|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 2:30 pm Předmět: |
|
|
No a jaký z toho máš pocity, ohledně techniky. Předpokládám, že jsi začínal jako samouk, tak by mě zajímalo, jestli měl hodně výhrad atd _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
90 min sauna,vyrivka , stridani sauna a ledova voda , relax
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
:D a napíšeš ten tréning? Sice si to stejně asi nepředstavíme,ale zajímalo by mě to..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
Kubaz, já myslel že ty už to přece musíš vědět. udělat trénink po kterym se člověk zebleje, to umí absolutně každej. Ale udělat tvrdej trénink kterej k něčemu je (bez blití), no tak to už je jiný umění :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 4:20 pm Předmět: |
|
|
dnes relativně v pohodě nožky , ta nevolnost asi fakt zpusobena spis tim , že sem se před tréninkem napráskal , zítra záda biceps
jinak jídelníček teď vypadá tak , že jsem stáhl počet jídel na 6 denně a spíš zvětšil jednotlivé porce , protože mi v poslední době připadalo , že žeru snad hodinu a pul klidně po nějakém velkém jídle , což nemělo moc smysl..
5 bilku,2 zloutky,100g vlocek
50g hydro,100g vlocek
250g maso,sacek ryze
cottage syr + 100g testoviny + zelenina
250g maso,sacek ryze
50g night long
B: 230 cca
S: 450 cca
T: v prubehu dne sem tam pojidam liskove orisky cca 100g dohromady
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
já právě byl takhle zvyklej , klidně než sem odjížděl z domu do fitka ( který mám 5min cestou , takže od odjezdu z domu do aktivního cvičení je to tak 25min ) sem si normálně dal protein s vločkama .. no po 6ti seriích dřepů vcelku na krev mě to už příště nenapadně
v pátek mám trénink na půl pátou , takže poslední jídlo bude oběd v 14:30 pro jistotu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: ne listopad 06, 2011 12:00 pm Předmět: |
|
|
Takže teď chceš zase dělat kultíka, jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|