.
- rotátory budu zařazovat pravidelně
- planky i oba další dva cviky OK
Dneska povedený trénink. Trochu se to protáhlo. Jen první 3 cviky mi zabraly čistých 60 minut.
Zítra mám volno, takže se aspoň vyspím. Odpoledne bych mohl dát nějaký běh. Jinak v září se chci zúčastnit nike run prague (10 km), takže v létě se na to začnu nějak připravovat. Zatím času dost.
včerejší výrazy s jednoručkou... myslím, že ta dynamika už je lepší jak minule
Pokud si chceš zlepšit shyby, doporučuji TGU a military press s KB. Co se shybů obecně týče, nesnaž se jít pokaždé na max. Spíš piluj techniku, udělej si dny, kdy pojedeš na 40%, někdy na 50%, někdy na 70% a max na 80%. I samotný vis na hrazdě se zapakovanými rameny pomůže.
Rozhodně doporučuji přečíst DragonDooří knihu "Convict Conditioning" od Paula Wadea, kde se mimojiné shybům věnuje. Jeden z nejrozumějších přístupů, jaké jsem kdy viděl.
Pokud budeš v ČR 21. - 22. 4., budeme dělat kb semináře se Stinou ze Švédska, tak se můžeš přijít naučit techniky tam ;)
ZeleznaKoule: v květnu se chystám na kurz od KB5, potom plánuju koupit kettlebell a přes léto se mu věnovat společně s běháním a cvikama s vlastní vahou. Jinak Convict Conditioning mám v kompu, zběžně jsem to prolítnul, ale kvůli moji omezené angličtině z toho nevyčtu všechno. Každopádně ještě tam nahlédnu a něco se z toho pokusím vyčíst.
Na dnešek jsem plánoval běh. Dopoledne se mi vůbec nechtělo a přemýšlel jsem, že se na to vykašlu i odpoledne. Nakonec jsem se k tomu i přes hnusný počasí dokopal.
Běh (výklus) 9 km
Asi po kilometru mě začala bolet noha a myslel jsem, že se na to vykašlu, ale asi po dalších dvou kilometrech to tělo přestalo vnímat. Dýchaní jsem sladil s během a pak už to šlo hezky.
Nohy ke konci už ale festově unavený a po doběhnutí jsem byl rád, že jdu domů. Jinak zatím tohle byla moje nejdelší absolvovaná trať :) a docela to šlo.
Každopádně jsem celkem unavenej a teď si du dopřát nějaké jídlo a večer posezení u zápasu Lukáše Konečného.
Zítra trénink doma.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru