/ velmi dobry trenink drep v oly botach a vse bez pasku, mrtvpla dnes sedla kdybych se do toho pustil po hlave tak by tam padlo neco peknuckeho ale nechceme se predrit, timto bych dnes ukoncil tento trenink a do priste musim nazhavit mozkovnu a vymyslet co dal
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
Poskladali jsme s majestym velmi specificky program budeme mu rikat biceps55cm, je to dost slozite tak si pripravte kalkulacky na procenta, denicky se svymi pr ( raw i equip )
A: drep
B: tlak nad hlavu
C: mrtvy tah
D: tlak na lavici
Mobility 10min - hlavne kotniky , dnes rano cca 20min drepu a ruznych zachodovych pozic
mrtvy tah 3x5 140kg
military press 3x5 50kg
pritahy vc 12x20, 10x40, 2x8 60kg
rozpazky 3x8 10kg jr
shyby 6,5,5,4,4,4,3,3,3,3
/ dobry trenink na mrtvem tahu jsem se do toho poskladal velmi pohodlne, potom si me telo asi vzpomnelo, ze byly doby kdy jsem tam mel o 100kg vice a udelal sem krasnych 5 opacek s rezervou asi 30kg nicmene military bylo na krev , na shyb sem pridal opakovani, pristi tyden poladim ten drep, ode dneska 15g creapure denne
Jak uz novy nazev logu napovida odted bude tento log v kolaboraci s majestym, on to tu bude vest pres benchpress, military a ja to doplnim mrtvolou a drepem
Jinak teda, já momentálně váha 90kg, a cvičím doma. Trénuju jak mě baví a podle pocitu, pro sebe. Trénink mám od oka rozepsaný cca takto, někdy trénink vynechám atd, když jsem moc zničený, s tím, že mrtvolu jezdím podle nálady tak jednou za dva týdny, doma psal ještě týden padá omítka
A jezdím to svým způsobem, který mi pro moje účely vyhovuje, a to, že si prvně dám core tréninku, cca 30-40 minut, což znamená že se rozcvičím a vyjedu si na vyšší váhu po 3-5 op na hlavním cviku, a potom mám nástupy co půl hodiny, kdy dám vždycky supersérii hlavního cviku, hrazdu a švihadlo. Jednoduché, divné ale překvapivě efektivní. Za jeden takový den člověk udělá fakt velký tréninkový objem, a to mi naprosto vyhovuje.
Dělám to takhle z jediného důvodu, a to že se v těch půlhodinách mezi nástupy učím.
Nicméně je to trénink spíše silový, na nějaké velké objemy asi moc ne
Po
Benchpress, shyby, švihadlo
Ut
Dřepy, přítahy na hrazdě, švihadlo
St
Military, švihadlo
Čt
Dřepy, přítahy na hrazdě, švihadlo
Pa
Benchpress, shyby, švihadlo
No takže včera to vypadalo takto:
Core
Benchpress Up to 130x3, dvě série
A přes den deset nástupů
Benchpress 115x8
Švihadlo 40s
Shyby BW x 8
A večer samostatně ještě
Kliky 40x5
Jinak nějaká aktuálka (kdyby tam byly svaly tak bych to nebyl já )
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru