Warm up 30/30 + buy in n out 50 du
----------
Power clean 10x3-1 do 90kg
----------
5 rounds e2mom
6 KB swing 32KG
3+3 KB vyraz 24kg
3+3 KB one legged squats 16kg
----------
WOD
Buy in 50 DU
21-15-9 of 20lb wall balls, GHD sit-ups
Buy out 50 DU
----------
Tech
Handstand hold 10min
Muscle ups 10min (ne a ne a ne)
/ za posledni tri tydny me sla fyza o dost nahoru a tuk sel dolu taky hodne myslel sem ze budu mit tak 90kg pritom sem se vazil po treninku a furt mam 97 nicmene to je naprosto jedno, musim prestavat dacat jddnou tydne ty volne dny v jidle radsi si kazdy den dopreju neco mensiho bo ten trenink po tom se vzdy citim jak slimak
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
/ leve zapesti se furt netvari moc privetive, wod kvalitni zabijacka s vlastnim telem ale ty moje kliky to je tezka ale fakt tezka ostuda. . Sem to jel po peti tak s 10sec pauzama, nebyt toho tak je ten cas radove o nekolik min jinde
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
Spatne swingujes kolego, swing je kycelne dominantni cvik, ne kolenne dominantni. Nemas chodit do drepu, pokrcovat tolik kolena, ale strilet kycle dozadu, kolena mirne pokrcena, zada do vetsiho predklonu, nahore zpevnit bricho, zamykat kycle, mit zpevnene laty a ramena stazena je toho moc. Pokud nechces jit na kurz, tak aspon pocekovat videa Hardstyle swingu a trochu te teorie k tomu.
crossfit swing je desna prasarna, zas tak bych nehrotil ty jejich predpisy cviku a radsi bych vybiral vhodnejsi verze a drzel se toho co mi nebude do budoucna ublizovat... cilem wodu je metabolicka kondice, ne splneni cviku, ktery mi treba ani nesedi, a muzu se u nich zranit.
crossfit swing je desna prasarna, zas tak bych nehrotil ty jejich predpisy cviku a radsi bych vybiral vhodnejsi verze a drzel se toho co mi nebude do budoucna ublizovat... cilem wodu je metabolicka kondice, ne splneni cviku, ktery mi treba ani nesedi, a muzu se u nich zranit.
Souhlasím že to tak je, ale psal jsem to jen pro info když chtějí klasický swing ve wodu tak píšou russian swing
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru