Prvy rep super, druhy rep si trooosku povolil chrbat.
Jedinu vec co by som ti naozaj vytkol je, ze sa hned od zaciatku pozeras "hore". Zaujmave, ze pred tym nez zacnes tahat mas hlavu v spravnej pozicii, ale potom si ju hned das do zaklonu.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
g_dgrim: s tou hlavou mas pravdu. Proste ked zacnem tahat hlava hned ide dozadu :/ a to druhe opakovanie mi nesadlo. Velku rolu hrala svalovka na gluteus. No verim ak budem uplne fit tak bude lepsie. Samozrejme budem sa snazit pilovat techniku a vyvarovat sa tym technickym chybickam. Kazdopadne dakujem za kritiku.
PWL drepy bez opasku
5x100kg
5x140kg
5x160kg
5x5 180kg PR bez opasku
Vojensky tlak v stoji
5x50kg
3x5 75kg
Zhyby
5xja
5xja+20kg
9,5xja+40kg PR
10xja+20kg
2x10 ja
Vyskoky na bednu
4x5 ja
Uzke tlaky
3x10 80,90,100kg
Rotatory, brucho, lytka
3x15
minuly tyzden, ked som koncil deload som ochorel. Sobota a nedela teploty 38,5. Dnes trening napriek PR-kam bez chuti a dynamiky. Este nie som uplne fit. Davam si denne 20gr glutaminu a C-ko navyse. Uvidime vo stvrtok ci bude trening. Neskôr pridam video drepov.
fit-nefit, tréning jak hrom, ale to vždy, si stroj
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Napriek rekordu trening onicom. Choroba sa ma drzi, len pocas cvicenia mi tecie z nosa ako z vodovodu. Svalovka na nohach a vzpriamovacoch. Do pondelka oddych, sauna a caje. Takto to nema zmysel makat.
Pri drepoch v tom ciernom musletech tricku vyzeram akokeby som prepadnuty hrudnik a chyba urcita dynamika. Pri mrtvolkach mi najviac vadilo to smrkanie hlavne pri predklone (stekalo mi to do hrdla). Pri tretom opakovani mi to rozhodilo techniku. Celkovo to stoji za hovno.
Ripperre nebuď k sobě tak strašně kritickej. Ty dřepy jsou podle mě parádní, takovou techniku člověk nevidí moc často v posilovnách, píšeš, že postrádáš dynamiku, mě to naopak přijde, že na oko se ta série jeví jako hodně lehká, opakování mají dost dobrou rychlost, obzvlášť když člověk uváží, že jedeš pětky s dvojnásobkem bw.
Ten deadlift je o něco horší, lehce ti povolují záda a trochu je kulatíš, ale není to nic strašnýho s ohledem na váhu a na to, že to jedeš no belt.
Já sám taky nedokážu zatáhnout nějakou slušnou váhu bez zakulacení vrchních zad. Když dole zafixuju lopatky dozadu, tak ten rozjezd je najednou strašně pomalej a těžkej.
Konstantinovs hovoril, ze bez zagulatenia vrchneho chrbatu da na mrtvole cca o 100kg menej. Moc by som to neriesil, hlavne ze drzi spodok rovno. Super liftovanie ako vzdy.
btw: ten typek v satke ma svkele drepy
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
choroba sa ma drzi ako kliest. Drepy celkom usli. Necitim ziadny rozdiel s opaskom a bez, uvidime pri viac reps alebo vahe. Benchce klasicke pocitovo nic moc, dlho som to netrenoval.
spekounP : prisny a kriticky som na seba v tomto smere. Technika a rychlost je velmi podstatna. Zlepsovat je co, ale bavi ma to.
g_dgrim: takychto exotov je vo fitku velaaa. Radost ich sledovat pri treningu
Bench
5x10 90kg
Pendlay rows
5x10 70kg
JR ramena v sede
4x10 25kg
Zhyby
3x10
Bici+trici+zadne rameno
3x15
13.3.2015
Deadlift
3x140kg
3x180kg
2x5 210kg
2x3 210kg
3x190kg
Speed deficit deadlift
5x3 150kg
Military
5x50kg
5x60kg
8x3 70kg
Seal rows
7x10
Dips
10xja
5xja+30kg
15xja+40kg asi PR
10xja+30kg
10xja+20kg
Trici kladka + bici JR
3x12-20
JR trapez
2x10-15 55kg
2x15 40kg
Brucho
4x10
posledne dni a z toho niekolko hodin som stravil vonku. Este stale soplim co mi prekaza znacne pri cviceni, ked na napnem vsetko mi steka do hrdla. Konecne mam vikend len pre seba a tak si doprajem oddych. Nechcem som to silit zbytocne tak adpon nieco som odmakal. Zabudol som spomenut, ze som vyhral tu Squat challenge (beast) a dosla mi vyhra BCAA a 2xvzorka beast virus. Nieco z dnesneho treningu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru