|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:00 pm Předmět: |
|
|
Jenže se zahraničními je to těžké, byť třeba teď k tomu možná jednoho přesvědčíme. Naopak s některými českými snadné, protože to sami chtějí uvádět (Extrifit, Survival, v případě Whey Core třeba i Nutrend) a ono to postupně namotivuje i ostatní (zvlášť budou-li zákazníci takovéhle výrobce oceňovat, což se zatím děje). Složení nového Go Pro jsem ještě neviděl. Ale viděl jsem dnes nová velká balení proteinů a jsou krásná, sice krabice měly něco do sebe, ale dózy se mi fakt líbí. A přestane mě zlobit uzavírání sáčku uvnitř:).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Loudy napsal: | Odtučněné mléko, guarová guma, sladidla.
Ano, dávka tuku pro tělo nezbytné je hezká fráze, ale podívej se na lidi s jídelníčkama, co chtěji poradit a většina má tak 30-50g tuku
... |
To ale není věc, kterou by měly řešit suplementy, to je problém těch lidí. Gainer má mít minimum tuku, protože má rychle poskytnout zdroj energie a stavební látky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:25 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Loudy napsal: | Odtučněné mléko, guarová guma, sladidla.
Ano, dávka tuku pro tělo nezbytné je hezká fráze, ale podívej se na lidi s jídelníčkama, co chtěji poradit a většina má tak 30-50g tuku
... |
To ale není věc, kterou by měly řešit suplementy, to je problém těch lidí. Gainer má mít minimum tuku, protože má rychle poskytnout zdroj energie a stavební látky. |
přesně. Přece nechceš dohánět tuk suplementama :DD
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:28 pm Předmět: |
|
|
Já mám tuku dostatek, to mi věř
Každopádně tohle já beru místo jídla, ne po tréninku. To si dám většinou protein s maltou v poměru, v jakém potřebuju
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Beru to jako náhražku jídla ve dny, kdy nebudu mít dostatek kvalitních sacharidů a když se řekne jídlo, tak si představuju zastoupení všech tří základních složek.
Děláš, jako by 10g tuku znehodnotilo celý výrobek.
Budu to buď kombinovat půl na půl s Iron Mass (což mi přijde škoda kvůli chuti Iron Massu, ale budu muset, když nebudu mít doma ořechy) nebo přidám hrst ořechů. Když zase bude na mlj vkus až moc sacharidů a míň tuků, dám si samotný Iron Mass.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 20, 2013 9:01 pm Předmět: |
|
|
Já ti poradil, ale koukám, že to je jak mluvit do dubu, ty si pojedeš pořád to svoje viď?
Gainer není meal replacement!
Hezký svátky. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt prosinec 26, 2013 10:19 pm Předmět: |
|
|
G 15 Anabolic Gainer
https://obchod.ronnie.cz/s-4266-g-15-anabolic-gainer.html
- rozpustnost OK, stravitelnost taktez, neni po tem tezko / zaludecni problemy, nejak vice nepeni... ale ta chut.. mam jahodu a musim rict ze je to bomba, asi nejchutnejsi suplement co jsem kdy mel
- slozeni pekny, za me spokojenost za peknej peníz _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:57 am Předmět: |
|
|
Chlapi takovej dotázek..
Používám Combat Powder protein a chci se zeptat. Je něco špatnýho na tom když ho míchám s Glukopurem? (dvě odměrky proteinu a třeba 4 lžíce glukopuru). Rozmícháno v potřebným množství vody.. Po treninku, večer před spaním..
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 11:59 am Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | Chlapi takovej dotázek..
Používám Combat Powder protein a chci se zeptat. Je něco špatnýho na tom když ho míchám s Glukopurem? (dvě odměrky proteinu a třeba 4 lžíce glukopuru). Rozmícháno v potřebným množství vody.. Po treninku, večer před spaním.. |
Po tréninku bych na tom neviděl nic špatného, ale před spaním by tam podle mě být nemusel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Woko_O napsal: | Chlapi takovej dotázek..
Používám Combat Powder protein a chci se zeptat. Je něco špatnýho na tom když ho míchám s Glukopurem? (dvě odměrky proteinu a třeba 4 lžíce glukopuru). Rozmícháno v potřebným množství vody.. Po treninku, večer před spaním.. |
To večer před spaním dejme tomu že nevidím
A jinak co by mělo být špatného na smíchání proteinu s cukrem? Já to sice nezastávám, ale pokud chceš po tréninku něco, tak bych volil půl na půl maltu s pala. + protein. Ale klidně tam dej ten glukopur, hlavně si najdi rozumný množství, které bude pro tvoje tělo optimální. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:04 pm Předmět: |
|
|
Dost by mě zajímalo, proč se dávají do gainerů ty zahušťovadla. Třeba BeefMass - guma guar...
rozdělal jsem si včera odměrku v 250ml vody, hodil do tašky a za 2 hodiny chtěl vypít.. no takovej kentus jsem v životě nepil, asi to za tu dobu nějak nakynulo a byla z toho hnedá tekutá guma  už nikdy si nebudu dělat gainer dopředu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá prosinec 27, 2013 12:58 pm Předmět: |
|
|
Já to tu teď někde před pár dny psal.
Zahušťovadla jsou relativně nezbytná, protože bez nich by mnohé suplementy byly z pohledu uživatele "jen obarvená voda". Např. když rozpustíš instatní CFM WPC ve vodě, má to velmi řídkou a zcela vodovou konzistenci a úměrně tomu se to i ne ideálně pije a člověk to na jazyku vnímá divně. I proto se používají zahušťovadla. Buď třeba xanthan, který má tu nepříjemnou vlastnost, že když se takový produkt namíchá a nechá dobu stát, vznikne z toho taková divná kaše, a nebo lepší řešení je guarová guma, která má sice zvláštní název (nejednou jsem se setkal s tím, že to lidé pokládají za "prostě umělou gumu"), ale jinak je to normální přírodní bezlepková obilnina, která dá jednak produktu příjemnou krémovitost a hlavně ji udrží dlouhodobě (tzn. protein zahuštěný guarovou gumou vypadá 5 minut po namíchání stejně dobře jako po hodině nebo po pěti).
Jak se chová BeefMass déle po namíchání nevím, otevřený jsem ho neměl, ale vlastnost, co popisuješ, právě guarová guma nemá. Jí zahuštěné produkty se chovají (alespoň v případech, kdy jsem to tady zkoušel, někdy třeba i 24 hodin po namíchání) právě naopak, tzn. tak, jak popisuji výše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|