|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Miro96
|
Zaslal: so březen 07, 2015 12:20 am Předmět: |
|
|
můžete mě zasvětit, co to optigerm je? na eshopech se moc nevyskytuje, nebo ho možná hledám na špatných místech...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlwanhov

|
Zaslal: so březen 07, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
| Miro96 napsal: | | to MRP je až moc drahé na mě, to si dovolit nemůžu bohužel. |
tak to priste nehledej gainer od reflexu :)
vtom pripade namlety vlocky instant oats od myprotein (usetrit muzes natom, ze si je zkratka rozmixujes sam) a ktomu sladkej protak
rozhodne to ale nedohanej gainerama, jsou to jednoduche sacharidy bez biologicke hodnoty
| Tom3 napsal: |
hehe taky jsem nakonec u optigermu skoncil, minimalne na nejakej ten patek, v praci se to tlaci suprove :) |
tezce ujizdim na tiramisu :) ted se divam, ze smartlabs prodava blbe vlocky s protakem za 1100kc, coz se neda srovnat
**
--
edit, viz pravidla fóra _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: so březen 07, 2015 12:50 pm Předmět: |
|
|
ty vločky od MY protein jsou i s příchutí. není to žádnej šrot jako ty slazený vločky od Emca? ta cena je dost slušná. 5kg koupim pod 5 stovek.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so březen 07, 2015 1:22 pm Předmět: |
|
|
slozeni je ciste mlety oves + sladidlo/barvivo
/jeste treba - PURE FINE OATS _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: so březen 07, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
ty vločky od MY protein jsou i s příchutí. není to žádnej šrot jako ty slazený vločky od Emca? ta cena je dost slušná. 5kg koupim pod 5 stovek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so březen 07, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
Rozhodne doporucuji ty Instant Oats koupit "natural" (5kg vyjde na necely 4 stovky) a k nemu nejake hydro, ci kdo co preferuje. Dve odmerky vlocek (80g) k tomu odmerku proteinu (40g) a mate snidani, nebo svacinu jak vysitou. Ja mam navic chut vlocek rad a ten protein to krasne zjemni, takze to neni ani tak sladke. Samozrejme absolutne zadny problem s travenim, rozpustnost dokonala. Treba po ranu, nebo po treninku, kdy mam zaludek stazeny je to idealni. Zkousel sem si namlit doma vlocky sam, ale takhle najemno sem to nikdy nedal a co se mi povedlo namlit bylo spis takovy bliti, co se pak drzelo na dne shakeru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: po březen 09, 2015 7:36 pm Předmět: |
|
|
tak instantní vločky jsou doma. je to vážně super, dávám si 200g k snídani a mám to v sobě za 10 minut. chtěl jsem se ještě ohledně těch vloček zeptat. neztrácí ty vločky tím, že se rozmixují na jemnej prášek na kvalitě? nutriční hodnoty vypadají v pohodě, jde mi spíš o to jestli obsahují přesně to, co vločky, které jsou v celku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po březen 09, 2015 7:44 pm Předmět: |
|
|
| Miro96 napsal: | | tak instantní vločky jsou doma. je to vážně super, dávám si 200g k snídani a mám to v sobě za 10 minut. chtěl jsem se ještě ohledně těch vloček zeptat. neztrácí ty vločky tím, že se rozmixují na jemnej prášek na kvalitě? nutriční hodnoty vypadají v pohodě, jde mi spíš o to jestli obsahují přesně to, co vločky, které jsou v celku.. |
Záleží jakou rychlostí to mixujou...čím větší rychlost, tím víc to práší kolem a nějaké živiny se tím pádem rozvíří do vzduchu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po březen 09, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
Asi tak, pokud rozmixuješ vločky až na prach, tak ti hrozí, že ti vločky vyletí z mixéru a tvá snidaně je minimalně z půlky ztracena
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po březen 09, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
A taky záleží jaké nože mají v mixéru..některé druhy kovů totiž vločky znehodnocují. Takže když kupuješ mixér, tak se dívej, jestli má nože na vločky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: po březen 09, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
¨jakým způsobem je můžou znehodnocovat? snažil jsem se o tom něco najít na netu jakým způsobem to mixujou, ale marně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
pelegard
|
Zaslal: út březen 10, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út březen 10, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
Klasika, nic svetobornyho, po cvic klidne ikdyz protein s maltou udela stejnou sluzbu..
akorat toho "Muscle Gainer Mass můžeme užívat i místo stravy.." bych se nedrzel _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
pelegard
|
Zaslal: út březen 10, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | Klasika, nic svetobornyho, po cvic klidne ikdyz protein s maltou udela stejnou sluzbu..
akorat toho "Muscle Gainer Mass můžeme užívat i místo stravy.." bych se nedrzel |
takze nejaky napoj po treninku se da resit i jako protein dosypany maltodextrinem?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|