|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:41 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | ...hydrogenuhličitan draselný... |
Co se ti na tom draslíku nezdá? :)
(k ostatnímu napíšu později, dnes, najdu-li ještě prostor)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:44 pm Předmět: |
|
|
Sorry, omlouvám se. Spletl jsem si to s hydrogensiřičitanem
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:51 pm Předmět: |
|
|
Btw. nebýt v řadě produktů zahušťovadlo (zde třeba vláknina guarová guma - podotýkám přírodního původu, i když chápu, že to "guma" je hrozný název; je to ale jen prostý polysacharid), naprostá většina lidí by nabyla dojmu "je to hrozně řídké", "je to jak obarvená voda", "to nic nemůže obsahovat" a podobně. Krásnou ukázkou je třeba čistý koncentrát CFM WPC - pokud se rozmíchá ve vodě, je to prostě jen obarvená voda. Obsahuje sice vše, co má, ale z pohledu uživatele (a mohl bych najít XYZ reakcí lidí na řídké proteiny, které vyznívají negativně) je to prostě špatně. I proto se používají zahušťovadla. Jsou-li ale z těch lepších, což guma guar je, také mi nepřijde, že to je nějaký problém. Nebo...?
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:54 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Novic: Kupoval jsem si ho hlavně kvůli obsahu sacharidů. Kdyby mi složením nevyhovoval, tak bych mu nedal 8/10 |
Bavíme se každej o něčem jiným ( ), necháme toho. Hezkej zbytek dne
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 5:57 pm Předmět: |
|
|
Mě teda ten gainer zahuštěnej nepřišel
Jen ještě k tomu L-glutaminu. co nechává ty bílé hrudky. Iron Mass obsahuje L-leucine a v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Mě teda ten gainer zahuštěnej nepřišel |
Ale to jen proto, že nevíš, jak by vypadala konzistence, kdyby to tam nebylo.
| Loudy napsal: | | Jen ještě k tomu L-glutaminu. co nechává ty bílé hrudky. Iron Mass obsahuje L-leucine a v pohodě. |
Kolik ho tam je?
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:13 pm Předmět: |
|
|
Tak můj názor je pořád stejný. Iron Mass zahušťovadlo nemá a přitom mi přijde mnohem lepší. Ale chápu, že si udělali průzkum a že lidi mají radši něco jinýho, než já
Debatu už bych ukončil, stejně to k ničemu nevede. Ale jestli se pak ještě rozepíšeš o zbytku, tak si to určitě přečtu
Edit: Netuším, ale tipuju tak kolem 3% BCAA, takže možná 1g?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Edit: Netuším, ale tipuju tak kolem 3% BCAA, takže možná 1g? |
To je právě ono, neuvedené množství L-leucinu rozpustíš ani okem nemrkneš :).
| Loudy napsal: | | Iron Mass zahušťovadlo nemá a přitom mi přijde mnohem lepší. |
Jinak nepopírám, že obsahuje-li něco 22 % tuku (!), že už víc zahušťovat netřeba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 6:36 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | | Množství volné formy L-glutaminu v Go Pro znáš? |
Ano, je to na obalu, ve 100 g produktu je glutaminu 2000 mg ve volné formě, celkem pak cca 6800 mg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 7:21 pm Předmět: |
|
|
Vidím, je to na boku. Tak aspoň vím, že mám dolít prázdný shaker a vypít i kuličky
Ale proč se teda BCAA od Nutrendu naprosto v pohodě rozpustí, když je tam leucine i glutamine? Nějak tohle nechápu pořád .
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 7:27 pm Předmět: |
|
|
Těch možností může být více, třeba koncentrace dané látky, typ použité suroviny a určitě i další varianty důvodů, které mají na rozpustnost toho či onoho uvnitř vliv. Třeba ten L-leucin v Palatinose Gain od Survivalu je v neinstatní formě (tzn. z mých důvodů výše platí "typ použité suroviny") a rozpouští se fakt nedobře - což nemění nic na tom, že se tráví tak, jak má, tzn. rychle a bezproblémově.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 7:28 pm Předmět: |
|
|
Díky za info, jsem zase o něco chytřejší
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 7:51 pm Předmět: |
|
|
Jinak já k tomu Go Pro 30 nechám ještě doplnit do shopu množství zastoupení hlavních proteinových a sacharidových složek, ono jsem to tu tuším už někde psal, ale mělo by to být i tam. Pak na nových dózách to je už přímo na obalech.
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 7:54 pm Předmět: |
|
|
Kdyby se tím isnpirovali i zahraniční výrobci.
Nový Go Pro má mít i trochu jiný složení, ne? Jinak dózy oceňuji, tyhle krabice jsou strašný. Vždycky si musím olízat ruku
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|