|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
jamesco

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:18 pm Předmět: |
|
|
vzhledem k podpisu micus6 bych se rychlých sacharidů tolik nebál (obzvlášt po tréninku), pokud bys smíchal maltu např. s nějakym proteinem bylo by to OK...
nebo jak se píše nademnou si připlatit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:22 pm Předmět: |
|
|
Ono zase až tak zámožný študák nejsu, vím že Go Pro 30 je kvalita, ale ten scitec by neměl být nejhorší....
Ve stravě taky končí dost mojich peněz...300+ sachrů denně a 2g bílkovin na kilo váhy, no někdy 1,5g, podle oběda, ale zas žrat jak neurvalý není nejlepší a prostě snídat o 50g vloček víc, dát banán navíc...to už bych se fakt posral:-) oběd bych zvládal, ale ten bohužel množstevně neovlivním...ale to jsme odbočili:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Ono zase až tak zámožný študák nejsu, vím že Go Pro 30 je kvalita, ale ten scitec by neměl být nejhorší....
Ve stravě taky končí dost mojich peněz...300+ sachrů denně a 2g bílkovin na kilo váhy, no někdy 1,5g, podle oběda, ale zas žrat jak neurvalý není nejlepší a prostě snídat o 50g vloček víc, dát banán navíc...to už bych se fakt posral:-) oběd bych zvládal, ale ten bohužel množstevně neovlivním...ale to jsme odbočili:-) |
Nezlob se na mě ale 50g vloček navíc ..by tě fakt zabilo? To jsou prostě jen výmluvy ...jako 50g vloček je prd,tak když s tim máš problém nalej do mixéru mlíko,hoď tam klidně 100g vloček k tomu banán,protein a máš to...rychle to vypiješ a nemusíš se s tim žvejkat
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 9:50 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | Jako obvykle vim zase to co jsem vedel predtim nez jsem tu napsal ... |
Jo mě je to jasný chceš prostě slyšet jakej gainer je nejlepší ....fajn nejlepší je compress big nebo instatnt mass pokud máš peníze ,ale pokud ne kup si aspoň produkty domácích firem dke máš jistotu kvality surovin a přesného složení podle etikety....spokojenej?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:16 pm Předmět: |
|
|
Konkretne to massive 1100 muzu mit za 990kc 7264g coz je fajn cena, a suplementovat bych moh v poho 70g rano a 100 po treninku...tak dekuju
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:18 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Konkretne to massive 1100 muzu mit za 990kc 7264g coz je fajn cena, a suplementovat bych moh v poho 70g rano a 100 po treninku...tak dekuju |
Jestli ti nevadí absolutně hnusná chuť..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:21 pm Předmět: |
|
|
No, to by u 7 kil asi vadilo....sakra, rejpale, vsechno pokazíš
Tak porad ty, mezi temi 3 gainery.... ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:24 pm Předmět: |
|
|
Nerejpu já ti radim  z těch co si postnul ani jeden...mě chutnal mutant, a compress big. Co ještě bylo celkem chuťově dobrý je 10% gainer od Winmaxx ,nwm jak se přesně jmenuje. Je to 10kg kýbl.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: st leden 16, 2013 10:32 pm Předmět: |
|
|
z těch 3 asi ten iso ideál po tréninku s rychlými bilkovinami
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:16 am Předmět: hd |
|
|
měl někdo Mutanta jahoda-banán?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 17, 2013 9:38 am Předmět: |
|
|
kupte si kvalitni proteinak, dejte si odmerku do sejkru, nasypte tam 100g vlocek rozmixujte, vypijte, a mate v sobe asi nejkvalitnejsi gainer na trhu
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt leden 17, 2013 12:00 pm Předmět: sd |
|
|
| kubaz napsal: | kupte si kvalitni proteinak, dejte si odmerku do sejkru, nasypte tam 100g vlocek rozmixujte, vypijte, a mate v sobe asi nejkvalitnejsi gainer na trhu |
už vidim jak by byla máma nadšená, kdybych v 5 ráno začal vrčet mixérem a kdybych si to připravil večer tak to do rána stuhne a je to kašovitá kejda..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|