Dnes trening v inej posilke ako obvykle. Na bench sa mi smykala podrazka a ako vidiet na videu som si musel natriet tekutym magnezkom. S technikou pri 170 nie som vobec spokojny. Prve opacko ok, ale mal tam ruku tak som musel dat este jednu serku a tam som to uz technicky nezvladol. Hoci PR, ale to ma netesi. No a opatv raz nepadlo 15opk. Takze ani tu som si nesplnil métu. Zvysok treningu pumping.
Dnes pocitovo trening nestal za vela. Chyba nadsenie a radost. Prava strana sa pomaly zlepsuje, ale stale to nie je ono.
Magumi: nie je to ziadna hitparada. Ta 170 sa skoro priklincovala.
Hulkie: ano missol ju. Hlava bola uplne mimo a telo nespolupracovalo. Inak maxko mam 2x240kg a 5x230kg.
No ziadna sila a chut trenovat. Tak som sa snazil aspon niečo odmakat.
21.8.2016
Drepy
5x100kg
2x140kg
1x180kg
1x200kg opasok
8x5 200kg VOLUME PR
9x200kg PR - dokopy 50opk
Bench
5x100kg
5x5 120kg feet up
15x120kg
2x12 120kg
Pritahy s oporou hrudnika JR
3x15 20kg
Bul.drepy + kliky + zadne delty cer.expander
3x15 na nohu + 3x25 ja + 3x20
Dnes osobacik na objem prace. Samozrejme ma to velmi potesilo. Po treningu dalsia radost, ze som si mohol bez vycitiek dopriat vlocky (sacharidy). 150gr+50gr protaku + skorica+ lyzica ara.masla + mrazene bobulovite ovicie = neskutocna mnamka😊
Hulkie: ano mas pravdu. Bohuzial nie som stvoreny pre maximalnu silu, ale snazim sa. Napr. sledujem Krzystof Wierzbicki cca moja vahovka a 3x World champion do -93kg dal 320kg na mrtvolu, 342kg missol a akoze "len" 8x265kg. Ja som dal 10x260 a 6x280kg a maxko je iba 305kg.
https://www.instagram.com/p/BJLv2QFjQwZ/
Vždycky na ty zápisy koukám, jestli si děláš prdel nebo ne, pak tam vždycky pošleš video a já na to čumím s votevřenou hubou a přijdu si jak totální lůzr.
Vždycky na ty zápisy koukám, jestli si děláš prdel nebo ne, pak tam vždycky pošleš video a já na to čumím s votevřenou hubou a přijdu si jak totální lůzr.
JJ, já to mám stejně. :) Ještě, že nezávodím, takhle mě to jen motivuje a nemám z toho splín. :)
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Po deload-e opat plnohodnotný trening. Drepy celkom fajn. Mrtvola ma viac potesila.
Mojou sikovnostou som vymazal jedno video😑😣. Uz som skusal zopar aplikacii (disc digger pro, restore image&video), ale nevedel som najst (Android). Ma niekto napady? Vopred dakujem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru