klidně v sobotu zbehni do Areny, užijeme si velkou mikulášskou legraci
EDIT 11:52: na soutěž budu držet palec, rád bych se i do hotelu DUO zajel podívat, ale nevím, jak mi to vyjde - taky musím zjistit, jaké máš rozpisy.
V nedelu cca o 11 vyrazame z Ba. Poobede je vazenie a pondelok myslim si, ze niekedy poobede zacne moja skupina. Rozpis som tiez zatial nevidel. Dakujem pekne 😊. Na buduci rok niekedy dorazim na spolocny trening.
Tak konecne som sa dostal k PC a tak napisem nieco k samotnej sutazi, priebehu a aj okolnostiam co nastali.
Sobotu vecer ma zacala boliet hlava teda skor stred cela. Pripisoval som k tomu, ze som pil trocha mrnej ako obvykle. Nedela rano a cesta do Prahy. Uz ako som sa zobudil ma driapalo hrdlo a celkom ma to trocha psychicky rozhodilo. Nahodil som zopar tabletiek do seba a islo. Dorazili sme v pohode, ubytovali a mali trocha casu pred vazenim. Navazil som 94,1kg celkovo spokojnost. Na veceru padla pizza po dlhej dobe a uz len oddych. V pondelok rano uz to bolo o nieco horsie ale adrenalin zapracoval plus tabletky a tak vobec som nepocitoval nic. Nasa kategoria zacinala o 11hod. Uz pocas rozcvicky moje svaly boli akokeby unavene. Postupne ako som pridaval vahu sa mi zdalo vsetko tazke a bez potrebnej dynamiky. Pri poslednom pokuse s 210 sa kotuce prevazili na jednu stranu a dotlacal som ju nakloneny na stranu. V rozcvicovni chybali uzavery na cinku (to som vobec nechapal). Teraz uz k samotnej sutazi
Drep
230 OK
237,5 OK ale trocha na krivo som dodbral cinku a pocas pokusu som viac zatazoval pravu nohu
242,5 NO LIFT tu ma uz vyplo a nebol som schopny ju drepnut
Bench
150 OK
155 OK
160 NO LIFT
Mrtvola
270 NO LIFT
285 OK
292,5 NO LIFT
TOTAL 677,5 KG
Nieco este k mrtvolam. Ta 270 ma prekvapila trocha ako som to rychlo potiahol a stratil balance a tak neuznali. 285 v pohode akurat sa mi nepozdavala osa na akej sme tahali. Nemala temer vobec ziadne vrubkovanie. Lava nadhmatova ruka sa zacala otvarat. Pricom som nikdy nemal problem odkedy cvicim s uchopm a uz vobec niena mrtvole. Pri 292,5 som dostal ku kolenam a z lavej ruky mi vypadla cinka.
Celkovo som vobec nebol spokojny s vykon a ako to cele dopadlo. Skoncil som na 4. mieste s totalom 677,5kg.
Teraz k organizacii trocha. Zacali sme o 11 a koncili posledne mrtvolky okolo 18ej. Lebo medzi raw-karov este dali aj equip. Tym padom medzi drepom a tlakom a taktiez medzi tlakom a mrtvolami bola vyse hodinova prestavka. To sa mi ako aj ostatnim vobec nepacilo. Na tu osu na mrtvole sa stazovali aj iny okrem mna. Po sutazi na mna dolahla choroba a uz doma lezim na PN a sa liecim. Nechcem aby niekto bral tieto veci co som napisal ako vyhovorku! Len konstatujem a zaznamenavam si.
Na sutazi som videl Jakub-a Sedlacka. Neskutocne monstrum, nohy ako dobytok a vrsok ako kulturista. Mame rovnaku vahe, ale ma neskutocne mnozstvo hmoty. Neveril som vlastnym ociam.
Teraz sa trocha stiahnem, doliecim sa a zacnem s objemom nech nieco nabalim na seba. Oproti konkurencii mam najslabsi bench a tak hmota na vrsok je viac nez potrebna. Videa mam a tie coskoro hodim na youtube. Koniec hlasenia.
Gratulace, výkony jsou dost solidní. Vypadá to že jsi měl vyšší ambice, ale každý den není posvícení.
K té organizaci - zúčastnil jsem se několika soutěží pod hlavičkou GPC (FČST) a mají naprosto vše vychytané. Ať jde o blbou republiku. Vloni byla ME v Trutnově a z celýho světa se všem organizace tolik zalíbila, že během dvou let bude u nás MS. Nechci hanit WPC, ale myslím že na GPC (v ČR) nemá.
dave1913: dakujem. Viem, ze som mal natrenovane na trocha lepsi total a hlavne mrtvola a drep nevysiel. Plan bol 690 a pri stasti aj 700kg total. No a beriem tuto sutaz iba ako skusenost a ponaucenie do buducna.
vlk#: dakujem. Teraz sa zameriam na slabiny a budem dalej pilovat techniku a dohnat nieco na vrsok.
SpekounP: dakujem. Makas neskutocnou vasnou a to ma motivuje a chcem sa zlepsovat. dakujem za doterajsie rady a dufam, ze buduci rok si spolu zatrenujeme😊
Magumi: dakujem pekne 😊
Tak moj zdravotny stav sa zlepsuje a tak na buduci tyzden sa hadam zapojim do treningoveho procesu. Uz mam plan a uvidime ako to pojde.
Po sutazi ma cakalo doma velke prekvapenie uz len kompresne gate a som vybaveny 😊😇
Vzhledem k okolnostem jsi dobrej, že jsi vůbec nastoupil a výkony jsou dobrý. Je to pech, že tě takhle skolila viroza těsně před tim, protože natrénováno bylo sto pro na víc, hlavně na tom dřepu. Zabojoval jsi ale pěkně, každá nová zkušenost je dobrá a příště do bude o to lepší :).
Rano som sa citil dobre a tak, ze pojdem si zamakat. V druhej serke sa sparing prepocital a tak namiesto 10 opk napocital iba 9😑. Realne ak budem uplne fit tak si verim na 12-15opk. No bohuzial po drepoch dolahla na mna strasna bolest hlavy. Dal som lahky bench a isiel domov. Este nie som fit a tak do pondelka pokracujem v liecbe. Po treningu vaha 94,0kg.
Sloty: dakujem. No bohuzial to nevyslo podla predstav, ale o to mam vacsiu motivaciu na dalsie sutaze.
Dakujem si pre mna motivaciou 😊
SBD-ka na nectim ziadny rozdiel oproti Titanu. Su pohodlne, drzia dobre, nesmykaju sa dole, to su zatial moje postrehy.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru