parádně makáš... celé video jsem vydržel jak při napínavém filmu tolik dřepů a tahů za pět a půl minuty
ale ty včerejší pauzované oly dřepy, ty mě fakt nadchly - vynikající technika a jak rychle a rovně jsi šel nahoru - tohle by se mělo dávat do "učebnic" dřepu
nemas mat preco depresiu, u neprofi cvicena je normalne ze vykony idu po sinusoide.
Nezabudaj ze cim dlhsie si na vrchole sinusoidy tym viac stupa riziko zranenia.
Si na spravnej ceste.
Skoda ze sme nestihli dat trenal pred tym nez som odisiel
No druha faza uz bola náročnejšia. Poctivo odmakane.
decarabas: neni co zavidiet. Krasne hlboke drepy robis a sila pekne ide hore😊
vlk#: este tak 40kg na oly pauzovane drepy a rovnaka rýchlosť a bude to dobre 😊
maciak: no bol som mimo Ba. Napis akonahle sa vratis a sa zastavim na trening. Samozrejme co si pisal k sile je pravda.
Z tebe se stává nějaká hvězda.
Říkám si, že si pustím nějaký video na YT před spaním a ty jseš hned na druhým místě mezi takovýma hvězdama jako MJ, Kevind Durant a Statečná autíčka.
Nevím, jakým přesně způsobem se navrhují doporučený videa, ale musím podotknout, že videa o cvičení sleduju spíš okrajově, takže o to větší kredit pro tebe.
Na videu je vidět, že je to na tvoje poměry trochu utahaný, ale na druhou stranu sis taky vybral celkem mordor kombinaci.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
OLY drepy
5x100kg
5x120kg
5x140kg
3x160kg
3x170kg
3x180kg
2x190kg
2x200kg opasok
OLY drepy pauzovane
3x3 170kg PR
OLY drepy bez ruk-pauzy
5x150kg
Rum.MT JR + zakopavanie
3x20 30kg + 3x10
Brucho + lýtka
3x15 + 3xmax
Rotoped
15min
Opat trening na lacno. Drepovalo sa fajn hoci hoci nohy neboli uplne fit. Napriek tomu spokojnost. Na pauzovane drepy som sa snazil dobehnut Pajasa.
madball: ano, mas pravdu. Bolo to utahane, a hlavne tie mrtvolky ma nicili. No nabuduce takuto kambinaciu nedam.
Tomu se můžu jenom zasmát. Jseš úplně na jiným levelu.
Já dřepuju lowbar, mnohem víc zapojuju záda, prdel a hamy a rychlost opakování na pauza dřepy s touhle vahou je u mě asi tak třetinová oproti tobě.
Ty těch 170kg střílíš nahoru jak z praku. Rezerva minimálně 15-20kg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru