|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 29, 2014 6:46 pm Předmět: |
|
|
uz se tesim, co budes rikat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st leden 29, 2014 7:53 pm Předmět: |
|
|
no a ako ta umela stena? Si sa nepochvalil :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st leden 29, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
docela dobry, fakt me to bavilo, samozrejme zakladni rovny steny, jakmile se slo do neceho tezsiho prechody uz kolmo k zemi atd, tak to vubec, brzy jdem znova  ale jelikoz mam dost silny ruce i zada tak nebyl problem tam nekde viset na jedny ruce nekam se pritanout nebo i preskocit
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st leden 29, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
pytam sa lebo 110 kil je dost hendikep hehe. Mna najviac obmedzuju slabe prsty..to v posilke moc nenatrenujes ale mozno ty to mas celkom inak...gl
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st leden 29, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
necekane mi prislo ze me ta vaha vubec nelimitovala
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:27 am Předmět: |
|
|
Cindy
Wod
5xshyb
10x klik
15xdrep
Za 20min12 kol
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
a to sem se fakt malem uz jako zblil, tohle bylo na hranici
hele je to docela dobry, resp. ani nemam ted jinou moznost, co sem prijel z anglie uz me to proste nebavi, hrotit jidlo a cviceni, takze tam chci pustit neco na cem stravim ve fitku chvilku, bude me to drzet v kondici a vyrovna to moje alkoholove dychanky nekolikrat tydne
ps co se pridava jeste k takovym treninkum ? resp. prijdu do fita, rozcvicim se, dam si nejaky wodko cca 20min, a potom se da jeste neco pridat ? treba neco na dalsich 15-20 min a domu
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 3:27 pm Předmět: |
|
|
Spíš před ten WOD můžeš hodit něco co "potřebuješ" na zdokonalení atd... něco silového třeba. A na konec po WODu si můžeš dát něco na dojetí, třeba veslo... podle mě _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 3:30 pm Předmět: |
|
|
a ze bych stridal treba drep + wod / mrtvola + wod / benc + wod
a ten wod bych vzdycky nastavil tak aby se zameril vic na ty partie ktere zrovna pujdou mimo ten hlavni cvik abych neumrel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|